香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 燉奶佬
打印 上一主題 下一主題

獨跑樂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-25 11:21 發表
見橙衫真係有好多美麗的回憶

我第一個長跑比賽就係著呢件戰衣,記載左好多喜與樂,所以件衫霉霉地我都唔捨得掉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

奶奶睇黎都幾fit 喎,雖然PB 唔到,但睇得出你志不在此,last 仲走得好順,加油啦隊友仔,黎緊一定有好成績~~

升級   0%

該用戶從未簽到

奶奶輕輕鬆鬆跑個39頭,睇黎好快有突破,恭喜你喎~~
見到你而家狀態比以前穩定好多,似乎已經搵到自己o岩既路走,繼續加油啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-14 10:11 發表
13/12
19:00    21c   85%
屯門鄧記
8k tempo  
1'36";1'36";1'38";1'38";1'40";1'38";1'37";1'39";1'38";1'38";(16'18")
1'36";1'38";1'40";1'37";1'36";1'36";1'37";1'35";1'32";1'32";(16'10")
32'28" (4'0 ...

你條粉腸而家都真係幾FIT 喎~~
好耐無聽見你腳痛,又好耐無見你上得咁順利,又KEEP 得咁好,小心啦,台馬你一定又PB,攞番張入場劵~~

升級   0%

該用戶從未簽到

夜晚記住冚被,等你好消息~~

升級   0%

該用戶從未簽到

跑完拿,過得去啦,總算無失禮~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-28 09:30 發表
27/12
11:30 天水圍運動場
400 x 10 (休1分)
1'11"31; 1'12"82"; 1'13"62"; 1'13"27; 1'13"19" (頂唔住jog 左一圈再跑)
1'17"42; 1'16"03"; 1'15"67"; 1'14"87; 1'11"88"

好耐無同舊相好跑步!佢大傷初俞係度jog,但見佢愈jog愈輕鬆,跑完自己個part,仲諗字跟下,跟一圈就被佢扯爆,傷完都jog 咁鬼快架!

16:30
屯門鄧記
3k 慢跑
18'17"

然後去大西北聖誕party!有黃sir 魔術,paul 的口琴,Rebecca氣硬功!林林總總!開心快樂的一天!
車仔更是千里沼沼連續三年入黎,個然係高層!而runrun ctse 都入埋黎,為party 更添氣氛!
本星期已跑7k

見你D 時間都幾好,走完面色仲好好,濕完衫recover 得好快喎,真係好fit,總之小心d 啦知嗎~~
係人都知阿舊相好呢排好fit,但係尋日俾我扯爆左,呢份就係最好既聖誕禮物~~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜奶奶~~
呢次唔話你跑得慢啦,真係好快,無得彈,繼續努力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2011-1-3 11:05 發表
恭喜奶哥, 好捧呀, 好帥呀 !! 真是全能型的跑手來, 10K又掂, 全馬又掂, 我都係跟花子玩番山好過

B哥,我都唔知幾時先可以同你玩山啦~~
如果真係好得番,我都希望玩好D, 到時搵阿B 可拍番幾課~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-3 11:50 發表

花子終於讚我咯!好野!可以去溝女咯!

駛唔駛幫手~~

升級   0%

該用戶從未簽到

無得彈,1:22 真係唔易,係你努力得番黎,好好享受成果~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-10 16:01 發表

多得你同我分手囉!
尋日係霸道你終於有句新野俾我啦:"俾油"

次次都話你慢無乜新意,唔能夠令你激動起來,所以俾句新野你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-31 23:45 發表
31/1
19:30
屯門鄧記
15k tempo

1'33";1'34";1'34";1'33";1'34";1'33";1'33";1'32";1'33";1'34";1'34";1'33";
1'33";1'33";1'33";1'33";1'33";1'33";1'33";1'35";1'33";1'34";1'35";1'34";
1'32";1'30";1'32 ...

你條友而家真係快到無影,晌起點等你傾兩句就到,走15k tempo 可以頭10k 輕鬆39:xx,真係頂你唔順....
借你個blog 報下數先,1月連兩個比賽(44k)約90k,最近2week 跑左約15k~~