香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

SSP Twins:
今日我病假係屋企無無聊聊度咗條新路比妳地參考吓,由深水埗沿大埔道跑入大圍來回啱啱15K。

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/ssp/361685266637

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍ching 病了???好好保重wor~~~~mud 你成日運動都咁易病架???不過唔該晒你wor...病都幫我地search info....thx !

升級   52%

該用戶從未簽到

cat cat

8/11 training 預埋我,

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-5 19:19 發表
SSP Twins:
今日我病假係屋企無無聊聊度咗條新路比妳地參考吓,由深水埗沿大埔道跑入大圍來回啱啱15K。

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/ssp/36 ...

大圍ching..你推介哥條路線...好似...上大斜架wor...我去過一次...係行上去多過跑..而且d 車好大輛架wor....呼呼聲過........... 晚上去.....會唔會.....危d呢...不過好就好在..金山d馬"嬲" 訓晒覺..下次比張相你睇..上次跑過時..比d馬"嬲"襲擊呀...簡直難忘!!!仲拍底左佢地張相做罪證...

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-5 19:19 發表

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/ssp/361685266637

個software 好有用!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-6 00:12 發表
    [quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-5 19:19 發表

登錄/註冊後可看大圖

個software 好有用!

係呀...都係多得chris ching介紹。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-5 22:14 發表

大圍ching..你推介哥條路線...好似...上大斜架wor...我去過一次...係行上去多過跑..而且d 車好大輛架wor....呼呼聲過...........hgjD088" />" />hj 晚上去.....會唔會.....危d呢...不過好就好在..金山d馬"嬲" 訓晒覺 ...

跑多d斜跑練腳力好呀,夜晚驚既可以跑日頭,如果係大圍做起點同終點既話,跑完等我請返妳食飯。

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-5 13:43 發表

我地快d諗d"十大酷刑"啦" />" />hiuijhkj

公告:
    SSP twins頭號重金買凶對付的人是:
    phenli ching

好明顯買凶個個係妳
    唔係v姐~~
    唔好dat twins個朵出來喎~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-5 19:00 發表
    仲有ar~~~catcat 係唔係同我23號去做義工ka????去take photo ar~~~好好好晨早ar~~~有d擔心起唔到身...

我23/11好似要上獨木舟呀.....我唔知有無改日期呀....
    等我問問亞sir先啦...如果唔使上kayak,我就同你去影相呀..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-5 19:19 發表
    SSP Twins:

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/ssp/36 ...

ching病左呀你.........?
    病左都甘積極上長跑網,真係要俾個獎你啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-5 21:29 發表
    cat cat

8/11 training 預埋我,

好呀.....等我同ming sir安排好行程後,星期五晚call你...

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 vhtober 於 2008-11-5 22:07 發表

好野...bonnie ctse 又來.....haha..你在那個區架? 如果都係ssp..我地可以一同出發
    quote]

bonnie都係SSP街坊呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-5 22:14 發表

大圍ching..你推介哥條路線...好似...上大斜架wor...我去過一次...係行上去多過跑..而且d 車好大輛架wor....呼呼聲過...........hgjD088" />" />hj 晚上去.....會唔會.....危d呢...不過好就好在..金山d馬"嬲" 訓晒覺 ...

vhtober:
    係咪你既重量級身形,d跑步聲嘈住馬騮訓覺呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

vhtober:
    我昨晚同你買了掛腰既水樽pack啦,有二款唔同既,星期五晚帶俾你揀先...

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-6 09:24 發表
    vhtober:
    我昨晚同你買了掛腰既水樽pack啦,有二款唔同既,星期五晚帶俾你揀先..." />" />

"腰"? 失蹤好耐La!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-6 10:39 發表

你講清楚d ching…..係你搵唔到條腰 定我搵唔到條腰ar???? 對e d 字眼我好sensitive ka WOR~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-6 09:16 發表

我23/11好似要上獨木舟呀.....我唔知有無改日期呀....
    等我問問亞sir先啦...如果唔使上kayak,我就同你去影相呀.." />" />

Cat, 23/11 我們是要上Kayak Course的, 不過當天怎樣安排就看你的了~~

Btw, 我昨晚同阿Sir由荔枝角跑到青衣, 以阿Sir第一次跑來說已算很不錯了~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-6 10:39 發表

ching,你講清楚d好喎................
    雖然vhtober一早已經唔見左條腰,但你都唔好係lee度公開甘潤佢呀,話晒人地都係女仔人家,會嬲架...

個腰水樽係mk毅成買,個度得番少量咋,因為俾d毅行者買晒...

升級   100%

該用戶從未簽到

vhtober:
    我23/11黎唔到同你一齊影相啦.....
    我confirm個日要學獨木舟呀.......唔可以走堂....