香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010-壞人同盟操練、支援聯絡區 (資料更新:Post#1,2)

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大圍兄的鼓勵!昨日最艱苦的都已經經歷過,以後再沒有甚麼好怕,只會越黎越強!

升級   0%

該用戶從未簽到

壞人影既隊相有得睇未?

升級   100%

該用戶從未簽到

影得麻麻地, 明天先搞

http://www.facebook.com/waynekkw

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 waynekkw 於 2009-8-10 02:03 發表
    影得麻麻地, 明天先搞

http://www.facebook.com/waynekkw

有勞壞人兄, 已update左相片喇

升級   100%

該用戶從未簽到

心聲打好啦, 相都LOADED啦, 得閑望吓啦

登錄/註冊後可看大圖

http://admin.oxfamtrailwalker.org.hk/tc/registration/teamDetail.html?teamId=200901059

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

僅代表0584壞人同盟衷心感激多謝以下各位善心人:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

BeeFing
    鬼影
    喪Ken
    Anson
    型仔 ...Robert (唔認得添, 不過應該好型, 好覩仔,好有Heart)
    菲菲

我會加緊鞭策隊員,

登錄/註冊後可看大圖
    唔爆唔俾返屋企啦

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-8-12 12:01 發表
    僅代表0584壞人同盟衷心感激多謝以下各位善心人:
    BeeFing
    鬼影

喪Ken
    Anson
    型仔 ...Robert (唔認得添, 不過應該好型, 好覩仔,好有Heart)
    菲菲
    ...

我都多謝咁多位
    壞人隊長:型仔...Robert你一定識佢,佢之唔係小弟law.....哈哈~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒咁多位的熱心支持,小弟代受益捐款的人們說聲謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-12 16:51 發表

老友,唔夠位寫喎...

咁冇計wor...不如你將你想寫既野pm比埋壞人~
    等佢再組織下一次過upload上去啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-7-31 12:40 發表
    TailWalker 簡介會
    粵語簡介會
    粵語物理治療須知及練習 (為方便即場練習,請穿著輕便服裝出席)
    日期:8月29日 (星期六) 時間:下午3時至7時
    地點:香港銅鑼灣福蔭道 ...

想問下個簡介會四粒鐘咁長, 有冇茶點招待架?

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-12 17:03 發表

想問下個簡介會四粒鐘咁長, 有冇茶點招待架?

印象中水都冇杯

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-12 16:59 發表

咁冇計wor...不如你將你想寫既野pm比埋壞人~
    等佢再組織下一次過upload上去啦~" />" />

唔緊要啦,upload左三分一想講既野算數勒,因為果度真係提供的空間實在太少
    我edit左少少野至OK,另外再加埋R個名上去,空間100%用晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-8-12 17:08 發表

印象中水都冇杯

唔該Patrick兄, 咁要自己帶定d補給先得~

升級   100%

該用戶從未簽到

又係多謝既時間啦!
    僅代表0584壞人同盟仝人鞠躬:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Schnix, 想多謝又唔知講乜好, 只想親口說聲"謝謝妳".
    亞平,  你既善心將化成力量, 我哋會加力推你啦.
    Parco爸, 出錢又出力, 跑完又飲又食, 比起我們更積極.
    Dora, 又係唔知邊位CTSE, 真係好想親口說聲"謝謝妳".

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-8-13 12:19 發表
    又係多謝既時間啦!

登錄/註冊後可看大圖
    https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/monkey2/48.gif" border="0">https://www.longrun.hk/forum/images/smi ...

我們會努力完成目標的,多謝晒咁多位捐款支持!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

多謝各位支持, 無言感激  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-8-13 12:19 發表
    又係多謝既時間啦!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Schnix, 想多謝又唔知講乜好, 只想親口說聲"謝謝妳".
    亞平,  你既善心將化成力量, 我哋會加力推你啦.
    Parco爸, 出錢又出力, 跑完又飲又食, 比起我們更積極.
    Dora, 又係唔知邊位CTSE, 真係好想親口說聲"謝謝妳". ...

壞人兄,唔駛你推了...我會在適當的時候....自爆!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

又係多謝既時間啦!

登錄/註冊後可看大圖
    https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/monkey2/48.gif" border="0">https://www.longrun.hk/forum/images/smi ...

壞人兄, 如果到時我隻腳行倒山路既, support team 可以預埋我的
    訓練同比賽過程都好辛苦, 希望你地可以順利達標啦!