香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

2013 毅行S32 小學生

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-27 17:38 發表 失驚無神攪到大家d時間同安排咁亂真係就2個方案睇下點1) batbat & 4哥自行夾時間走住 1-2, 我同大哥 ~5pm 北潭坳會合2) batbat & 4哥唔想拍住拖同陽光玩遊戲,就改齊人5pm 大埔道-?? o ...

如果係2,甘就玩大埔道到尾~~  5:00PM出發會唔會好吊腳?

一係揀番1,拍住拖行1,2,3,-5一同出發,但係要我行先~~

升級   25.9%

該用戶從未簽到

點體都得....

寫低叫禾係邊度等, 5該....

升級   25.9%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2010-8-27 17:59 發表

如果係2,甘就玩大埔道到尾~~hgjD088" />" />" />" />" />" />" />" />hj  5:00PM出發會唔會好吊腳?

一係揀番1,拍住拖行1,2,3,-5一同出發,但係要我行先~~hgj059" />" />" />" />" />" />" />" />hj

28Aug2010

Batbat 同 四哥 下午3點北潭涌曝曬驕陽....  

狗哥 和 停雲 下午6時北潭拗 侵隊 + 2L water + refreshment..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-8-27 22:19 發表

28Aug2010

Batbat 同 四哥 下午3點北潭涌曝曬驕陽....

狗哥 和 停雲 下午6時北潭拗 侵隊 + 2L water + refreshment..

收到! 明日6pm見!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-8-27 22:19 發表

28Aug2010

Batbat 同 四哥 下午3點北潭涌曝曬驕陽...." />" />  

狗哥 和 停雲 下午6時北潭拗 侵隊 + 2L water + refreshment.." />" />

batbat&四哥都用好快既時間喎....同根根差唔多速度喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-8-27 23:31 發表

batbat&四哥都用好快既時間喎....同根根差唔多速度喎

我同大哥早d到捉住鬥獸棋慢慢等姐 梗係十卜(身兼)等主力架啦

升級   25.9%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-8-27 23:31 發表

OK la , they could make it better at night time......

升級   25.9%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-27 23:51 發表

我同大哥早d到捉住鬥獸棋慢慢等姐 梗係十卜(身兼)等主力架啦hgj091" />" />hj

I think we could put a stall there to sell ice cold coke and snack etc making a killing for our dinner.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-8-27 23:58 發表

I think we could put a stall there to sell ice cold coke and snack etc making a killing for our dinner.

禾驚一陣遇到麥徑壞人,搶晒禾地小學生d可樂甩屎...到時得不償失...大哥你知啦...壞人最鐘意蝦小朋友

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-8-27 23:58 發表

都好喎,以後我就留意你地幾時同係邊度操練,如果有時間既話,就係推架車仔開檔。

收費如下:

水特 HK$100/罐
汽水 HK$80/罐
公仔麵 HK$180/碗 (水既溫度溫度應該係70度,相信D麵都仲硬,會好食D)
朱古力 HK$50/包

仲有好多未諗到同未準好既產品,到時即時報價。

另外,為鼓勵環保,所有器皿都會清洗,同埋循環再用。

見同班小學生咁熟,呢個絕對係友情價,其他人無架,唔好同我講價呀,搵食艱難。

升級   3%

該用戶從未簽到

升級   41.4%

該用戶從未簽到

多謝晒呀!迪迪仔師兄!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

迪迪仔~~  多謝支持~~  

升級   0%

該用戶從未簽到

經理人迪迪仔慷慨資助小學生學費

升級   3%

該用戶從未簽到

小學生行山志 <10> 28 Aug 路段 : 麥1 至 ?

是次行山志牌帖一語成讖,認真吾老黎。 阿四晨早係西灣已爆;停雲係麥3尾好似拉薩八角街五體投地咁PK,重創;狗哥吾知係大陸玩D乜,tight pant 都冇埋,攪到著住條扯布長褲去跑;Batbat 就比條褲玩界脾加灑鹽!

跑完麥3都係吾對路,速撇! 截的士去西貢食飯。

上的士,司機即問 :『從金山來?』
答不是,汝從北潭涌起步。
司機再問 :『3點出發?』
眾驚訝司機之神通,原司機乃高人,從阿四上車後吾記得珊車門之盡勢推得之! 後高人面授機宜,傳毅行之訣,到達時更說資助十萬元之云云瘋語,幸眾不弱留下大攤汗水於後座逃之。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

小學生D文采真係好勁,唔係咁易睇得明。

升級   41.4%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-31 12:21 發表
小學生行山志  28 Aug 路段 : 麥1 至 ?

是次行山志牌帖一語成讖,認真吾老黎。 阿四晨早係西灣已爆;停雲係麥3尾好似拉薩八角街五體投地咁PK,重創;狗哥吾知係大陸玩D乜,tight pant 都冇埋,攪到著住條扯布長褲 ...

今次又要多謝狗哥陪我hea.走3段!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-8-31 23:06 發表

今次又要多謝狗哥陪我hea.走3段!

4哥,細細聲講你知 唔好俾停雲大哥同batbat知...
你睇我果晚既裝束同百冇裝備,就知係大家陪大家hea

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-8-31 13:23 發表
小學生D文采真係好勁,唔係咁易睇得明。

來吧andrew~ 快d開檔做十卜,我袋定張紅生魚係身...大家咁熟,再收順d...

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-31 23:38 發表

來吧andrew~ 快d開檔做十卜,我袋定張紅生魚係身...大家咁熟,再收順d...

紅生魚.....收順D.......咪汽水,不設找續囉。

十卜,我邊夠quaily丫。