香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 491# 490# 的帖子

大圍兄.. cc ctse..
我同同事幾乎每個星期二都會 book 場打波..一星期才有一次六點收工都算係咁啦

我忙起上來十點幾才走得..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 15:51 發表
大圍兄.. cc ctse..
我同同事幾乎每個星期二都會 book 場打波..一星期才有一次六點收工都算係咁啦 hgj088" />" />hj

我忙起上來十點幾才走得.. hgjD092" />" />hj

哦....咁真係唔恨得咁多...heehee
1月有冇book場星期六打羽毛球呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 17:45 發表

哦....咁真係唔恨得咁多...heehee
1月有冇book場星期六打羽毛球呀?

暫時 book 0左 3JAN(紅磡), 17JAN(黃大仙彩虹道) (本身 BOOK 0左 10JAN 既..不過我同你都去0左燒雞亦... )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 18:29 發表

暫時 book 0左 3JAN(紅磡), 17JAN(黃大仙彩虹道) (本身 BOOK 0左 10JAN 既..不過我同你都去0左燒雞亦... )

ee ~~ 你真是掂 ...
打波我真是好C ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 18:29 發表

咁預埋我啦....比賽前鬆一鬆~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 20:56 發表

咁預埋我啦....比賽前鬆一鬆~

無問題~ 我同朋友講聲就可以

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-22 18:37 發表

ee ~~ 你真是掂 ...
打波我真是好C ...

我都係屎波 ga~ 不過因為喜歡打~
有波打既星期六就唔可以出席 tko 逍遙跑 既 hightable breakfast

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍兄...今日小妹俾牙醫放飛機...下星期一才整牙.. 所以下星期二來唔來到..睇情形啦~~
不過我有時間都會自己食下梅子 gala~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 21:37 發表

我都係屎波 ga~ 不過因為喜歡打~
有波打既星期六就唔可以出席 tko 逍遙跑 既 hightable breakfast

ee妳即係跑完步,再去打羽球呀? 勁呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 21:39 發表
大圍兄...今日小妹俾牙醫放飛機...下星期一才整牙.. 所以下星期二來唔來到..睇情形啦~~
不過我有時間都會自己食下梅子 gala~

女仔間唔中飲吓梅酒....補身好呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 21:45 發表

ee妳即係跑完步,再去打羽球呀? 勁呀~

我只係跑0左一陣 ja~
再者... 打羽毛球無跑步咁辛苦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 21:47 發表

女仔間唔中飲吓梅酒....補身好呀。

男人飲梅酒要飲雙份都未必夠 wow....

升級   0%

該用戶從未簽到

第六回 告別08極速一上 (2008.12.30星期二)
出發時間及地點:20:00 沙田運動場
路線:沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林車路尾 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程:12K

報名:跑手可於此貼留言或直接到沙田運動場起點附近集合出發,長跑網綠衣為記(如有的話)。

特別安排:
是次為2008最後一次梅子林上斜特訓,提意當晚各參與跑手用自己能力之內最快時間完成,記錄去程、回程及梅子林上落斜的分段時間如下,以作個人總結及未來特訓安排參考之用:
去程 : XX:XX (上斜:XX:XX)
回程 : XX:XX (落斜:XX:XX)

P.S. 上斜記錄保持者:711MF (9'06)

是次參與跑手名單:
1.   大圍新跑手
2.   cc
3.   快活人   
4.   runrunrun   
5.   slowrunner
6.   shogikin   

7.   711MF   
8.   前進
9.   running-sue
10. wongc
11. sleung2002hk
12.
.....................

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

去唔去好呢~~1/1有比賽

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

問清楚會不會等齊人一齊上先?
    如何計時?

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-24 11:19 發表
    零八值得回味, 在梅子李告別最好不過! hgjD115" />" />hj  
    不過29號會去美津濃賽道玩逐K interval,  未必回到氣!hgjD088" />" />hj

29号去大尾篤跑, 唔洗do呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到