香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: baki
打印 上一主題 下一主題

收藏號碼布

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 26 天

其中有兩張渣打,個號碼是相同的....(咁都得)
    小弟D号碼布影完相save落電腦就算

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我都有呢個習慣架, 除左碼布, 晶片呀甚至寄行李果張紙我都會留返...

我99%都有留低, 只係有一張大人洗衫果陣話我無除到, 佢幫我除左之后掉左

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 billy_yau 於 2011-2-14 12:26 發表
    我都有呢個習慣架, 除左碼布, 晶片呀甚至寄行李果張紙我都會留返...

我99%都有留低, 只係有一張大人洗衫果陣話我無除到, 佢幫我除左之后掉左

行李紙都儲埋,厲害

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-14 12:53 發表

行李紙都儲埋,厲害

我係連白色乜野LOGO都無果D都會儲...哈哈

升級   23.4%

開心
  • 簽到天數: 4 天

我也有這習慣,賽後回家先將號碼布沖洗一下,然後風乾,之後在背面寫上日期、地點、時間等資料。

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 billy_yau 於 2011-2-14 12:53 發表
    我係連白色乜野LOGO都無果D都會儲...哈哈

城門谷燒鵝盃就係哩種.
    最近嗰次, 佢要收返號碼布先可以攞水......   

最後都係俾咗佢......   (因為已經有張細細張名次紙仔).   

升級   13.67%

該用戶從未簽到

我都有儲 ga, 由上年渣打開始,連埋行山,定向 ge 比賽,大大少少都有成接近廿張
    除號碼布,計時晶片都會keep埋. 同埋開個 file mark down 每次比賽 ge result

升級   100%

該用戶從未簽到

幾年前比賽後丟掉,直至舊年比賽後將號碼布過膠然後釘在書房壁報板上,現今已有10張了....

升級   0%

該用戶從未簽到

收藏了五十幾張.....可以做牆紙...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

直到現時為止,我應該收藏左12張
    果12張正正就係由前年跑渣馬10k開始去到而家今年渣打半馬

升級   47.33%

該用戶從未簽到

無特別儲起啲布, 只係有部份無掉塞埋一邊。反而張証書我有KEEP, 不過都唔太重視,只係第一次參加10K嗰張我過咗膠 係2003年Nike10K, 當年要跑58mins。另一張第一次跑50mins樓下的我都有過膠,係2004年adidas大路之王。其餘其他都係塞埋一邊,享受完個過程就算,參唔參賽我無乜所謂,參賽對我嚟講只係有人幫你計時同有水站,仲有人封埋條路你跑

唯一一張我覺得好正, 而家重貼係枱頭, 就係山頭霸王2009的號碼布, 因為嗰次4條傻佬柴娃娃去參加, 乜都唔識,沿途嘻嘻哈哈, 講下笑, 搵下路, 行到攰一攰打個邊爐+露營勁開心, 真係好好好玩。雖然我同啲資深行山友傾過佢哋話行山勁嗰批唔會玩山頭霸王, 只玩山野之王或毅行者, 但我覺得好玩咪得囉, 我自己又唔係勁。

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

號碼布同證書我都有keep...咩比賽都有keep...除左跑步,仲有競步,環島行, 跑樓梯都有...每次拎返出黎睇, 都會想起比賽當日的點滴

此外,也是鼓勵自己要比之前進步的動力!!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我第1次跑10KM那張 0062 號碼布不知所終 . . . . . .

其他都係度

升級   8.95%

該用戶從未簽到

都有廿幾張lu
    最特別係Mizuno half marathon 07同08年連number

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

More than 150 pieces^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   8.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ChowChow 於 2011-2-17 00:17 發表
    無特別儲起啲布, 只係有部份無掉塞埋一邊。反而張証書我有KEEP, 不過都唔太重視,只係第一次參加10K嗰張我過咗膠 係2003年Nike10K, 當年要跑58mins。另一張第一次跑50mins樓下的我都有過膠,係 ...

其實......我都唔會再玩山霸, 原因唔係我勁, 係因為雷利既工作人員, 做得非常差, 我記得有一屆玩粉嶺大埔, 其中一個組別個check point 既GR係錯既, 足足相差左一公里, 之後班友個個都被玩左咁, 最後第一天既成績唔算數, so funny

升級   4.4%

該用戶從未簽到

第一個比賽開始就有收藏..不過到而家得4張