香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

2013 毅行S32 小學生

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-8-14 16:06 發表
特別鳴謝KF尋晚載我上獅子亭,仲陪我吹水吹到隊友們到達。

第一次full team 操,感覺完滿!不過通宵山的確好係!返到屋企(目訓)得兩粒鐘又省左,依家好似魂不附體咁!

另多謝 KF 又幫手影低全家福

禾刀係...同上星一樣...通完頂中午收工恰得4個鐘又醒左...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-8-14 13:13 發表
恭喜小學生今日九小時內完成 4-8 " />" />" />" /> " />" />" />" />

我們今日經過鉛礦坳後,發現有D特別事情。
1. 你哋唔係跟樓梯行的。
2. 我們發現有個屈臣氏礦泉水樽裝住黃色液體,棄於路邊,有煙出,仲暖的。
...

恭喜屈老大同傻佬們都以 10.5 個鐘"行"既速度攪掂 4-8 好彩你地留情無 jog 渣,唔係實俾你地界到一頸血~

另屈老大你對樽黃色液體都幾有研究,有無試埋味道

我地4件旦散又點會咁有手尾搵個樽裝住,荒山野嶺,有需要都梗係痛痛快快斗睇下邊個遠

升級   0%

該用戶從未簽到

第1次跟同學們效遊,補返少少花邊相先~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-14 18:02 發表

恭喜屈老大同傻佬們都以 10.5 個鐘"行"既速度攪掂 4-8 好彩你地留情無 jog 渣,唔係實俾你地界到一頸血~

另屈老大你對樽黃色液體都幾有研究,有無試埋味道

我地4件旦散又點會咁有手尾搵個樽裝住,荒山野嶺,有需要都梗係痛痛快快斗睇下邊個遠

乜你地平時會咁玩架?咁通常邊個贏?同行山速度有無關係?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-14 18:25 發表
第1次跟同學們效遊,補返少少花邊相先~

登錄/註冊後可看大圖

Fit呀,一睇都知18個鐘應該無乜問題!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-14 18:02 發表

另屈老大你對樽黃色液體都幾有研究,有無試埋味道hgjD115" />" />hj

我地4件旦散又點會咁有手 ...

小學生同傻佬們都夾得埋...真係好野~

升級   41.4%

該用戶從未簽到

狗哥,謝謝靚相!

升級   41.4%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-8-14 18:56 發表

乜你地平時會咁玩架?咁通常邊個贏?同行山速度有無關係?

一定5係我!正所謂行到阿尿都冇力。

升級   100%

該用戶從未簽到

d相好正喎,不過batbat唔係整親咩?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

今日一見成班小學生郊遊野餐,原來係帶咗d薯片同壽司做補給 , 薯片太熱氣操完飲返杯涼茶呀

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-8-14 22:57 發表
    今日一見成班小學生郊遊野餐,原來係帶咗d薯片同壽司做補給 , 薯片太熱氣操完飲返杯涼茶呀

加埋可樂仲正

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-14 22:42 發表

禽日朝早batbat話佢pk左, 都几勁, 又話手腳同面都傷左
    等我仲擔心要幫佢籌錢去整容添
    點知下午見佢下巴好似有達蚊line咁上下大的印, 好在損左少少啫

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-14 22:42 發表

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-15 19:08 發表

禽日朝早batbat話佢pk左, 都几勁, 又話手腳同面都傷左
    等我仲擔心要幫佢籌錢去整容添
    點知下午見佢下巴好似有達蚊line咁上下大的印, 好在損左少少啫

係呀..catcat,影相時batbat仲未出事,但過左畢架山去大埔道時batbat就中招...
    果刻見佢都擦得幾傷(尤並膝頭哥),好彩無扭親 同 整損塊面

batbat哥哥硬漢子就係硬漢子,轉個眼就咩事都無,俾我可能扭計中途撤左

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-8-14 22:57 發表

原帖由 非比 於 2010-8-14 23:09 發表

加埋可樂仲正

我輸左俾我既同學仔...我已經帶壽司/茶果/魚肉腸...佢竟然係食薯片

我地小學生,去到城門梗係都有飲可樂啦~ 唔係點似郊遊

升級   100%

該用戶從未簽到

好開心見到小學生成隊, 並能高速完成第一課, 加油!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   3%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小學生 ~~要跳級喇 .甘鬼勁
    多謝狗哥幫我地tko 埋水.仲要超低價錢 .thanks 你

升級   41.4%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-16 10:23 發表
    13518  多謝菲菲襄贊之助    13519

多謝菲菲師姐!

升級   3%

該用戶從未簽到

小學生行山志 <8>  13 Aug (Fri)

是夜由水浪窩到荃錦拗,超人阿四事業心重,收工後携水到獅子亭歸隊,餘人與儍佬隊一同出發;上石矢斜路轉入泥徑後我們先行數步,到獅子亭後喜見儍佬隊水車縱隊大前鋒Peter仔,佢見我地似渴狼立即嚴陣力保手上的蒸餾水;又見到手掌輕攝褲袋全城追捧嘅KF,佢文裝一度成個雲格錦極靚仔,彷有獅子帶微笑望兔玩耍之勢;真係有心突登車埋超人阿四上來!

眾人稍事填肚,有薯片、壽司、草餅、魚肉腸、橡皮糖等等,如果鋪埋紅白格仔枱布就perfect la。數分鐘後滾水淥腳起行,由超人阿四行頭,貪佢夠高可以擋晒D蜘蛛網! 今次5D蜘蛛,不過就見到蝙蝠同埋銀脚帶。 跑跑下Batbat諗住用梯雲縱輕功左脚踏右腳、右腳踏左脚之際,未竟全功踢到自己,落地時稍稍偏離重心擦損左左膝右手指, Batbat拼命護住了臉,英俊的相貌才得以保存! ! !

爛完上針草帽後揸乾揸淨,索性訓係地下體星,個天好清見到好多星,北斗七星成個殼錦藕埋嚟,跟住個天光光地就落荃錦拗,沿途都有龍友拍日出,梳洗後搭頭班51號巴士到翠華食早餐。