香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

味精濃短打

升級   0%

該用戶從未簽到

如果有XXL即約36-38容得下, 咁Ivrunner兄有冇興趣係比邦幫我地一眾跑手測試under又乾又熱既天氣, 去折磨尼條"味精濃"短打, 最多罰你寫下測試報告, 橫掂遲D都要拓CK兄寄"長跑網T"比C兄.

原帖由 lvrunner 於 19-5-2008 22:31 發表

嘩! 同一牌子, 香港啲"Asian Fit"尺碼真係超細, 呢邊L=36-38, 同香港比相差半尺褲頭 !!!!

但又超平, $6.2美金一條跑褲(通常$35-$40), 去唐人街食碗雲吞麵連貼士加埋稅都要$6落樓.

升級   84.4%

該用戶從未簽到

我都係大埔人, 間o野係邊到,係咪街市附近o個間?有無女裝?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 22# 的帖子

吓Ginny都係大埔人, 小弟係大埔近太和果邊, 地步如下:
舊墟->廣福道->大明里廣場對面大榮里->(最有活力果間體育用品公司) , 跑褲應該冇分男女裝, 如果有話比我知有咩分別?

利益申報, 本人與該商舖無任何關係, 只係曾惠顧而感貨品平宜實際, 購買與否皆個人之決定.

Photo borrowed ( 圖中可尋該舖 )

登錄/註冊後可看大圖

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-5-19 18:04 發表
如果有XXL即約36-38容得下, 咁Ivrunner兄有冇興趣係比邦幫我地一眾跑手測試under又乾又熱既天氣, 去折磨尼條"味精濃"短打, 最多罰你寫下測試報告, 橫掂遲D都要拓CK兄寄"長跑網T"比C兄.

Gills兄, 冇問題, 但我諗閣下講笑吧.  為何短褲叫短打呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 24# 的帖子

咁有勞Ivrunner兄啦, 睇吓以一碗麵價錢既跑褲同3,4搭蚊花旗紙買既係咪一樣, 點解要短打? 唔知呢? 以前D人係咁叫, 大概以前睇摔角D人先著短褲, 唔知係咪咁叫短褲做短打, Ivrunner兄咁夜都未 ?

升級   46.32%

該用戶從未簽到

不急不急!
可等大圍一次性才購吧!顏色不拘, 最重要是xl便是了!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-5-20 14:28 發表
吓Ginny都係大埔人, 小弟係大埔近太和果邊, 地步如下:
舊墟->廣福道->大明里廣場對面大榮里->(最有活力果間體育用品公司) , 跑褲應該冇分男女裝, 如果有話比我知有咩分別?

利益申報, 本人與該商舖無任何關 ...

清楚o西, 估唔到o個到有好o野賣喎,得閒去睇下先

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 27# 的帖子

我都估唔到, 有日去圖書館, 行經該處無所事事, 走入去睇下, 誰不知見到一幢短褲印有"味精濃"logo, 再睇吓價錢, 即時兩眼 , 起初有點疑惑係咪假野, 但攞上手摸吓及睇落, 質地唔錯屬快乾之類, 所以咪買條試吓, 小弟以前未著過"味精濃", 所以到現時都唔識分真定假. 不過經過個多星期摧殘依然經得起考驗, 唔理真定假舒適便可.

升級   23.68%

該用戶從未簽到

回復 23# 的帖子

賣豆X花附近??

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 29# 的帖子

答對了, 咁就獎你去睇吓有冇新發現啦.

升級   23.68%

該用戶從未簽到

回復 30# 的帖子

好,下次去開果頭一定睇下

升級   0%

該用戶從未簽到

今日買咗一條短一條4個骨,一舊水有找。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 32# 的帖子

Alfred兄,係果度買嫁? 4個骨係唔係"味精濃"  吓一舊水找幾多先, 找一半都OK, 找幾蚊就好似幾貴喎, 有冇相睇姐.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

4個骨勝在夠輕便,平時出街著都可以
如價錢係半百左右就抵著了
期待睇下相~

[quote]原帖由 Gills 於 2008-5-24 11:06 發表
Alfred兄,係果度買嫁? 4個骨係唔係"味精濃"  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 24/5/2008 11:06 發表
Alfred兄,係果度買嫁? 4個骨係唔係"味精濃"  吓一舊水找幾多先, 找一半都OK, 找幾蚊就好似幾貴喎, 有冇相睇姐.

Gills 兄,我係果度買,"味精濃"一短一4個骨兩條夾埋一舊水找兩蚊(中國制)。我諗佢哋入咗新貨。

(唔知點attach相,31/5着俾你哋睇)

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 35# 的帖子

吓有新貨, 即係$49一條短打, 同埋$49一條4個骨"味精濃", 咁一陣要去同D C兄們入貨啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 25/5/2008 07:59 發表
吓有新貨, 即係$49一條短打, 同埋$49一條4個骨"味精濃", 咁一陣要去同D C兄們入貨啦.

全中。不過我腰圍30"佢叫我買大碼,無咁緊喎!返黎試過又OK.所以要小心尺碼啱唔啱。

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨呀跑步機兄, 今早做完運動味? 短打有冇黑色呀? 買咁多野C兄又大出血啦.

原帖由 瘋狂跑步機 於 25-5-2008 08:05 發表
擒日已買3條短打2件背心, 共235大兩.
個度好易搵,一搵就搵到.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

嘩!好抵呀!
尋日去東京逛一逛,一件味精濃T都成兩舊水!

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-5-25 08:05 發表
擒日已買3條短打2件背心, 共235大兩.
個度好易搵,一搵就搵到.