香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

8月22日東涌操練

關閉 [複製鏈接]

升級   79.33%

該用戶從未簽到

現在在上海食上海菜,哩到yahoo同facebook都上唔到

franklcd:我只表就計到73KM(三圈),Avg29.XKM/H

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 61# 的帖子

上得到ga, 要行吾同route(經海外再route去), 不過吾玩開係有d麻煩.

73km3圈正確, 因為我最尾一圈冇入欣澳. 欣澳turning point 到東涌 11.9km
avg 29.x km/h, 都差吾多. 所以呢...長跑網車神又點只32km/h av.

係上海食上海野...係咪真係變左呢? 前年我去華東 係蘇州食過 松鶴樓(蘇坑菜) 係幾好, 反而係上海食又冇咁好...好似係叫"新光" 之類...有幾間係上海.
香港都係食灣仔"老上海"好d.

升級   52.3%

該用戶從未簽到

回復 62# 的帖子

我都好想係38, 不過真係32, 自己都呃唔到自己

升級   14.33%

該用戶從未簽到

我自動拆轆入荃灣地鐵下面個入口,上到大堂就用個身擋一擋,加快去對面就無事。其實拆轆後,架RB同架BB 車一樣長,所以我覺得應該比入地鐵。係荔景,直情有個職員係我隔離都無事。

返來時有一個小朋友係欣奧無拆轆入閘,之後職員都要佢拆。

荃灣去到欣奧都係30 分鐘(入閘開始計),廸士尼線都好早開,所以ITU 個日我可能都係搭地鐵過去。

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-8-23 13:02 發表

可先攪對lock鞋, 如果用TT bar唔用lock發唔到力架!

咁大鑊,咁真係要諗諗。謝謝

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-8-25 11:55 發表
上星期日大家有冇log? 因為落一落車到再上車時停左錶, 到最尾一lap係東涌再開錶.
我計番時間同googlemap 距離
7:56-9:44 踩左70km 剛剛好(兩圈+第3圈到停車位). 一開頭落一落車想攞手套但都係冇攞, 即 ...

我順風時最快都去到44 喎,不過返轉頭就得返廿幾。