香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

1500M

升級   10%

該用戶從未簽到

你地1500m會點跑??
  因為我明天有個比賽''所以想知你地點跑??
同埋有冇人知沙田叵區田徑運動大會1500m幾多時間先有頭3??
+1 0
上一篇︰2 強~~馬拉松訓練日誌下一篇︰每日運動預防慢性病

升級   97.05%

該用戶從未簽到

沙田唔知道,屯門的參考下,
另外最重要係今年你唔知對手的實力,無得估,
自己盡力吧,努力!

屯門區田徑運動大會1500m
男子 紀綠 A組 4'32  (2000年)
              B組 4'33" (2003年)
              C組 4'51" (2004年)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

我聽日都有場1500,4:3x睇黎跑唔到了
    師兄仲有冇近年1500,3000 紀錄參考下

升級   10%

該用戶從未簽到

sleung2002hk兄::
       你跑青年定係咩呀??
    同埋你1500成績又係幾多呢??

升級   100%

開心

我A組~~1500好少跑丫~唔夠速度
    聽日跑完3000m先跑1500m~~應該做唔到好時間

升級   10%

該用戶從未簽到

一日跑2個''真係西利''

升級   0%

該用戶從未簽到

我未跑過, 無意見提供比你.
    可能秘訣係....勇往直前, 永不停步.....
    Good Luck

升級   97.05%

該用戶從未簽到

No result on hand now, sorry !
    I remember the record of 3000m in year of 2006 was about 18' xx.
    I think you can win in the 3000m and 1500m try your best in your
    steady speed and see what you get the time in this distance.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pwong5618 於 2008-11-15 18:24 發表

No result on hand now, sorry !
    I remember the record of 3000m in year of 2006 was about 18' xx.
    I think you can win in the 3000m and 1500m try your best in your
    steady speed and see what you g ...

3000米18分幾??
    5000米呀嗎?.....
    p.s. 我跑1500米大概係頭300米用自己速度跑下先
    餘下三個圈先試下跟住對手跑(但頭300米不可被對手拋離太遠)
    一路跟到尾 到最後200米準備發力 100米就真係發力

升級   10%

該用戶從未簽到

哦''吾該你地呀''!!
       我明天比賽之後講返個成績比你地聽呀''

升級   100%

開心

1500m諗住頭圈1:18 加上去
    不過應該會俾人帶快

升級   10%

該用戶從未簽到

最後用在自己最慢時間5:24完成''
       可能太緊張''頭兩個300m''用左52秒=[

升級   100%

開心

開頭真係幾快~~不過比賽係咁架喇~~d人頭圈帶好快
    好彩我頭300m都係均速59秒
    最後5分正返~~~

升級   10%

該用戶從未簽到

咁都幾好wor=]