香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   45.33%

該用戶從未簽到

多謝ca姐 , 辛苦哂..咁早呢影相..
弓起econ , rocky 二位ching企櫈仔

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 漫漫長路 於 2011-1-24 21:15 發表
多謝ca姐 , 辛苦哂..咁早呢影相..
弓起econ , rocky 二位ching企櫈仔

萬寶路Ching, 你跑沙體盃果邊點呀?

升級   45.33%

該用戶從未簽到

唔好提啦...右腳膝唔爭氣跑的哂都偷笑..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 漫漫長路 於 2011-1-25 07:49 發表
唔好提啦...右腳膝唔爭氣跑的哂都偷笑..

最緊要唔好受傷

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

得獎的得獎,pb的pb,恭喜晒各位同學仔。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 fatalex 於 2011-1-25 12:17 發表
沙體盃 大會時間 0:51:50 晶片時間 0:51:44, PB 了 @.@

恭喜晒

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

想問幾時有新班開ar?

跑馬地係我公司樓下,實可以上晒大部份的堂。

升級   0%

該用戶從未簽到

各位親愛的Running Club學員,

預先跟大家拜過早年, 祝大家身體健康, 事事如意!

下星期五 (2月4日) 適逢年初二, 當日訓練將會取消, 好讓大家與親友歡聚團圓!

K-Swiss Running Club 上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Simon So 於 2011-1-27 19:40 發表
    各位親愛的Running Club學員,

預先跟大家拜過早年, 祝大家身體健康, 事事如意!

下星期五 (2月4日) 適逢年初二, 當日訓練將會取消, 好讓大家與親友歡聚團圓!

K-Swiss Running Club 上

唔該simon ching

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

已收到學費REFUND la

Dear Mr. XX,

The K-Swiss Running Club Refund (HK$380.00) has deposited into your bank account on 25 January 2011.

Best regards,
    Samuel Yan
    Sportsoho Media Limited
    www.sportsoho.com

Tel: +852 2117 1011
    Fax: +852 2117 0023

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 27-1-2011 22:33 發表
    已收到學費REFUND la
    Dear Mr. XX,
    The K-Swiss Running Club Refund (HK$380.00) has deposited into your bank account on 25 January 2011.
    Best regards,
    Samuel Yan
    Sportsoho Media Limited
    w ...

Congratulation!

升級   0%

開心

小弟將會係1/2 過黎上第一堂,請多多指教!

呢次都算係第一次上course,希望可以進步la! (小弟係10k只跑到48'的超慢腳,一定入C組)

一口氣睇晒呢度d post,見好多同學仔經過4個月training 都有收成係比賽拎獎,好羡慕!

1/2 晚應該得番11-12度,各位要保重身體呀!

如果唔係要上堂,咁凍我一定唔會出去跑,因為身子弱好易冷親

同埋係post見到你地講到練習得咁甘,我都驚練到傷晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 30-1-2011 01:46 發表
    小弟將會係1/2 過黎上第一堂,請多多指教!
    呢次都算係第一次上course,希望可以進步la! (小弟係10k只跑到48'的超慢腳,一定入C組)
    一口氣睇晒呢度d post,見好多同學仔經過4個月training 都有收成係比賽拎獎, ...

歡迎新同學加入!
    可惜星期二我有事未能上堂,
    星期四又因 CNY 假期無堂上,
    有機會下星期再碰見吧,
    記得打個招呼同睇住我呢個真正慢腳!

升級   0%

開心

原帖由 cu83 於 2011-1-30 22:37 發表

歡迎新同學加入!
    可惜星期二我有事未能上堂,
    星期四又因 CNY 假期無堂上,
    有機會下星期再碰見吧,
    記得打個招呼同睇住我呢個真正慢腳!

Ching 太謙la,我睇過post 印象中好多人話Ching好快wow,小弟就毫無疑問係超慢腳兼年紀大遲起步

我好怕辛苦同三分鐘熱度ga,希望可以堅持一路上堂唔好半途而廢。

我也較內向,都希望識到人la

大家繼續進步!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

個link話名額已滿,
    想問幾時仲有得報名?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2011-2-1 11:49 發表

其實你方便的話可以去時代廣場間kswiss專門店報名架
    kswiss running club其實全候都收生架,所以放心啦。仲可以報名的。

我見到將軍澳kswiss店都有做個廣告架. 應該都可以係果邊報卦