香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   52%

該用戶從未簽到

"拎拎"院友
吾.....有冇做過........... ...你係吾可甘樣咁欺騙我地d fans

升級   0%

該用戶從未簽到

大家可以看看我地今日以記者身份拍攝有關nike 10k 賽事相片
http://good-times.webshots.com/album/568862607txherL

圍圍ching...你睇下la..人地邊有偷拍你條美腿照wor...我都唔知點解要向下zoom 才可以影晒全身ka ma~~ ~~激死人ar~

7ching 同圍圍成了我set photo 最佳model..因為2位實在有太多相..有d我都無upload 上去ar

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-22 18:38 發表
    "拎拎"院友
    吾.....有冇做過..........." />" /> ...你係吾可甘樣咁欺騙我地d fans ghu" />" />jg

Bonbon...你竟然只耳代目、唔帶眼識人...你...你激到我...又要食藥勒!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-22 17:49 發表

等我重讚佢潻。

我都係講出事情咋嘛........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-23 19:26 發表
    大家可以看看我地今日以記者身份拍攝有關nike 10k 賽事相片
    http://good-times.webshots.com/album/568862607txherL

圍圍ching...你睇下la..人地邊有偷拍你條美腿照wor...我都唔知點解要向下zoom 才可以影晒全身 ...

我d相upload緊.....

星期日同V V晨甘早趕入天水圍幫參加Nike 10k比賽的ching/ctse影寫真,唔經唔覺我都影左成7x張相....不過,因為霸唔到有利位置,好多相都唔能夠捕捉各比賽者的真實一面,如他們真正衝線的一刻.....
    最搞笑的是711ching跑完後,刻意再多次"扮"衝線.......,大圍ching又成日係我同V V, redred前面"央央下",又叫人唔好影佢條美腿,其實都是搏影相,增加曝光率....哈哈..

升級   100%

該用戶從未簽到

V V:
    我同你真係.....超夾啦...
    今早我回公司,upload 昨天nike10k d相,之後放上網上相簿....
    後來我才睇回你之前放上去既album....
    先知道....大家原來用既網上album都係webshots!!!!

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-23 22:49 發表

Bonbon...你竟然只耳代目、唔帶眼識人...你...你激到我...又要食藥勒!

hahahaha........ 院友......但吾好食錯藥 wor......你好似傻得好"軍秦"

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-24 09:48 發表
    Cat: 我都係講出事情咋嘛........
    2008 ching: Bonbon...你竟然只耳代目、唔帶眼識人......你激到我...又要食藥勒!

hahahaha........" />" /> 院友......但吾好食錯藥 wor......你好似傻得好"軍秦"  

, 話晒2008ching都係你哋嘅忠實fans, 要真係關心吓fans, 唔好係咁餵藥至得gar, 因住餵太多藥哽死Dfans!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-22 10:08 發表
    是全港最長大埔道+
    是全港最斜徑口路

Kin in Running

我通常會選擇全走大埔公路到大圍新村先出大圍市區, 因斜度適中(冇徑口路咁斜), 不太傷腳, 不過可能大圍Ching考慮到公園裝水或路線長短等問題吧~~
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-24 11:22 發表

唔該 ssp twins 今次做攝影師重影到到我大人添.佢今次第一次跑重有相睇佢都好開心
    多謝....

唔好客氣...
    應該既.....嘻嘻.......
    原來7ctai(7師太)今次係第一次同ching出黎江湖行走,真係唔講唔知,失敬晒...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-24 11:15 發表

我通常會選擇全走大埔公路到大圍新村先出大圍市區, 因斜度適中(冇徑口路咁斜), 不太傷腳, 不過可能大圍Ching考慮到公園裝水或路線長短等問題吧~~

對新鞋好型喎....
    用左幾多錢兩呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 11:38 發表

對新鞋好型喎....
    用左幾多錢兩呀...?" />" />" />" />

要$540 (Tokyo Sports), 不過在其他普通運動鋪可以平多$1xx~~

我著咗佢跑過兩次(28K & 26K), 跑完隻腳都仲好舒服, 又輕又軟, 幾唔錯gar~~

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-24 12:28 發表

要$540 (Tokyo Sports), 不過在其他普通運動鋪可以平多$1xx~~

我著咗佢跑過兩次(28K & 26K), 跑完隻腳都仲好舒服, 又輕又軟, 幾唔錯gar~~

嘩!好靚........ 會跑得D

升級   100%

該用戶從未簽到

遷移陣地通知
    ~~是之練習,SSP街坊小隊應大圍ching邀請,會拉大隊到梅子林走一轉,詳情請看:  

夜探梅子林 - 上斜特訓
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2271&extra=&page=3

SSP街坊小隊下次跑步練習:
    日期: 26/11/2008(星期三)

跑步出席者:
    1. witchycatcat
    2. bonnie
    3. kin
    4. 大圍

請有興趣參與的ching/ ctse在此or大圍ching的post中留言

警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍...你d 相實在太多la...我諗要send 好耐至比到你ar~不如咁la..我...比隻手指/cf card/sd card 你..你番去自己慢慢欣賞la~ ~如果你有其他快靚正既方法請提出la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 09:33 發表
    V V:
    我同你真係.....超夾啦..." />" />" />" />" />jhk
    今早我回公司,upload 昨天nike10k d相,之後放上網上相簿....
    後來我才睇回你之前放上去既album....
    先知道....大家原來用既網上album都係webshots!!!!

HAHA, CATCAT 我都係第一次用~不過webshot 原來download 唔到d 相, 個resolutation 係細到好離譜~so, 有好多ching/ctse 都問我要相la...有無咩方法可以方便大家ka?????我都唔懂用~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原來twins "里"左係 lee 到
    真係不影不相識,好開心識到你地

twins 好好傾又好好玩
    又係美少女喎
    唔怪得咁多跑友山長水遠陪跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 13:31 發表
    圍圍...你d 相實在太多la...我諗要send 好耐至比到你ar~不如咁la..我...比隻手指/cf card/sd card 你..你番去自己慢慢欣賞la~" />" /> ~如果你有其他快靚正既方法請提出la

好呀,咁下次見到面妳先比隻手指我啦~