香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

用 Google 的相相簿o拉,我都想download d 相,但又download唔到,美少女戰士 ,可唔可以 email 我d 相比我呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-25 08:53 發表

我睇番d photo~有4個著 orange 褲仔...其中3個~7ching, kenneth,同 圍圍...你話我點會唔知ar~

vv姐唔止係才女,仲係食腦之人,睇來想呃到佢都幾難。

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 16:45 發表

歡迎redred入黎吹水呀...
我都好開心個日識到你同艾ctse呀........
下次我地一於搞番個ctse長跑,請晒所有唱片公司核下既女artist黎跑下...." />" />
哈哈..眼見長跑網愈黎愈多女跑手..真係好啦

而且個個都肯留下言又肯出黎跑步 (真係動靜皆宜)

我地搵日約曬班女跑友一齊跑下步,一路跑一路吹下水
再唔係一路跑,一路食西多士..哈..上次ctse食得咁快,查實件西多好唔好食 ?

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 21:53 發表

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka.." />" />hjkhbnmj
不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~" />" /> ~勁ar~~~~
redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可 ...
哈...美少女戰士..岩啦..美少女戰士好似好多個人下...搵埋nc, 叮噹,艾ctse 都仲得

不過我唔係美女..我個禮服幪面俠啦,可以遮住塊面..唔駛嚇到其他跑友

天水圍..我暫時都可以去,不過唔知亞sir 又會唔會再比功課,如果功課太多,未必黎到
ctse咁勁既23k,我17k都有難度

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-25 10:26 發表

而且個個都肯留下言又肯出黎跑步 (真係動靜皆宜)

我地搵日約曬班女跑友一齊跑下步,一路跑一路吹下水
再唔係一路跑,一路食西多士..哈..上次ctse食得咁快,查實件西多 ...

話時話.....上次個間大排檔茶餐廳件西多士真係唔錯喎...
可能個日"餓過龍",咩都覺好食啦....

我諗,如果請晒唱片公司既女artist出黎跑都會好"控"動,因為大家將會一路跑一路勁講笑吹水...
我同V V兩個人跑時已經好嘈,之後加埋亞bonbon仲誇張.....
如果全女上陣.....一定嘈死d同行既ching....
呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-25 10:26 發表

茶實.....
而家唱片公司到底簽左幾多個女artist唧...?
有無人統計過...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 09:49 發表

用 Google 的相相簿o拉,我都想download d 相,但又download唔到,美少女戰士 ,可唔可以 email 我d 相比我呀?

batbat ching (batbat = batigoal 的新名 ):
我部機無你d寫真呀.....
你等亞VV e俾你啦...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-25 10:55 發表

batbat ching (batbat = batigoal 的新名" />" /> ):
我部機無你d寫真呀.....
你等亞VV e俾你啦...

呢個名要小心發音,如果唔係叫錯就唔好拉 ....  好有我的相呀,我著hkrunner 背心呀. ...

升級   59.47%

該用戶從未簽到

Catcat & vhother

多謝你們幫我影個d相. 另外,catcat有冇睇我send比你的pm

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 11:10 發表

呢個名要小心發音,如果唔係叫錯就唔好拉 ....  好有我的相呀,我著hkrunner 背心呀. ...

BATBAT~~~如果係我果d 相...你比個number 我ar~我send e-mail 比你la~~你pm 個 email address 比我wor~~~我認人...好渣ka...人一多我都唔知邊個打邊個~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-25 11:42 發表

多謝你們幫我影個d相. 另外,catcat有冇睇我send比你的pm

唔洗客氣~不過影唔到ming sir 衝線的 相有點可皆law~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-25 10:38 發表
哈...美少女戰士..岩啦..美少女戰士好似好多個人下...搵埋nc, 叮噹,艾ctse 都仲得

不過我唔係美女..我個禮服幪面俠啦,可以遮住塊面..唔駛嚇到其他跑友

天水圍..我暫時都可以去,不過唔知亞sir 又會唔會再比功課 ...

唔得wor~禮服臉面俠要 笠著個面...又要跑~唔焗咩
希望你ar 蛇唔好比咁多功課比你la~~或者~你比你ar 蛇個contact 我..我同你搞定佢,都好wor...heheheheh

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ming2008 於 2008-11-25 11:42 發表

多謝你們幫我影個d相. 另外,catcat有冇睇我send比你的pm [/quote

pm已收到....
我遲些會email ming sir你d寫真予你..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 11:10 發表

係喎......之後會email番俾你啦...
放心放心...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-25 13:03 發表

唔洗客氣~不過影唔到ming sir 衝線的 相有點可皆law~

係囉.....衝線既人超多,我同vv + redred只係可以以唱片公司件綠色戰衣為標記,去認d ching/ctse黎影相咋....
ming sir你個日無著(唱片公司件)衫,我地就認唔到你啦..

.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 09:49 發表

你睇batbat, 果然係我地fans, 咩都用疊字~~你係咪要睇相相ar~ok no problem la

升級   0%

該用戶從未簽到

係呢~唔知各ssp 之友 or 我地fans, 黎緊會報 or 已報咩賽事呢? (除渣打之外, 我好想參與其他的)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-25 13:18 發表

你睇batbat, 果然係我地fans, 咩都用疊字~~你係咪要睇相相ar~ok no problem la

所以話呢....
我地d fans真係無處不在架......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-25 13:22 發表
係呢~唔知各ssp 之友 or 我地fans, 黎緊會報 or 已報咩賽事呢? (除渣打之外, 我好想參與其他的)" />" />" />" />

妳地咪話要搞個長跑美少女戰士既,可以考慮組隊參加呢個比賽。" />" />
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2130&goto=lastpost#lastpost

升級   100%

該用戶從未簽到

轉貼:

比賽日期:2009 年2 月1 日 (星期日 年初七)
起跑時間:上午9 時正 (比賽時限1 小時30 分)
起及終點:馬鞍山運動場 (請參閱路線圖)
賽事距離:八公里
報名費用:每位HK$60 (另計時晶片按金 $100 必須以支票遞交)
名 額:2000 人 (額滿即止)
截止日期:2009 年1 月3 日
報名查詢:力行社(馬鞍山鞍誠街28 號富輝商場1 樓66 號) 電話:26071780
紀念品 ﹕參賽者可獲跑步汗衫乙件
行李寄存 ﹕
行李區設在馬鞍山運動場附近,參賽者需先把其比賽號碼綁在行李上方可寄存,
比賽完結後需出示號碼布取回行李。
參賽者若有貴重物品,請自行保管,若有遺失大會恕不負責。
領取計時晶片及號碼布 ﹕
計時晶片及號碼布將於2009 年1 月16 – 20 日於馬鞍山『力行社』領取
(時間:早上10 時半至晚上7 時半)
查詢 可透過以下途徑查詢本賽事之有關詳情
網站:http://www.acthk.org 電郵:[email protected]
電話:26071780
本賽事不接受即場報名。隊際賽不設附加費,每隊最多六名參賽者,每隊計算首四名跑手個人時間的總和,最少時間隊伍勝出,如有同時間,則比較隊中第一名的時間。唯每人限報一隊,且必須齊集所有隊員的報名表一併遞交,如資料不齊或更改名單,只接受2009 年1 月3 日前處理,並須每次繳交手續費$20。

P.S.曾報名2008年9月14日舉行的沙田歡樂跑之之參賽者會經郵寄收到報名表

隊際參加者名單 ﹕
隊名暫定 : 長跑長友A
1.sleung2002hk "隊長"
2.Gills
3.miller
4.大圍新跑手
5.瘋狂跑步機
6.7兄

係喎.................各位ctse有無興趣組6個人一齊參加呢...?