香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 13:33 發表

HAHA, CATCAT 我都係第一次用~不過webshot 原來download 唔到d 相, 個resolutation 係細到好離譜~so, 有好多ching/ctse 都問我要相la...有無咩方法可以方便大家ka?????我都唔懂用~

有ching建議用其他網上相簿囉...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-24 13:43 發表
原來twins "里"左係 lee 到
真係不影不相識,好開心識到你地

twins 好好傾又好好玩
又係美少女喎
唔怪得咁多跑友山長水遠陪跑

歡迎redred入黎吹水呀...
我都好開心個日識到你同艾ctse呀........
下次我地一於搞番個ctse長跑,請晒所有唱片公司核下既女artist黎跑下....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 16:45 發表
下次我地一於搞番個ctse長跑,請晒所有唱片公司核下既女artist黎跑下...." />" />

正字時間:
核下--->轄下 

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 16:45 發表

下次我地一於搞番個ctse長跑,請晒所有唱片公司核下既女artist黎跑下...." />" />

算吧啦
    妳地d fans到時會出現追妳地幾十K

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-24 16:53 發表

正字時間:
    核下--->轄下 

謝謝更正...
    所以話,入黎lee度唔只是吹水娛樂甘簡單,
    有<正字時間>這個節目以掀高各位fans既知識水平架....
    呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 24-11-2008 16:45 發表

到時預埋我喎, 不過我冇Fans, 仲未多謝幾位幫小妹影左咁多靚相添.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-11-24 18:28 發表

到時預埋我喎, 不過我冇Fans, 仲未多謝幾位幫小妹影左咁多靚相添.  

wow~嬌ching..你咪諗住"握" 我wor~我知你在e 道不知有幾多fans 架wor~~
    你又唔洗客氣~不過十不相瞞ar .........我.......都唔知你係邊位.....果日咁緊張~都無咩介紹~hahaha~下次實有機會相認既~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 24-11-2008 19:03 發表

wow~嬌ching..你咪諗住"握" 我wor~我知你在e 道不知有幾多fans 架wor~~
    你又唔洗客氣~不過十不相瞞ar .........我.......都唔知你係邊位.....果日咁緊張~都無咩介紹~hahaha~下次實有機會相認既~

好呀,vhtober C姐同CatCat C姐琴日好似孖公仔咁係場內走來走去, C姐見到下身好似粒橙既跑友咪我law.

升級   0%

該用戶從未簽到

HAHAHA~~嬌ching~禽日好似有4~5個ching 都鮮橙上身wor...橙撞綠..match ar ma~~不過....我知你係邊個la" />" />" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-24 13:43 發表
    原來twins "里"左係 lee 到
    真係不影不相識,好開心識到你地

twins 好好傾又好好玩
    又係美少女
    唔怪得咁多跑友山長水遠陪跑

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka..
    不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~ ~勁ar~~~~
    redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可以吹水LA...開心開心

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 21:53 發表

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka.." />" />" />" />hjkhbnmj
    不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~" />" />" />" /> ~勁ar~~~~
    redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可 ...

--------------->

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-24 21:57 發表

g" />" />" />" />" />jhk--------------->" />" />

~大家唔同口味姐~~~咪嘔到一地血LA..比條生路來行下好WOR

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 21:53 發表

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka.." />" />hjkhbnmj
    不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~" />" /> ~勁ar~~~~
    redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可 ...

拭目以待

升級   0%

該用戶從未簽到

SSP Twins:
    啱啱又見到個新會員,網名又係叫"ming + 後面幾個數字",如果佢都入埋來吹水唔知妳地諗住點分呢?

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-25 00:52 發表
    SSP Twins:
    啱啱又見到個新會員,網名又係叫"ming + 後面幾個數字",如果佢都入埋來吹水唔知妳地諗住點分呢?" />" />" />" />" />jhkjh
    駛唔駛我改個名,(屯門新跑手)又如何!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔怕..好易姐..ming 2008 係 ming sir ma∼ming 2884 ~~就係ming ming law~其他新人, 我地就只係叫 number law~~

撞3就有姐...原來撞名問題都咁嚴重

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 21:30 發表
    HAHAHA~~嬌ching~禽日好似有4~5個ching 都鮮橙上身wor...橙撞綠..match ar ma~~不過....我知你係邊個la

vv ,你竟然知邊個係gill ching...?
    上次我同ching見過一面(跑完食飯),但前天nike比賽當日我唔覺眼有見到佢喎.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-25 08:49 發表

vv ,你竟然知邊個係gill ching...?
    上次我同ching見過一面(跑完食飯),但前天nike比賽當日我唔覺眼有見到佢喎....." />" />

我睇番d photo~有4個著 orange 褲仔...其中3個~7ching, kenneth,同 圍圍...你話我點會唔知ar~

升級   100%

該用戶從未簽到

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka..
    不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~勁ar~~~~

係喎..................四個人可以搞個美少女戰士喎...
    redred同bonbon諗諗佢好喎.
    而家市道甘差,lee個都不失"x市求生"既一個搵錢方法...(sorry,個x字唔識打...)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-24 21:57 發表

------------>

亞kk ching好明顯係有病啦.....
    我地係nike比賽個日,都見到有選手在跑到終點時扖係天橋邊向下面大嘔特嘔....真係無公德心....