香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬仔
打印 上一主題 下一主題

陽光燦爛的日子

升級   0%

該用戶從未簽到

馬仔師姐好勤力呀!天氣咁炎熱都堅持練習!!!賽季一定做到好成績! 支持你呀~加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-8-12 21:28 發表
2009-8-12 元朗球場
800米 x 10  (3'43'',3'39'',3'45'',3'43'',keep 住跑著6個3'40'')
今日天時,地利,人和,跑得好順暢,原本諗住跑8個800米,結果跑著10個(都係第一次跑咁多咋!)
仲要跑完都唔覺得倦,完全係意料之外!
如果816比賽果日有咁好狀態就好囉……

尋晚真係好好天好o岩跑步 可惜我要番學跑唔到...馬仔師姐keep到6個3'40犀利呀!!! 你816都有參加比賽??? 到時唔知有無機會見到你呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

馬師姐恭喜晒~~~ 新賽季祝你長跑長有,場場PB! 最緊要小心保護腳仔

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜馬仔師姐PB sub 50  希望之後賽事會有更佳成績, 努力加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-11-10 09:58 發表
2009-11-10 Tue  慢跑約1小時40分鐘(真的是很慢
                                   上村—石岗機場路—錦田市—錦上路西鐵站—河背村—雷公田—上村
                                   (河背村和水壩两段斜坡,實在是跑不上,都是走上去的… 下次再努力吧!)

不愉快的經歷,無阻我對跑步的熱情,
                                    反倒令我下決心要更努力地去練習,爭取好的成績!

恭喜馬師姐獲獎!

馬師姐遇到的可能只係大會某小部份工作人員不禮貌對待, 或者可以再致電查詢一下, 即使未能取回獎盃, 比賽成績已經係一個好好o既紀錄, 繼續努力~一定有回報! 支持你