香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

7.26梅子林尋花問柳(部分相片貼於#373至397,以及hk.myblog.yahoo.com/ltfung)

關閉 [複製鏈接]

升級   35.4%

該用戶從未簽到

瘋兄快手快腳, 真係影左好多靚相
雖然無去, 但都感受到個種氣氛
屈教練條褲好突出, 一眼就睇到
nc 姐似乎成日喱埋左喎,一係去左楂機,掛住影人
皇帝的西瓜, 食到大家涼透心

希望快d又到下次

想請問特快組有咩人 ? 佢地跑多d ?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-27 10:03 發表
瘋兄快手快腳, 真係影左好多靚相
雖然無去, 但都感受到個種氣氛
屈教練條褲好突出, 一眼就睇到
nc 姐似乎成日喱埋左喎,一係去左楂機,掛住影人
皇帝的西瓜, 食到大家涼透心

希望快d又到下次

想請問特快組有 ...

我驚sharp得製, 都係做塊綠葉好d

原來瘋兄都影o左唔少相喎..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 10:26 發表
d隊衫真係好靚好醒神呢
跑於梅子林中, 就好似十面埋伏中的關刀門弟子穿走於竹林中一樣
勁正呀~

係呀勁正呀 - 條暗斜   

下次預埋sonia, 一於咁話

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   54.9%

該用戶從未簽到

唔該晒瘋狂兄的靚相
雖然在卅幾度的潮濕天氣下,睇見大家都跑得十分開心
錯過了是次盛事,真係好可惜
下之一定要爭氣出席跑跑跑!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 12:24 發表

nc真係好利害, 夏日炎炎都跑咁長~
我就唔掂了~

另外...我要熟識d到先~ 好多post都未睇又追唔到~
所以暫時只睇新界東及女子版呢兩個版塊多
我要努力d先得了....

我比走路快少少少少 我都想跑快d, 但好唔掂

我都係出世無幾耐, 慢慢就熟, 另外, 跑步都係自己跑, 無所謂

唔駛個個post都睇晒架, 最緊要睇女子版呢   得閒上去吹下水, 食個包 (係屋企)...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟真係冇用,琴晚食完飯返到屋企已經累到咩都唔想做,今日仲訓到成2,3點先原起身。而家食完野入來望一望,原來咁多ching ctse已經係度講返琴日梅子林一役既情況。
瘋狂兄真係唔得,一路跑仲可以影到咁多靚相,加埋咁精采既評術就算今次去唔到既ching ctse都一定可以感受果樣feel。
快組既ching們真係好勁,回程既時候真係連望到冇機會望到佢地既背影。
今次唯一女將既nc姐真係聞名不如見面,琴日天氣咁熱以佢咁嬌滴滴既身型可以咁快完成到,勁勁勁!
呢個13K長課對我來講真係非常有用,一來真係知道自己現時既長力真係唔夠 ,未段真係跑得好辛苦吓,二來又可以向咁多高手偷吓師

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

呢一課ge 過程講得上係一d 都唔享受......
    星期四跟樂華會衝圈
    星期五早上游上游了約個半鐘
    可能未回到 搞到一路上都
    好彩見到梅子林閘口有一大班ching & ctse 休息
    咁我就休埋一份
    休息完後落斜就不受控制 係咁衝落去
    番落平路經過一段石路就冇乜力 比幾位ching 拋離咗
    之後就跑極都未到折返點 只見前面綠色背心愈來愈小....
    後來終於去到折返點見到對面係雅典居(我有親戚住果頭)就行咗一陣當抖下
    行行下發現有個位有冷氣吹
    再行落去先知仲有咁多位ching 係我後面
    於是就努力跑埋佢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

今日同樣時間再度走番轉梅子林, 但係比琴日通爽D

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-27 16:49 發表
    瘋狂兄,辛苦閣下﹗有閣下幫手拍照,令到我們一班ching都可以專心的跑步。謝謝﹗

真多謝瘋兄安排尋花問柳! 多謝咁多位支援組! 另到一大班ching/ctse都盡興而歸

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 22:18 發表

版主叫到,  我一定會在女子版到"打躉" 的...嘻嘻~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-7-27 17:12 發表
    小弟真係冇用,琴晚食完飯返到屋企已經累到咩都唔想做,今日仲訓到成2,3點先原起身。而家食完野入來望一望,原來咁多ching ctse已經係度講返琴日梅子林一役既情況。
    瘋狂兄真係唔得,一路跑仲可以影到咁多靚相,加 ...

大圍ching係咪穿白T那位 ,你會唔會因為比其他人多跑3k,所以... 

有些時候會看見回頭的ching,有時候會口痕問"ching咩名呀",有ching跑到傻o左,話"無名"  咁都得!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-7-27 23:40 發表

大圍ching係咪穿白T那位 ,你會唔會因為比其他人多跑3k,所以... 

有些時候會看見回頭的ching,有時候會口痕問"ching咩名呀",有ching跑到傻o左,話"無名"  咁都得!!!

大圍ching係T 有 red cross 那位!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-7-28 00:01 發表

大圍ching係T 有 red cross 那位!

估中了  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-28 00:07 發表

哈哈.  可能真係有ching跑多3K(沙田方向)!

可能係跑返屋企,係咪miller兄

升級   100%

該用戶從未簽到