香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sharon
打印 上一主題 下一主題

我要減好哩d肥

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我都想控制下自己食野, 但又係成日都忍唔到口

飯前飲一大杯水, 食飯就會食少d 架喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

在此找機會呼籲大家, 請拒絕再幫襯 m 記呢類 junk food 食店

ps: 好間唔中食一次算啦.... 我一年都會食兩三次........

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 sharon 於 2010-3-29 22:51 發表

而家我一星期先跑一日,睇怕都唔洗減喇
" />" />" />" />ctse個icon睇落好stong,跑得好輕鬆,我都想slim d~~

一星期跑一日............ 難D WO, 最少一星期都要跑三四日

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chi0v0 於 2010-3-29 23:19 發表
睇你地對m記咁彈法,我都驚驚地- -
因為我本身勁鍾意食m記-x-
上年仲要差唔多日日放學都去食- -

想當年我同你差不多年紀時都勁鍾意M 記, 細個時大把貨食極都唔肥就無所謂,
依家我年紀大嘛, 吃不消......

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-3-30 11:23 發表

我又想下先" />" />hiuijhkj ,中學果時日日都tea 不過哈迪斯同Wendy's先係我既至愛

哈迪斯既薯圈正到丫 仲有牛仔芝堡" />" />hk

其實發育期食多d都冇壞既 要長高ma" />" />

新陳代謝快ma

有道理有道理, 發育期真係要食多d 先有得高, 唔好節食呀
女仔 14歲發育都已經係 "水尾", 食多d 做多d 運動快高長大先啦,
減肥遲d 先諗

不過食多d 野係有營養ga 野, junk food 我覺得依然係少食為妙