香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

你的跑手名字

升級   61.1%

該用戶從未簽到

剛發現了這個網站, 原來我的名字已自動給記錄在案, 連同一些我看不懂的統計數字 . . . . . . 

http://www.hkroadrunning.com/runners.asp

有無人知係乜?
+1 0
上一篇︰賽後投票 - 2010.10.31 北區豐盛人生健樂長跑比賽(共10票,3.6分)下一篇︰深圳奔跑杯馬拉松接力賽 by 香港長跑網

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

係喎 ! 好得意喎 !
    我都榜上有名, 不過得幾分.

http://www.hkhillrunning.com/

仲有個係 Hill Running 嘅......     

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-10-31 20:37 發表
    剛發現了這個網站, 原來我的名字已自動給記錄在案, 連同一些我看不懂的統計數字 . . . . . .

http://www.hkroadrunning.com/runners.asp

有無人知係乜?

1)那個百分比是你的成績與世界紀錄的距離指標, 百份比越低越接近100%, 成績越好.
    2)IAAF Score是按你個別項目成績對照國際田聯的scoring table計算, 以1400分為滿分. 而你所見到的分數是平均數.
    (有關國際田聯的scoring table可看我另一個主題)
    不過這個網站並非每個比賽也會紀錄的.

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

我都搵到我個 record
    但其實有邊D比賽先kb RECORD???

升級   21.85%

該用戶從未簽到

首先要多謝 hkroadrunning.com 的版主,製作一個咁豐富的 database,集合跑友的資料;

二是多謝版主將我的資料也放上,個別資料比我自己的紀存還要詳細,仲有幅靚相添;

三是成績紀錄給我推動力,教我不敢惰懶,仲有係 .... 唔可以同人搞亂號碼布使用   

Thank a lot  

升級   82.11%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-10-31 20:37 發表

有無人知係乜?

嘩!! 好得意, 原來真係找到自己! 多謝資料, 好好玩呀!
    但D分係點計架??

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 tango 於 2010-11-4 08:38 發表
    首先要多謝 hkroadrunning.com 的版主,製作一個咁豐富的 database,集合跑友的資料;

二是多謝版主將我的資料也放上,個別資料比我自己的紀存還要詳細,仲有幅靚相添;

三是成績紀錄給我推動力,教我不敢惰懶 ...

點解有相既??

升級   21.85%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

hkroadrunning.com 的版主替部份跑友將其中一張相片上載

見名字左邊有相機icon的都有照片

証明版主真好有心有花時間認識跑友

升級   82.11%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 2010-11-1 08:08 發表

1)那個百分比是你的成績與世界紀錄的距離指標, 百份比越低越接近100%, 成績越好.
    2)IAAF Score是按你個別項目成績對照國際田聯的scoring table計算, 以1400分為滿分. 而你所見到的分數是平均數.
    (有關國際田 ...

明白了, Thank You

升級   7.2%

該用戶從未簽到

好得意喎 !   Thanks!
    我都榜上有名, 不過得24分.

升級   2%

該用戶從未簽到

搵到好多同學
    多謝ching分享

升級   0%

擦汗

嘩 ! 原來仲有詳細資料 !

佢點解會知嘅 ?
    究竟係乜嘢人呢 ?
    係每場賽事都會報分俾佢, 再電腦整理, 定係點呢 ?

雖然只係有 10km / HM, 有啲可能冇計或漏咗 ?
    但係真係幾犀利.   

升級   42.8%

無聊

樓上既CHING/CTSE們你地就好啦,小弟1分都無

升級   37.37%

該用戶從未簽到

雖然有比賽無計, 但真係一個唔錯既野, 幾update

升級   50.53%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 31/10/2010 20:37 發表

有無人知係乜?

噫!搵唔到我個名