香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

味精濃短打

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 49# 的帖子

大把機會, 唔知各位Size有冇問題, 如有C兄要換碼, 再代補購. 不過成日係度放毒, 搞到C兄們要每月Mizuno到兼破費, 就唔係幾好意思啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

ram兄, 其實仲有其他顏色, 不過比較深色如寶藍色just like BMW, 可惜我怕熱多過怕透明露點, 咪買白色.

而各C兄慕必先試吓"arm"唔"arm", 如要更換盡早揚聲, 等我同Sales姐姐打個招呼預留呎碼比各位(XL除外), 因為佢地去貨程度快速, 尼個網D C兄C姐都買左唔少, 另小弟準備一份小小心意隨短打附上....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 28-5-2008 06:33 發表
Gills兄,

唔該and麻煩哂呀!

Ivrunner 兄,客氣客氣.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 28-5-2008 09:12 發表
唔該Gills 兄..    件背心好正啊,,,
等我搵日過去執下筍野先......

不過711兄唔好抱太大期望, 果度門面買D野都幾"騎尼", 去過D C兄C姐就知, 如果唔係八掛或鐘意搵野搞既人, 係發現唔到有"味精濃"賣.

升級   0%

該用戶從未簽到

跑步機兄, 我都係貪佢質地夠正, 仲有牌子添,  夫復何求.

原帖由 瘋狂跑步機 於 28-5-2008 09:18 發表
美記$49短打質地好輕柔, 買多幾條當孖煙通都抵喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

咁5.31如果ONON兄現身, 就送張尋寶圖過你, 有時間就去尋吓寶, 我代大埔區多謝你促進區內地方經濟.

原帖由 onon 於 28-5-2008 09:57 發表
好抵玩喎! 睇到我流哂口水!

升級   0%

該用戶從未簽到

係有, 都係"味精濃"一樣價錢$49蚊, 3個骨款及膝, 已經有網友買左->大埔Alfred兄, 薄料深色, 如黑和深灰(黑色呎碼較齊). 有冇需要買?

原帖由 onon 於 28-5-2008 14:49 發表
好呀.
話時話Gills兄在那裹有無覺眼啲....唔係好短嘅打?

...即無內膽, 似孖煙筒咁款.

升級   0%

該用戶從未簽到

咁等我準備吓奪寶地圖, 亦襯機介紹吓大埔既好去處, 等C兄們同家人可以黎大埔一日遊.

升級   0%

該用戶從未簽到

佢好好奇問我買咁多搞咩, 我話幫網友買, 我地有班人經常跑步, 跟住連隨介紹其他貨品, 不愧為Sales, 可惜唔係我杯茶, 不過熟左可以電話留貨, 有時貨架冇貨佢都幫手會入倉搵, 服務態度一流,

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:43 發表

個sales姐姐有無問你買咁多做乜,驚佢諗'mea'咗你想约佢去街所以多多幫趁。

升級   0%

該用戶從未簽到

客氣客氣, 小弟住尼區已有十幾年, 都係近年先幫襯吓佢, 有好野又識黎尼度既網友, 一定要分享吓啦.

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:49 發表

係呀!我其實經過好多次,但D嘢唔吸引無入去睇,今次真係多謝Gills 兄。

升級   0%

該用戶從未簽到

整幅尋寶圖梗係比D C兄C姐一家大細黎玩, 促進吓大埔區經濟, 小弟唔敢做電燈胆, Alfred兄有冇好介紹.

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:52 發表

Gills 兄做埋領隊,去玩去食,重有嘢買,我就做亞四幫各C兄攞行李啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 29-5-2008 18:25 發表
跑步尋寶定純行街街尋宝?

Alfred兄, 好高興今日可以同C兄會面, 聽日仲有得一齊跑添, 黎尼度真係識到好多同道中人, 係極大既收穫, 至於跑步尋寶定行街尋寶, 就睇吓各位C兄隻身付會, 定係一家大小帶埋家中大人啦, 如果帶埋大人, 一定要比D藉口, 唔好比佢覺得你係黎買野, 而係家庭日帶佢地黎大埔遊山玩水, 兼飲飲食食, 參觀名勝, 所以咪叫C兄介紹吓D好食好玩之地方.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該哂各位C兄, 今日已經把採購之"味精濃"短打送到各位手上, 因為買左冇特別開袋檢查, 所以務必Check吓及試清楚Size, 如有問題請聯絡小弟, 另Ivrunner兄之短打已交CK兄處理, 待網T做好後, 會一同寄上, 亦馬煩哂CK兄.

升級   0%

該用戶從未簽到

如欲前往大榮里尋寶, 乘港鐵至大埔虛站, 可以向"新達廣場"出口, 出閘後會見扶手電梯往"新達廣場", 不要行往"新達廣場"方向, 先轉右會見有很多人等私人屋苑村巴, 一路行會見鐵路拼行於閣下右手邊, 而行不到2分鐘會見到OK便利店, Keep your way, 之後就會沿路穿過鐵路橋底, 會見到巴士站, 巴士站對面有一新式政府綜合大樓(地下為街市), 再沿巴士站行前點有紅綠燈過馬路, 之後到達政府綜合大樓正門, 正門面對亦有短短既紅綠燈馬路, 再沿紅綠燈過對面, 一直向前行會見一D賣生果,街市食品及批發, 一直至街口有間門面好大買鞋既體育用品公司, 最後轉左直行, 留意左手面店舖, 白底紅字招牌, 另政府綜合大樓2樓熟食唔錯, 可試試, 亦可到鐵路博物館一遊.

尋寶圖:

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

代購問題不大, 不過唔知有冇貨, C兄住邊區? 去開邊頭跑? 或者有冇玩吓比賽? 問題網友上.

原帖由 903@ 於 2-6-2008 00:49 發表
嗯..?
c兄 小弟見到條短打都頗有興趣
但可惜住得太遠
想請問是否可代購 ?
但又吾知要點交收 ??
煩請c兄解答

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 82# 的帖子

903@兄,

小弟住港島東...亦係開呢頭跑...
大埔很少機會可以去到...
完全理解, 一東一北, 又幾難黎大埔.

不過請問c兄們係咪有一齊練跑既習慣
而地點是否在於大埔附近 ?? 因小弟亦想加入...惜地點太遠

好取決於邊度有得玩, 就去邊度. 當然放工可於限定時間到達既地方.

咁有冇玩08.6.22灣仔或08.7.06東區比賽, 如有可於其中一場交修便可. Sorry, 不過東區場比賽小弟未決定玩唔玩.
請問呎碼? M/L/XL  及 顏色 ? 黑 或 淺藍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 903@ 於 2-6-2008 22:10 發表

Gills 兄
小弟冇玩到你提及既比賽丫~ 因為吾知係咪只係圍著個運動埸跑...
吾知你清吾清楚呢 ??

我29-30腰 我諗黑色m 碼應該岩的了  thx

咁不如報黎玩吓, 灣仔奧運跑真係一場玩味好重既fun fun run, $30有T, 有紀念品, 有得跑吓灣仔馬路海旁, 果日仲封路比你玩, 順道可以認識你尼位新朋友, 同時可以交收添. M碼褲身較短, 如果C兄身高over 1.6米, 我建議L碼. 考慮吓玩唔玩灣仔奧運跑再答覆我.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 903@ 於 3-6-2008 19:46 發表

個日我都有諗著玩 不過就未報名
我177cm左右高 我諗L碼應該會合適掛

另外...是否還有背心 ??
想請問有除白色外還有其他色嗎 ??

吾該哂Gills 兄

C兄咁高大威猛, 要著L碼, 背心有深藍及紫色.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 3-6-2008 18:54 發表

不如就用呢個網啦,收益用嚟營運呢個網,贊助吓比賽咁咪得囉。

原帖由 oscar 於 3-6-2008 18:42 發表
不如gills c hing自己去攞貨返黎,跟住開返個網上店,有跑鞋、跑物、腰袋、gel、帽、眼鏡等.......咁呢網就更加威名遠播啦

咁睇吓慢子兄有冇興趣, 技術上小弟或其他版主都可以幫吓手.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 3-6-2008 14:11 發表
gills ching....if u buy for 903@ching, may i order ONE in size L, color BLACK...also settle on 08.6.22 wan chai fun run..thx.

原帖由 stanleyhpm 於 3-6-2008 17:18 發表
gills兄,搭開就搭,.....你去開可唔可以幫買件美精跑T(你之前post出黎o個件),我應該L就ok,色就白色,無就任何淺色都可以.......

622交收,億萬個唔該

兩位C兄, 冇問題呀一次過搞掂佢.