香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜 蝸牛部隊 成功完成毅行百里長征

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

我仲好眼瞓~~

升級   15.45%

該用戶從未簽到

恭喜晒

升級   0%

該用戶從未簽到

再次恭喜蝸牛隊完成壯舉
    多謝菲比、花子、Lulu、KF、大C兄、前進、蕉仔、傑仔、小西華、E.T~的精心安排及疍糕。
    還有很多在場的長跑網會員..........如有錯漏、在此先說聲Sorry。

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜蝸牛隊+十卜們完成百里毅行~!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜蝸牛隊, 花子你們時間幹得好好(其實對你只是合理吧, kakaka), 時間好之外, 還好好意頭天. 正!!!!!

升級   4.4%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜!

KF, 很感謝你為我們拍了不少照片,也很開心在第八段與你拍住走了一會~

亮哥,很開心在CP8和你合照,希望你的傷早日康復。

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜蝸牛部隊順利達標!

另外,祝亮哥早日康復,長跑長有!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒蝸牛部隊,你地好勁呀
    祝亮哥早日康復

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

恭喜 蝸牛部隊, 成功完成毅行百里長征~ 堅呀!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

恭喜蝸牛部隊順利完成毅行百里路∼
    路路十卜搜記只有六個字:好忙,好累,好玩
    詳情要留返大師兄來寫∼

升級   41.4%

該用戶從未簽到

恭喜蝸牛隊順利完成!(花子,仲未多謝你嗰晚餐飯天!)

升級   59.05%

該用戶從未簽到

恭喜晒
    蝸牛部隊
    完成毅行者

升級   0%

該用戶從未簽到

地點預計時間實際時間
    起點 (北潭涌)0:000:00
    CP1 (西灣)2:102:18
    CP2 (北潭凹)4:003:41
    CP3 (水浪窩)6:005:42
    CP4 (基維爾營)8:408:34
    CP5 (畢架山)10:1010:09
    CP6 (走私坳打靶場)
    11:1511:05
    CP7 (鉛礦坳)13:3013:17
    CP8 (荃錦坳)15:1515:17
    CP9 (吉慶橋)16:4516:43
    終點 (大棠)19:0018:38

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-11-20 16:40 發表
    18日前臨時搵位無練過既隊友仔都做到咁既成
    績,三位隊友仔同十卜添都表現非常出色,過左一個100分既毅行
    旅程,感謝隊友仔,十卜添,同埋由起點到終點不斷遇到既老友們,
    俾左我難忘既兩日一夜,汁都撈埋,無得彈~~D ...

你係寫先好,俾多日你交稿呀!好心急呀!快快快!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-11-20 17:02 發表

X 2

3000字都寫唔完
    咁寫夠30,000字啦!趁記憶猶新既時候,快d呀!在cp9隻腳好似有d事架!依架點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-11-20 16:51 發表

家明今日真係風頭躉,十幾日通知,之前無練過,可以完全交到貨俾我地,神奇!!!
    KF 著錯左抽筋褲,34段已經老抽,之後竟然都可以交足貨,一樣神奇~~
    公主就成為左我地隊既領導者,帶領我地所有成員順利完成,雖然俾佢由未起步鬧到CP9.5,但呢位"最有經驗毅行者"又真係有D 計,俾佢鬧出個滿意成績出黎,太神奇~~
    十卜添係世界最強,要出番個report 逐一表揚,加上由未起步去到過終點不斷見到既老友(奶奶,其實見到你時好開心),感覺真係無得彈,太好玩啦~~

以你地近排既狀態,我一d都唔擔心,由始至終都係擔心家明!mill姐致電話你地順利係獅子亭出發離開,家明睇落都狀態唔錯,我都唔敢放下心頭大石!仲係擔心佢!係cp9竟然見佢第1個到,嚇得我,佢又係話眼瞓,隻腳累,問佢駛唔駛卒腳,怕醜既佢話唔駛,然後又拎奔肌出黎,哈哈!跟住見到你,狀態好到好似剛開步咁,不斷開籠雀咁講野,有無咁多貨呀!而kf就一貫既沉默,不過當時都無時間招呼佢啦!無幾分鐘,你已call馬走人!
    公主好似係影相時都仲係中氣十足咁鬧緊你喎,睇黎都係未盡全力!
    創造如此佳績,無論你地同十卜team都無得頂!好鄧你地開心!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-22 11:08 發表
    咁寫夠30,000字啦!趁記憶猶新既時候,快d呀!在cp9隻腳好似有d事架!依架點呀?

好開心係CP9見到你, 休息左2日, 腳仔同身體都無咩不良反應, 覆原得8899, 多謝關心^^

唔知搞咩我係草山落鉛鑛坳突然腳板&雙膝劇痛,
    係鉛鑛坳休息過後突然熄燈, 初上大帽山時電筒都唔想拿, 好彩上完石級後插得返.
    第9段落石屎斜路係我最弱的一項, 所以當日我係最遲先落到去,
    只要可以落到荃錦坳, 所有的痛同累已經唔記得晒,
    淨係知道要一直向西走, 同隊友仔一齊係日出前完成比賽

由操練到完成比賽的過程及經驗真係百般滋味,
    學花子話齊, 2日1夜的旅程連汁都撈埋都仲係咁回味XD
    呢份遊記可能3萬字都寫唔完