香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   56.2%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-11-25 11:25 發表

48:00都完成唔到,要剪手帶嗎?" />" />

比賽前仲驚家明要剪手帶...而家得家明到到終點~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-11-26 02:24 發表
入電腦到去水浪窩咋.....

7頁紙入左2頁......

我晌城門停左兩日...

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-11-26 09:16 發表

我晌城門停左兩日..." />" />

城門有咩咁特別呀... 要停兩日?  預告下好wow..............

俾少少精彩鏡頭頂下癮好wow..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-11-26 09:45 發表

城門有咩咁特別呀... 要停兩日?  預告下好wow..............

俾少少精彩鏡頭頂下癮好wow..

難度大C亨唔記得城門開始有馬殺雞服務,唔記得左小妹淒美既叫聲啦咩~~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-11-26 09:50 發表

難度大C亨唔記得城門開始有馬殺雞服務,唔記得左小妹淒美既叫聲啦咩~~

我梗係記得啦...我係代d觀眾問嫁咋.....唔係點樣留住d 客仔呀...............

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 swtcheng 於 2010-11-26 09:55 發表

我梗係記得啦...我係代d觀眾問嫁咋.....唔係點樣留住d 客仔呀...............
    大師兄幫手出埋十卜ge " 紀律部隊之內戰"  "月下草地談情記" "火舞燈籠" 留住d客仔先啦

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-11-26 10:16 發表
    大師兄幫手出埋十卜ge " 紀律部隊之內戰"  "月下草地談情記" "火舞燈籠" 留住d客仔先啦

hahaha.. 只係個戲名已經夠吸引啦...........嘩..其他十卜team... 幫下手好wow.

大佬金既.....紀律部隊之內戰- 可以由當事人既角度描述一下對紀律部隊的睇法

另外 "月下草地談情記" 乃 "火舞燈籠" 之下集. 一輯可歌可泣的史詩式愛情巨著......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-11-26 10:44 發表

hahaha.. 只係個戲名已經夠吸引啦...........嘩..其他十卜team... 幫下手好wow.

大佬金既.....紀律部隊之內戰- 可以由當事人既角度描述一下對紀律部隊的睇法

另外 "月下草地談情記" 乃 "火舞燈籠" 之下集. ...

大C兄你係講8-1-2011大尾督10K,由懲教署每年主辦的紀律部隊邀請賽嗎?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-11-26 10:56 發表

大C兄你係講8-1-2011大尾督10K,由懲教署每年主辦的紀律部隊邀請賽嗎?  

8-1-2011 即係你上頒獎台既日子...太美妙啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-11-26 10:59 發表

8-1-2011 即係你上頒獎台既日子...太美妙啦..." />" />

大C兄呢個賽事雖然只有五、六百人,但高手如雲;前年團體賽係警察、上年係消防;
    我地則三年亞軍,我上年代机構出戰,拉車邊得第四;其實紀律部隊在渣馬10K也有交
    手的,每隊五人,但不祗是紀律部隊~郵政署、康民處、還有很多........的。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-11-26 11:10 發表

大C兄呢個賽事雖然只有五、六百人,但高手如雲;前年團體賽係警察、上年係消防;
    我地則三年亞軍,我上年代机構出戰,拉車邊得第四;其實紀律部隊在渣馬10K也有交
    手的,每隊五人,但不祗是紀律部隊~郵政署、康民 ...

金金也.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-11-26 11:15 發表

金金也.........

大C兄我D只係茄喱啡來的,唔入流;因為去比賽當返半日工才去嫁!唔洗做有得玩,幾好。

升級   0%

該用戶從未簽到

不過駿哥今年會攞硬獎,佢係退休組別係最強五個之一。

升級   65.55%

該用戶從未簽到

我仲停留係由起點jog到去麥徑起點

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-11-26 11:38 發表
    我仲停留係由起點jog到去麥徑起點" />" />

公主唔好行了,我而家肚餓去吃早餐;一齊啦!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-11-26 11:38 發表
    我仲停留係由起點jog到去麥徑起點" />" />

真係開心...仲停係起點.. 從新享受一次...........爽.........

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 kf 於 2010-11-26 10:16 發表

系未金金大佬講數篇啊,可惜我戈時沒跟上去現場,唔系都可以幫忙做下旁白既~~
    沒記錯應該系"火舞燈籠"先~"月下談情"遲少少先上演架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨,路過一問,什麼叫《紀律部隊內戰》?
    呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-11-26 13:49 發表
    早晨,路過一問,什麼叫《紀律部隊內戰》?
    呵呵

厠厠講起來就長篇了,我同大C兄(捅你)兩個人面對四、五個大會人員加一個警長同四個警員,佢地有手槍+MP5,我地得把口....
    最後我地技術全面將佢地擊倒。