香港長跑網  - 長跑長友

樓主: foobar
打印 上一主題 下一主題

跑運動埸的罵怨

升級   0%

該用戶從未簽到

死啦...我跑得慢..但又最鍾意跑一線...我都唔知點搭咀好....
鍾意跑一線..是因為400m..易計...易控制...

跑前跑後jog圈就慣性走6線...因為8線通常好多人行來行去...來來回回都有...

星期一親眼見過有師兄走一線...遇著個爺爺與幾歲小朋友在一線玩...小朋友突然玩變速跑..師兄差D片低佢...

都係..一切自律啦..樣樣規管..又未必是最好....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-10-13 08:57 發表
嗰班學生﹗不知所謂﹗昨晚响鄧記跑,一組發生了兩次,第一次,一個學生响1線,一個學生响三線行,其中三線學生擰轉頭見到我由一線跑過來,跟住由三線 cut 2線平排慢行。另一次嗰班學生 ...

上星期元朗場...有班所謂學生...多次衝100m..但衝完之後...一字排開用晒8條線..仲要係倒行回起點...
球場不停開咪廣播..佢地又當聽唔到...之後球場管理職員出場警告...佢地仲要駁咀...
呢D咪時下自我中心爆澎既學生囉.....

最好呢班人當中是有人上跑網...看到我呢個post...
年青人..跑得幾快都沒用..唔識尊重別人...人生路隨時拗柴..