香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:13 發表

yeah~" />" /> welcome ar 快活ctse~明天見la..行李方面, 要問問貓隊長先la..你可唔可以pm 佢你d contact ar~...佢在家唔上網架..so..明天佢會找你ka la

再一次~~~welcome~~~

VV CTSE 。 我剛剛PM左比SUPER CAT 喇。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-8 07:31 發表

我都好想去行神山呀...
vv不如第日我同你操fit d一齊去呀..." />" />

上神山嘛, 普通行山嘅體能就可以上到啦, 初段(19xxm-2500m)好似上鳳凰徑咁, 勁上泥級, 2500m-3000通常被大霧濃罩著, 再上你就可以見到雲海, 3300m旅館位置上行少許, 就開始進入光禿禿石面嘅冰川遺跡 --- 亦即係神山嘅戲肉所在. 8km指示牌為風口位, 當年3am上山行到慶合合, 除剩件普通短袖衫, 到風口位都即刻被D風吹到麻痺晒, 要著番freeze風褸先再行得. 仲有其實上山D人大可以唔使掹繩上, 你係旁邊行上去, 包你快過晒班排住隊掹繩上嘅行友~~

近來神山多咗項新玩意 ---玩爬鐵梯(英文名唔記得),似長空棧道, 不過長空棧道比佢險得多, 爬鐵梯又貴, 都係唔值得玩~~

上神山全程都係得8.5k, 每年都有一年一度嘅跑山比賽, 玩跑山嘅Ching/Ctse不妨考慮下年參加~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唉。。。 我PLAN 更出年4月頭去行神山。
但D FRIEND 去過話山上好凍,要著好厚褸。是吾是真的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:13 發表
但我吾DAY點去SWIMMING POOL 。。。
只識去運動場。另 搭MTR是不是在荔枝角出。

ctse, 唔係wor..應該是長沙灣wor~umm~唔打緊..有好多人應該是坐mtr 來的..明天catcat 會幫你安排下..再唔係呢..我可以來接你架..我好早已經返到屋企ka la~你會唔會食d野先ar...如果食的話我帶你去食燒賣又得~~~haha~~

batbat 你係咪真係食燒賣ka??我係講真ka~我跑之前一定要食飽飽先ka~~haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:29 發表

wow~快活ctse...你又好ar~~~joejoe...神山你又去過ar~~~勁ar~e道d ching/ctse, 真係入水能潛, 出水又能跑又能爬~我真係範得自己無mud 用~唉~
我係睇電視果時睇過..係就係想去..不過我手汗多...我見佢地真係拉d繩上...我驚.會"sin" 手wor~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:29 發表

一件freeze + 一件防水風褸都ok呀! 不過我超怕凍,著左2件freeze!!

升級   83%

該用戶從未簽到

我都想來啊~~pm誰啊!?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:30 發表

ctse, 唔係wor..應該是長沙灣wor~umm~唔打緊..有好多人應該是坐mtr 來的..明天catcat 會幫你安排下..再唔係呢..我可以來接你架..我好早已經返到屋企ka la~你會唔會食d野先ar...如果食的話我帶你去食燒賣又得~~~h ...

我可能食小小野先過來。 因食完跑好辛苦rtr15rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:43 發表
我都想來啊~~pm誰啊!?" />" />" />" />

wow...好野...kandis ctse 都來...pm 比 witchycatcat 果個ar~佢就係貓隊長law~u re welcome ar

升級   56.2%

該用戶從未簽到

嘩!咁多人都鍾意行山呀?我本來Plan 左去尼泊爾行山呀,可惜比公司迫我今年放晒d假,下年應該去唔到lu...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:46 發表

我可能食小小野先過來。 因食完跑好辛苦rtr15rytr

haha..咁又係....~唔打緊..總之如有需要找我就得ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 23:48 發表
嘩!咁多人都鍾意行山呀?我本來Plan 左去尼泊爾行山呀,可惜比公司迫我今年放晒d假,下年應該去唔到lu..." />" />

唉..下年又有下年既假la~~
丫..真係原來咁多人喜歡行下山wor~~我真係才疏學淺..唔知~尼泊爾..係去行山ka wor~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:30 發表

batbat 你係咪真係食燒賣ka??我係講真ka~我跑之前一定要食飽飽先ka~~haha

vv,妳講到d燒賣咁勁,緊係要試下啦,不過我唔會食飽喎,因為要跑,我驚 晒出黎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:50 發表

haha..咁又係....~唔打緊..總之如有需要找我就得ka la~" />" />

OKOK。 甘多多指教喇。。。
rtr06rytr

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:48 發表

wow...好野...kandis ctse 都來...pm 比 witchycatcat 果個ar~佢就係貓隊長law~u re welcome ar

pm 是否= send短訊息?? send左了...

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 23:48 發表
嘩!咁多人都鍾意行山呀?我本來Plan 左去尼泊爾行山呀,可惜比公司迫我今年放晒d假,下年應該去唔到lu..." />" />

我本來都plan去尼泊爾,不過聽過一d過來人既經歷,怕怕~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:58 發表

我本來都plan去尼泊爾,不過聽過一d過來人既經歷,怕怕~~~~hgj" />" />ghj

真的 ?聽日講來聽聽呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:55 發表

pm 是否= send短訊息?? send左了...

係ar~~~haha..你未send 過呢~~我都係嚮e道學架咋~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:58 發表

我本來都plan去尼泊爾,不過聽過一d過來人既經歷,怕怕~~~~hgj" />" />ghj

係law...明天吹水時段 kandis 一定要講ar~係唔係鬼古ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 23:54 發表

vv,妳講到d燒賣咁勁,緊係要試下啦,不過我唔會食飽喎,因為要跑,我驚g" />" />" />" />" />jhk 晒出黎....

先生~~~無人叫你食到嘔架嘛~~~~