香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Rover媽
打印 上一主題 下一主題

Rover跑吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-6-5 04:58 發表
我是新仔一個, 成日係新人報到度留言, 都幾憨居下, 有點寫blog的味道, 所以想試下係呢度寫. 我唔係叫Rover, Rover係我隻狗. 我係一名慢腳, 慣以碎步行走江湖. 一路走來, 始終如一地跑, 常被人過, 但唔會有hard feeling, 因為我有自知之明. 我中意係天黑跑, 都唔係唔怕黑, 係更怕晒黑.
我冇咩驕人成績, 一個鐘只跑到8km. 最叻只係跑走左30幾磅肥肉, 但仲要再減多20磅先似返個正常人. 我會將我d跑步瘀事寫係度娛樂下---自己 , 希望都有人睇下啦.
今晚去完六四晚會, 塞左好耐先入到去, 回知只有草地有位, 個草地有好濃烈的豬屎味, 未唱到自由花(我的至愛 ), 就要走啦, 因為今晚開夜, 宜家其實係返緊工, 一陣朝早放工就跑返去, 都停左3日, 不可以再停啦! 跑吧!

CTSE~我同你一樣怕曬喎!多多指教呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-8-13 02:14 發表

是! 大家一齊努力呀!

好久沒有上來了, 我還在跑, 一星期4次, 每次45分鐘. 只是這個月工作非常忙, 又要趕畢業功課, 沒時間上來. 過了八月, 我會全力跑, 各位跑步愛好者, 祝大家長跑長友!

原來師姐都係一邊番學一邊工作 + 運動! 番工番學o既日子真係好辛苦~有苦自己知...所以我好支持你每星期抽一日做運動減壓+輕鬆一下! 加油啦~好快到9月你可以全力跑 (而我又要開學了)