香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 拜仁之魂
打印 上一主題 下一主題

我的渣打10k目標(sub30min大關)~請大家support我!!!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

呢位ching 2009年渣打前問過
跑渣打馬拉松前飲Red Bull有冇用

2010年渣打前post 左一條 yutube
宇宙英雄 --2009 Standard Chartered Hong Kong Marathon我記得好似係地鐵拍的搞野片

2011年渣打前又出新招, 自已上陣添 ! 好野
!

升級   47.33%

該用戶從未簽到

10K世界紀錄係幾多?會唔會都要>30mins?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

add oil......

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-2-16 15:19 發表
    呢位ching 2009年渣打前問過
    跑渣打馬拉松前飲Red Bull有冇用

2010年渣打前post 左一條 yutube
    宇宙英雄 --2009 Standard Chartered Hong Kong Marathon我記得好似係地鐵拍的搞野片

2011年渣打前又出新招,  ...

還有去年講今年渣打半馬要係57:57完成. (世界紀錄係58:23)
    http://202.123.213.5/~longrun/forum/archiver/?tid-8983-page-2.html

真係「一上網勁到拋離世界.....」(下句唔講啦).

唯一令大家安慰的係, 長跑網的朋友EQ高, 心地好又多正能量.
    換著係第二個地方........

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝開post 位師兄,令我對10k比赛紀錄知道咁多。

升級   23.4%

開心
  • 簽到天數: 4 天

參考渣打馬拉松官方資料十公里世界最佳記錄係:

29/03/2009
    肯亞跑手 Micah Kipkemboi Kogo  
    地點:布林瑟姆
    時間:0:27:01