香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

ram跑步紀錄-09年3月重新開始

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 14-9-2008 15:35 發表
立即丟了枝500ml冰水,因為感到十分累贅
妨礙了擺手(單手擺好怪),跑得吃力

丟了枝水後個人輕鬆好多

揸水跑真係有點唔自然, 平時操練兩袖清風, 所以都有點影響, 如果真的要帶水, 屈人寺最細樽都係一個好選擇幾好揸手.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 15-9-2008 08:26 發表
都係兩袖清風最爽!

Right, 唯有見水飲水.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 13-11-2008 11:09 發表

ram兄:
聽晚有冇興趣過來沙田運動場一齊操上梅子林呢?多d人熱鬧d就算真係有gree gree都唔驚。" />" />hiuijhkj

大圍兄咁夜好黑喎, 帶定電筒安全D, 起碼冇咁易PK, 各位C兄都要小心呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

RAM兄尼排忙咩, 近排好少參賽, 練半馬進度如何? 1月有咩比賽? 間中玩吓都可以有助提升水準及鬥志!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 7-1-2009 00:32 發表

謝謝嬌士打氣,經過兩個星期大假加聖誕節新年party大餐
放任一輪之後的結果係.............勁重左5磅!!!
另小弟e排日頭忙返工,夜晚忙湊女
不過對長跑的熱愛不減,正整裝待發,重新投入 ...

辛苦ram兄喇, 星期日糖尿聯會吐露港10K都有玩, 天氣預測比較凍, 特別新界北區, 所以要做足熱身, 賽前賽後小心著涼, 星期日見.

升級   0%

該用戶從未簽到

ram兄, 開操....邊個星期六上午得閒, 整番場城門早課遊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 5-3-2009 15:17 發表

gills兄呢排好忙?

借ram兄Blog一用, 回Leung 兄, 忙到食飯都冇時間. 唉....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 7-3-2009 11:03 發表
歡迎Gills兄和梁兄多多入黎吹下水
Gills兄:真係要搵個星期六上城門探下班馬騮,聽聞最近有馬騮殺手出現 ,轉kill馬騮轉上大陸做野味呀! omg!  

好驚嚇...呢個月餘下冇賽事, 14, 21, 28/3 都可以, 睇吓ram兄邊日得閒.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 11-3-2009 13:58 發表

Gills兄:一係28/3好吾好?難得有機會同Gills兄跑下城門,又可以懷勉下讀書時的跑城門的光景,跑完重可以去梨木樹嘆番個靚靚早餐tim,一樂也!hgj091" />" />hj  

回ram兄,無問題, 晨早去, 跑番轉, 跑完可以係附近嘆個靚早餐.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 25-3-2009 14:44 發表
ram兄而家唔去斧山跟謝sir練跑啦?..

曲奇C姐, 謝Sir係苦山有教練跑咩? 佢都身兼多職喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

RAM兄, 星期日馬8於雙橋見C兄同Friend一齊走城門河一圈, 當日好熱, 聽到有人叫在下, 以為邊位比賽中既C兄/C姐, 都未黎得設同RAM兄打招呼, 已經絕塵而去, 下次星期六,日早上玩城門, 一定要預埋我.

升級   0%

該用戶從未簽到

好喎RAM兄, 星期日多數一支公走吐露港或馬鞍山沿線, 我地間唔中都相遇吓, 幾時又再衝城? 30/5打後都OK, 有Schedule再留PM.