香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   52%

該用戶從未簽到

回復 240# 的帖子

全程大約12xxk左右....你地用了多少時間, 我同我個FRIEND 都不是跑得很快的人呢, 我都有點担心JOIN 你地一齊跑, 會跟吾到你地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-3 11:44 發表
因為上一帖內使用了香港常用字,一些補充資料在不知情下違失了。
南昌港鐵站站尾有行人隧道可供穿越西九龍公路,但隧道內有1男1女1狗在露宿,又有陣陣異味,加上隱敝位多,不建議使用這條路。
浪澄灣海傍照明不足, ...

David CHING~~~非常詳細既指示~~thx!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-3 18:32 發表
全程大約12xxk左右....你地用了多少時間, 我同我個FRIEND 都不是跑得很快的人呢, 我都有點担心JOIN 你地一齊跑, 會跟吾到你地

hi hhkboonie ctse, 唔會架...你上次有無同catcat 跑過ar...佢話佢慢..我仲慢過佢架..所以一定有我包底..到時你唔好"dum"底我就真la (根據非正式統計, 在長跑網入面, 除我之外....個個都話自己好慢..但實情係.............唔好輕易信人ar, 除左我)
當然la..有ching/ctse 係快跑族, 但佢地都好nice...點都會在終點等我地..........................食飯架 ~~~放心la~~~如你有興趣可隨時pm 我/catcat..並attach你個e-mail, 方便聯絡~cu

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-3 11:44 發表
因為上一帖內使用了香港常用字,一些補充資料在不知情下違失了。
南昌港鐵站站尾有行人隧道可供穿越西九龍公路,但隧道內有1男1女1狗在露宿,又有陣陣異味,加上隱敝位多,不建議使用這條路。
浪澄灣海傍照明不足, ...

睇下catcat 有無咩建議la...如果無..又少人呢...我唔係好敢跑e段路wor...一來唔係好明 (可能實地會明), 2 來..d 狗狗...唔知佢幾時肚餓架wor..要確保隊員安全係首要問題

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-1 23:19 發表

路人乙:
睇黎都快la~~~你睇下ar~~下個week 只係見一次...開始疏遠架la

路人丙:咩唔係因為其中一個twins影埋d唔知咩相嗎??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-1 23:25 發表

如果人唔多....我提議跑番舊路la~~~我唔多熟果邊~~一陣唔知跑左去邊仲死ar

係囉...如果只係ssp twins跑,我地就跑去邊,用 咩速度都得啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-1 23:49 發表

唔係wor~~~可唔可以2樣都唔要ar~?如果真係要...我要全肥都唔要小腿粗la~~~ " />" /> 你有所不知~著左高跟鞋..如果個腳瓜粗......係好恐怖ka~~唉..你都係唔明架la~大圍ching

to ssp twins:
大圍ching of course唔會明啦,你睇佢小腿"甘健美"就知啦.....呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-2 00:39 發表
10月7日我都來不到~~
去咗陪朋友行毅行~~
都係下次先啦~~

ching加油啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-2 07:15 發表

我有個提議, 不如分快跑組/慢跑組或長線組/短線組, 這樣各位Ching Ctse便可按自己興趣/能力安排訓練, 而跑得較後的又不用擔心拖慢前面的Ching Ctse, 又可以有多些路線選擇, 如果是同一日/同一晚的話, 跑後亦可ga ...

好.....甘日後就由joe ching安排啦.....
講planning既野,一定唔使預ssp twins做,因為佢地係路盲......呵呵...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-3 11:35 發表
這星期不能來啦!我要去毅行者,ngwkd2008 ching,欠你 8 大塊元,遲 D 還啦!

下次還$108啦......其中$100是小隊要抽的稅..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-3 18:32 發表

lee種事,上次已經發生左啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-3 18:45 發表

hi hhkboonie ctse, 唔會架...你上次有無同catcat 跑過ar...佢話佢慢..我仲慢過佢架..所以一定有我包底..到時你唔好"dum"底我就真la (根據非正式統計, 在長跑網入面, 除我之外....個個都話自己好慢..但實情係... ...

我已經取了bonnie ctse既contact啦.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-3 19:33 發表

睇下catcat 有無咩建議la...如果無..又少人呢...我唔係好敢跑e段路wor...一來唔係好明 (可能實地會明), 2 來..d 狗狗...唔知佢幾時肚餓架wor..要確保隊員安全係首要問題

如果只得我地兩丁,就隨意跑番ssp囉...
你既安全,我一定會照顧既..........

升級   59.47%

該用戶從未簽到

Catcat, vhtober 有無興趣 Thr(6/10) 荃灣至-->深井-->荃灣(10k)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-4 08:52 發表

好.....甘日後就由joe ching安排啦.....
講planning既野,一定唔使預ssp twins做,因為佢地係路盲......呵呵...

熱烈歡迎 joelkk88 ching成為"SSP小隊"活動召集人。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-4 11:02 發表
Catcat, vhtober 有無興趣 Thr(6/10) 荃灣至-->深井-->荃灣(10k)

Ming Sir,
我正想搵你,我想問下你,你8/11(六),15/11(六)或16/11(日)得唔得閒一齊跑?我想日頭(上午及下午都ok)時份去你個邊練長程跑步呀?因為我這些日子不用學獨木舟呀,不過就唔使預vhtober,因為佢日頭應該唔ok既...

另外,星期四我唔得啦,因為我逢thu要上堂呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-4 11:47 發表

Ming Sir,
我正想搵你,我想問下你,你8/11(六),15/11(六)或16/11(日)得唔得閒一齊跑?我想日頭(上午及下午都ok)時份去你個邊練長程跑步呀?因為我這些日子不用學獨木舟呀

另外,星期四我唔得啦,因為我逢thu要上堂 ...

catcat 師妹:
如果Ming Sir 15/11唔得閒,過來新界東跑啦,我約咗瘋狂兄由馬鞍山跑去西貢來回約20K。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-4 12:01 發表

catcat 師妹:
如果Ming Sir 15/11唔得閒,過來新界東跑啦,我約咗瘋狂兄由馬鞍山跑去西貢來回約20K

好呀...不過係咪你陪我跑(甘慢)先...
如果你地個個跑得甘快,我包尾又唔識路,無人無物好陰公架.............

升級   59.47%

該用戶從未簽到

Catcat

8/11 & 15/11 OK

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-4 12:03 發表

好呀...不過係咪你陪我跑(甘慢)先...
如果你地個個跑得甘快,我包尾又唔識路,無人無物好陰公架............." />" />

得一條路唔會蕩失既,我都係諗住慢慢跑咋。