香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011.4.17 Panasonic 飛達復活慈善跑 (名額己滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

賽事網頁:
    未有提供

主辦機構網頁:
    http://www.pacers.org.hk/

表格下載:
    http://www.pacers.org.hk/EASTER%20RUN%20FORM%202011.pdf

網上報名:
    未有提供

路線地圖:
    未有提供

主辦機構: 飛達田徑會
    協辦機構: 信興教育及慈善基金
    日期      : 2011年4月17日 (星期日)
    時間      : 8:00 a.m. (成人組)/8:05 a.m. (少年組)
    地點      : 沙田運動場
    路線      : 成人組 - 由沙田運動場出發, 沿馬場外行人路, 雙橋及城門河緩跑徑, 跑至馬鞍山海濱長廊折返
                  少年組 - 由沙田運動場出發, 沿馬場外行人路, 跑至體育學院附近折返
    距離      : 10.00公里  (成人組)/3.00公里 (少年組)
    時限      : 1小時40分
    組別      : 成人組
                  男子 - 元老組 (1958-), 先進組 (1959-66), 高級組 (1967-75), 公開組 (1976-91)
                  女子 -先進組 (1962-), 高級組 (1963-75), 公開組 (1976-91)
                  少年組
                  男子 - 少年III組 (1992-96), 少年II組 (1997-99), 少年I組 (2000-2002)
                  女子 -  少年III組 (1992-96), 少年II組 (1997-99), 少年I組 (2000-2002)
    費用      : $180 + $30 (証書費)
                   (信興教育及慈善基金會為每位參加者額外捐出$60予奧比斯(Orbis))
    名額      : 1,400
    截止日期: 有待公佈
    查詢      : 2690-1849/[email protected]

+1 0
    上一篇︰元朗區新人~!!廿幾歲先鍾意跑步下一篇︰食鹽同食powergel的分別

升級   100%

開心

reserved by bm

升級   100%

開心

升級   100%

開心

升級   29.33%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 peter2008 於 11-2-2011 21:25 發表
    支持這賽事也不用留言三次咁多。

HAHA..
    ... 你真係要再留意下發生乜事.... 可能你真係太過小上來......

佢留個位係方便第日有乜比賽通知可以有番第一版俾人睇, SAKI 一向都係咁做...
    如果唔留定D 位, 一陣唔夠位放INFO 唔通DELETE 第一個回文既人既內容, 定放係唔知第三, 四, 五版中間一格?

而且人地都寫明係reserved........ 保留... 點解咁都可以解做支持個比賽?

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2011-2-12 14:41 發表

HAHA..
    ... 你真係要再留意下發生乜事.... 可能你真係太過小上來......

佢留個位係方便第日有乜比賽通知可以有番第一版俾人睇, SAKI 一向都係咁做...
    如果唔留定D 位, 一陣唔夠位放INFO 唔通DEL ...

啊...原來喺咁!
    師兄,我同你見過面...去年Kappa

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 917 天

Application form available now!

http://www.pacers.org.hk/EASTER%20RUN%20FORM%202011.pdf

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

有興趣參加....積極考慮中

升級   50%

該用戶從未簽到

大家好, 我新黎架, 見到longrun tee好靚
    點先可以買到架?? thanks!!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

我見佢張報名form話路線正在申請中
    咁恐怕又會成為沙田10km河畔賽翻版
    條路唔批准而被迫取消

*如果真係批到條路搞比賽既,呢次既賽道其實正正係"扶輪10k"所跑既賽道黎

升級   100%

開心

原帖由 LL3578 於 2011-2-20 21:10 發表
    我見佢張報名form話路線正在申請中
    咁恐怕又會成為沙田10km河畔賽翻版
    條路唔批准而被迫取消

*如果真係批到條路搞比賽既,呢次既賽道其實正正係"扶輪10k"所跑既賽道黎

咁你會否報名?! 我見條賽道都ok ,因此我都考慮中。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 阿聰 於 2011-2-20 22:37 發表

咁你會否報名?! 我見條賽道都ok ,因此我都考慮中。

今個賽季我暫定跑埋下個月就收咧lu~~~
    因為我要為我既final project 博殺
    同埋之前沙田10km河畔賽單野話取消之後,我睇黎以後都唔會再係沙田區度跑比賽
    但我好可能我會過黎影(如果搞得成既話)

升級   18.8%

該用戶從未簽到

呢個有籌款成份,希望搞得成

升級   2%

該用戶從未簽到

唔夠歲玩公開組...
    點解10K淨係比OVER 21既玩...

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

上年復活跑係我破60大關既比賽
    好有意義
    希望真係搞得成
    同埋可以破埋50大關.........

升級   2%

該用戶從未簽到

打左電話去飛達問
    佢話唔夠歲都報得10k
    希望搞得成啦, 3月1號先公佈詳情

升級   83.68%

開心
  • 簽到天數: 1 天

路線同舊年唔同左??

升級   100%

開心

原帖由 齋老味 於 2011-2-24 09:52 發表
    上年復活跑係我破60大關既比賽
    好有意義
    希望真係搞得成
    同埋可以破埋50大關.........

你既第六十場比賽?!

升級   1.5%

該用戶從未簽到

原帖由 kalok 於 2011-2-24 16:18 發表
    路線同舊年唔同左??

如果同上年一樣一定唔批.....
    希望今年有得跑,新路應該可以更快