香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]
B

升級   0%

該用戶從未簽到

好開心呀~ 今日能夠同一班長跑網友影相, 跑步, 打氣, 食飯!! 氣氛好好呀~

而且仲可以 pb 而回, 半馬跑 1:44:XX, 比我預期之中好呀~
(其實我第一次跑半馬, 我跑乜時間都 pb 0架啦~ )
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-8 17:05 發表
今日小弟達標 PB 1'45'57 & 無比曲奇姐界" />" /> 。而起跑時,想找曲奇姐拍住跑,但找不到她,而據知今日我倆時間應差不多,下次比賽有機會再約 CTSE 拍住跑。
咦~ 我0係西隧入口見到位長跑網師姐~ 互相加油之後分手~ 我諗係曲奇 ctse 了~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 blurmax 於 2008-10-3 23:02 發表
    " />" /> Just enrolled SCM Half Marathon online! (Challenge group)

抱歉聴到 Blurmax 兄抱病不能參加,希望 Blurmax 兄早日康復。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 山貓 於 2009-2-8 14:58 發表

Anthony ching你係咪1組? 如果係, 響西隧裡面叫加油既可能係我哩!
    今日勁開心, 因為: 1. 賽前目標達成; 2. 半馬PB; 3. 賽後有大人同小女接放學! " />" />  但遺憾影相遲到, 同唔到ching/ctse影合照! hjyhjf ...

貓ching,在西隧給我加油應該是你,一句輕輕的加油,令我有繼續捱落去的動力,無言感激。臨入維園前你超了我,但我也已無力拍住你上了。再講多一句多謝,希望日後在跑道上再相見!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   8.95%

該用戶從未簽到

我1:44完成,達預期目標。

升級   7.67%

該用戶從未簽到

雖然小弟中途老抽, 但仍能剛好sub 2 (1:59:11), pb (第一次)

升級   27.89%

該用戶從未簽到

2:03:xx完成
    今天遲了到達集合地點, 看到各位ching & ctse已經拍完照
    沿途看到幾位長跑網ching & ctse, 很想上前打個招呼, 但又怕被誤會看成壞人 , 所以又打消了念頭...
    第一次跑半馬, 雖然時間比最初定下的目標慢了3分鐘, 但已是很好的回憶 (腳仍很痛... )
    明顯之前長課距離不足...(年三十才試跑15k), 因此已初步定下今年訓練目標: 1. 先減磅  2. 增加長課距離 3. 訓練速度

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-2-8 18:50 發表

貓ching,在西隧給我加油應該是你,一句輕輕的加油,令我有繼續捱落去的動力,無言感激。臨入維園前你超了我,但我也已無力拍住你上了。再講多一句多謝,希望日後在跑道上再相見!

之後重有好多機會既, 長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

PB 而回 1:51 勁開心。
    浴途見到好多CHING、TSE 不停互相打氣.真是跑起上來都好有推動力
    入西隧前有位2公攝記CHING大叫長跑CTSE 加油. 但當時我靠最右跑.轉頭望過去時剛剛有人經過.吾知影吾影到我呢!
    最後十分多謝晒所有攝記2公隊. 背住好重的攝影器材.一早溜溜到起點, 沿途, 终點為我地影相

升級   0%

該用戶從未簽到

"最後十分多謝晒所有攝記2公隊. 背住好重的攝影器材.一早溜溜到起點, 沿途, 终點為我地影相"x2

升級   55.79%

該用戶從未簽到

第一次跑半馬

半馬一組~~時間2'07'

升級   41.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

我都見到個攝記見我著住長友衫,就大聲叫著我望鏡頭,唔該晒

升級   70.33%

該用戶從未簽到

小弟半馬時間係1'49.....跑完就去sogo 替全馬師兄師姐打氣,....好開心....rtr08rytr

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 daiichi 於 2009-2-9 10:39 發表
    我都見到個攝記見我著住長友衫,就大聲叫著我望鏡頭,唔該晒

小弟係入西隧時,.都見到一位揸爽機嘅師兄,企一見到小弟,就影爽,又打打氣,.....好warm 呀,.....rtr08rytr

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

多謝C-hing, 2位C-Tse 在西隧入面的鼓勵及拍照。雖然已有腳痛,但仍堅持跑, 最後都能跑畢全程完成我的第一次跑半馬。
    感覺到跑長跑不再是孤單的運動,沿途有好多C-hing, C-Tse鼓勵......加油...加油...令你刻服一切。

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小弟成績2:00:15,差十幾秒未能達標
    不過總算係小弟第一個不用行而跑完的半馬賽事,算滿意了

升級   17.37%

該用戶從未簽到

各位師兄都好快呀, 我的時間係2小時30分, 雖然係慢d左, 但比起上年快左十分鍾, 自己都覺得好滿意呀, 希望下年再更進一步呀.