香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

這幾天都是又凍又落雨,沒法練習!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

這幾天都是又凍又落雨,沒法練習!真吹賬!

又不想在會所跑步機跑,現在還差一次32-34k長課,希望天文台預測準確,週日會是天睛啦?

日期31/1
(星期四)
1/2
(星期五)
2/2
(星期六)
3/2
(星期日)
4/2
(星期一)
5/2
(星期二)
6/2
(星期三)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
天 陰 , 有 幾 陣 雨 。 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 雨 。 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 雨 。 多 雲 , 部 分 時 間 天 色 明 朗 。 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 雨 。 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 雨 。 多 雲 , 有 幾 陣 雨 。
北 風 4 至 5 級東 北 風 3 至 4 級北 至 東 北 風 4 級 , 間 中 5 級北 至 東 北 風 4 級東 至 東 北 風 4 級北 至 東 北 風 4 級 , 間 中 5 級北 至 東 北 風 4 級
溫度(oC)912121612151115131612151114
相對濕度(%)80 至 9580 至 9580 至 9565 至 9075 至 9080 至 9580 至 95
+1 0
上一篇︰JESSICA Run For Women (比賽日期 16/03/08)下一篇︰第二屆吐露港 10 公里賽 (比賽日期 30/03/08)

升級   0%

該用戶從未簽到

咪係攞, 成個星期冇跑過啦, 跑步先尼落雨, 希望在明天呀, 真係要睇個天先得

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Rainy and chilly cold - resting one week

升級   0%

該用戶從未簽到

Kennethwat 兄禮拜跑邊場, 我就玩係 大潭篤 既 家.多一點愛. 希望星期日唔好咁大雨.

原帖由 kennethwat 於 31-1-2008 10:26 發表
    只要今晚不下太大雨,我都會去跑。無辦法,星期日要比賽

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

屯門個長跑比賽我係截止前個星期六去報名, 點知佢地尼個部門已經實行左5天工作,食閉門羹, 又冇郵寄報名, 結果參加唔到

原帖由 kennethwat 於 31-1-2008 12:01 發表

Gills 兄,今星期日,我走屯門長跑比賽,玩10公里,希望星期日會好天。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

今星期日,我走屯門長跑比賽,玩10公里,希望星期日會好天。

The weather will be chilly cold.  Take care!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-31 12:01 發表

Gills 兄,今星期日,我走屯門長跑比賽,玩10公里,希望星期日會好天。

我都係咁話~
    都夠凍架啦~ 落埋雨仲慘......
    你屋企有會所都好過冇~ 我係呢d時間就真係唔知係邊度跑好了

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-31 12:42 發表

佢哋上班時,我哋又上緊班,佢哋吓班時,我們都上緊班,要用政府的服務有時都幾困難。

我都係星期一放工由沙田搭車入去攞號碼布先得...
    此外,政府服務態度又差,語氣好似審犯咁,問佢多少少野又嫌你煩

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-1-31 12:36 發表
    屯門個長跑比賽我係截止前個星期六去報名, 點知佢地尼個部門已經實行左5天工作,食閉門羹, 又冇郵寄報名, 結果參加唔到

就係因為呢個原因, 我報唔到呢個賽事!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-31 13:22 發表

CHING 別難過,今晚跑唔跑? 如今晚無雨,小弟入龍鼓灘一敝。

呢兩晚都要去飲, 冇時間練跑, 打算星期六操一轉32k為最後一次長課...

之後練多兩三次速度跑就算啦...

今年練習太少... 唯有盡力啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-31 13:36 發表
    CHING 日本隻全馬易食定係香港的全馬易食?

其實我都唔知, 而家香港十度八度, 我己經唔係好想郁, 係日本仲湅, 我真係唔係好敢想像可以點跑...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   33.16%

該用戶從未簽到

好彩今日都冇乜點落雨...
    我唔想o係健身室渡過