香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   56.2%

該用戶從未簽到

8腳蝸牛明天渣油~~  

記住鐘點等埋我地~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

各位蝸牛仔,明日加油啦~~
    大師兄,你都要加油喎~~聽日靠晒你架~
    明日安排大致如下:蝸牛仔起左步,我地就可以蛇返幾個鍾~4點前去到水浪窩等牛仔到,
    6點返彩虹,接ET個人物品,再上我屋企拎其他補給,(有好多野)大概8點約左蕉仔,傑仔.小西華系荃灣晚飯後再上城門.
    大佬金佢唔跟上城門,唔夠車位,亦都唔建議佢騎羊仔.等蝸牛仔過左城門先接金金一起上荃錦坳.
    沙田坳就有勞我地親愛的喵姐幫忙補給~~
    runrun姐,我唔知你幾點可以放學,到時你唯有自己坐的士上城門了~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 零下十度 於 2010-11-18 16:59 發表

明日安排大致如下:蝸牛仔起左步,我地就可以蛇返幾個鍾~4點前去到水浪窩等牛仔到,
    6點返彩虹,接ET個人物品,再上我屋企拎其 ...

講得好清晰 ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-11-18 16:59 發表

6點返彩虹,接ET個人物品,再上我屋企拎其他補給,(有好多野)大概8點約左蕉仔,傑仔.小西華系荃灣晚飯後再上城門.
    大佬金佢唔跟上城門,唔夠車位,亦都唔建議佢騎羊仔.等蝸牛仔過左城門先接金金一起上荃錦坳.
    沙田坳就有勞我地親愛的喵姐幫忙補給~~
    runrun姐,我唔知你幾點可以放學,到時你唯有自己坐的士上城門了~~

露露姊姊,妳係世上最好既十卜添隊長,我錫死妳~~

另外CY 媽會同我地走獅子亭至城門,CY 媽會自行聯絡ET 一齊晌獅子亭上山,麻煩Lulu 姐晌城門幫我車番CY 媽落山 (小西華跟走,應該夠位),有問題打俾我啦Lulu 姐~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

support隊長好詳盡喎~
    蝸牛隊加油~ 雞公山腳同你地打氣!

升級   100%

該用戶從未簽到

蝸牛部隊比心機!!!
    順行完成比賽,開開心心創好成績!!!

明天見!!!!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

辛苦了那麽久明天蝸牛部隊就要上陣殺敵啦,敵人100公里你冇得淨啦!ALL THE BEST!

升級   15.45%

該用戶從未簽到

各位明天加油呀!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

各位師兄師姐聽日加油,祝大家開開心心,順順利利,無傷無痛完成百里長征,並得到理想成績。

升級   100%

鬱悶

原帖由 零下十度 於 2010-11-18 16:59 發表 各位蝸牛仔,明日加油啦~~ 大師兄,你都要加油喎~~聽日靠晒你架~ 明日安排大致如下:蝸牛仔起左步,我地就可以蛇返幾個鍾~4點前去到水浪窩等牛仔到,6點返彩虹,接ET個人物品,再上我屋企拎其 ...

lulu姐, 我前晚打電話俾你同噚日再出Post#881, 都已經好清楚話咗俾你知我幾點可以放學走人架啦 ! 不過你話唔知道都唔緊要嘅 ! 我會明白到安排上的難處, 但係唔好搞到我俾人有唔清唔楚、冇交冇帶嘅感覺啦 ! 其實我係一直都主動聯絡你想同你商量Support嘅安排, 不過一直不得要領啫 !

你前晚喺電話都話俾我知搭的士上城門係入唔到去support個位度, 要行一段頗長又黑又多馬騮嘅路先入到去, 我一個人夜媽媽真係唔敢行入去, 強人所難下我唯有在此出Post 明確講明我真係冇辦法黎啦 ! 唔好又話唔清楚我去唔去啦 !

其實噚晚我已經出post回覆咗花子我可以下午去水浪窩support 架啦! 我諗都好多嘢要帶去, 我一點放學後可以去彩虹與你會合再拿物資去水浪窩, 詳情電聯吧 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

大家都努力咗咁耐, 宜家係時候去發揮啦 !
    比心機但要注意安全 !  大家努力 ! 加油 !

升級   50.35%

該用戶從未簽到

超快蝸牛,  明天大家努力,  超快完成百公里, 有chance終點見 . 星期六收成積表.

升級   100%

開心

原帖由 runrun 於 2010-11-18 21:46 發表

lulu姐, 我前晚打電話俾你同噚日再出Post#881, 都已經好清楚話咗俾你知我幾點可以放學走人架啦 ! 不過你話唔知道都唔緊要嘅 ! 我會明白到安排上的難處, 但係唔好搞到我俾人有唔清唔楚、冇交冇帶 ...

runrun姐,你系講過你聽晚返左學要等點左名先可以早走.但你沒講幾點可以走嘛.
    甘你聽晚上來前打話比我地搵人出來玻羅霸接你啦~
    仲有明日1點我地唔會出返彩虹~~
    要6點先會出返來架~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

各位隊友,十卜&各友好

我訓先啦

早抖

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位師兄師姐聽日加油,祝大家得到理想成績。

升級   100%

鬱悶

原帖由 零下十度 於 2010-11-18 23:25 發表 runrun姐,你系講過你叔聽晚返左學要等點左名先可以早走.但你沒講幾點可以走嘛.甘你聽晚上來前打話比我地搵人出來玻羅霸接你啦~仲有明日1點我地唔會出返彩虹~~要6點先會出返來架~~
    我同你講過乜我自己一定好清楚, 再唔係Post#881 都寫得好清楚啦 ! 你是support 隊長, 唔好話俾我聽呢兩日關鍵日子你都唔睇蝸牛隊嘅毅行&支援隊嘅 Post呀 !

我係去support人, 反而要麻煩人地出黎support 返我, 講笑咩!我一點鐘就可以由油麻地走, 日光日白去邊度會合你都可以, 請通知 時間同地點!

但如果你其實唔想我黎嘅話, 請直接出Post通知, 唔需要兜圈做咁多動作 ! 當我係朋友就直接講咪得囉 !

升級   0%

該用戶從未簽到

蝸牛隊聽日加油呀 !!

升級   100%

開心

原帖由 runrun 於 2010-11-18 23:58 發表
    我同你講過乜我自己一定好清楚, 再唔係Post#881 都寫得好清楚啦 ! 你是support 隊長, 唔好話俾我聽呢兩日關鍵日子你都唔睇蝸牛隊嘅毅行&支援隊嘅 Post呀 !

我係去support人, 反而要麻煩人地出黎suppo ...

runrun姐,沒甘勞氣,我呢兩日又真的沒上過來睇post,真系唔好意思~(系我唔識做好呢份工)
    我系尋日收到蝸牛隊既日程表先會做甘既安排,事關架車坐位只系得五個.~首選就系要先車陪跑書童先,我電話亦都有同你提過~
    加上你話要返夜校,至於你話1點鍾水浪窩你可以,你來既話入到西貢比過電話睇我地系邊樹左近.你一番熱情又點會話唔想你來呢.系未,
    但你都要體量我呢個十卜新手嘛~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

蝸牛隊
    加油ar