香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010-壞人同盟操練、支援聯絡區 (資料更新:Post#1,2)

升級   100%

該用戶從未簽到

我上到分叉路等咗一陣, 無無聊聊咁响地下整咗路標俾馬王睇, 諗住開個電話影低佢.
跟着就收到馬王求救, 我以為佢老抽喳, 典馬王話全身都抽, 連條脷都抽抽地.
咦! 又係「無定向喪心病狂間歇性全身機能失調症」,  唔報警點得.
由於波蘿霸封路, 加上十字車又唔識兜路,
我哋同兩位鄉村巡邏隊阿sir傾吓等吓之際, 馬王情況又急轉直下.
我唯有問佢重仲有乜幫到手, 有冇說話留下.  
馬王有氣冇力地說: 急...尿, 拉我起身. 然後見排咗幾次熱毒後, 佢話冇事走得.
當我哋决定唔等同十字車而走時, 十字車終於兜到. 搞一輪身體撿查後, 兩位阿sir兜我哋去大埔.
多謝晒兩位阿sir, 消防員同救護員.

升級   100%

該用戶從未簽到

有名你叫啦 "地獄隊長"嘛

登錄/註冊後可看大圖

馬王, 今日冇出車咩? 冇事嘛?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-25 12:31 發表

琴晚好累,但唔敢訓,怕一睡不起..." />" />hj" />" />h

今朝好晏至起身,乜都操唔到...

好奇怪,今日d肌肉一滴乳酸無都,唔知係咪抽筋得太犀利震走晒?" />" />

呢個咪病徵"無定向"囉, 隔兩日D酸先來揾你, 死未? 飲多電解質和水喎..

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-7-25 12:29 發表

你咁講.....可能吸引更多正義朋友,過來跟壞人拼過你死我活~

圍圍,
你太唔了解我啦!
我專長撩事鬥非...
又最愛落井下石...
重會自動獻身天...

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-26 00:24 發表

too late...

花妺又俾你逃過一劫天!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-7-26 00:44 發表

壞人,
咁招積~
贈你一句話....."獵狗終雖山上喪"g" />" />" />" />jhlkj

圍圍,
咁下一句係咪....."迷途難免比人圍"

登錄/註冊後可看大圖
..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-26 13:20 發表

壞人 = 瘟神?" />" />

我就覺得我越來越似"天煞孤星"隔離個粒

登錄/註冊後可看大圖
..""

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2010-7-26 14:22 發表
睇來馬王應該係熱痙攣...

中暑體溫可高達攝氏41度, 馬王當時體溫唔算很高,
上年簡介會講過吓, 我D隊員一個都冇到,
依希記得講師話摸前額唔準, 好似話肛門先凖.
oh No, 唔通下次帶探熱針.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-26 16:43 發表

為了全隊人的利益,我要求互相檢查!" />" />" />

免了免了, 年年我都有身體檢查, 有妙龄護士姐姐幫手, 毋須大家操心.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-2 11:25 發表

壞人隊長跟我地捱完衛徑後....未見過佢浦頭啦....我諗佢重新研究什麼是"毅行"  

我都唔知仲可以講乜?

登錄/註冊後可看大圖
又唔知仲可以做乜?

登錄/註冊後可看大圖
仲有乜可以俾你哋?

登錄/註冊後可看大圖
又唔知你哋仲需要D乜?

登錄/註冊後可看大圖

不過我諗開間流動士多跟住你哋, 應該有錢賺囉..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-2 12:47 發表

壞人隊長...3PS愛上你...hgjD124" />" />hj

我都有少少想鐘七七你呀

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍, 睇過3PS行山, 有冇得着啟發?

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-3 00:21 發表

一課半課佢感受唔到嫁...
叫佢跟多兩課啦

PB, 佢跟唔跟我唔知, 我諗我跟唔起啦!
起碼今年內都有陰影, 3PS太震撼啦!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-3 08:25 發表
S13   

13不祥

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-3 12:07 發表

~~不要戲水~~

看來還未想通..

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-8-3 12:24 發表

Congrats!!! 吉祥吉祥!!!   

還要等幾天

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝各位好友鼎力協助下, S13 壞人同盟@香港長跑網S隊 正式登場
特別鳴謝花子阿DEE, SUE.

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/join/registration/teamPublishPage.jsp?teamId=4129&teamNo=S13&__locale=zh_HK

多謝善長: 森美, 狗哥

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

壞人同盟會帶着大家的熱心, 抱着破斧沈舟的心情, 向目標出發.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-4 17:26 發表
壞人隊長, 你吩咐小s去辦嘅事, 已經辦妥

謝謝SUE

各隊員請出席
毅行簡介會物理治療須知
21/08/2010 SAT
2:00PM - 6:00PM
九龍尖沙咀街坊福利會禮堂 彌敦道136A
MTR B1出口

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-8-4 17:43 發表
嘩13小時完成呀!預祝成功!

咪傻啦你...

登錄/註冊後可看大圖
...

升級   100%

該用戶從未簽到

密密步好過大大步, 襟玩D

登錄/註冊後可看大圖
嘛!

今晚操水來唔來? 我等你套車衫..

登錄/註冊後可看大圖