香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

其實20人賽前一齊練+吹水的機會會較微
    所以我好期待賽事當日, 可以大一齊跑一齊吹水快d黎

升級   0%

該用戶從未簽到

我以前都在九龍灣跑.....
    不過而家無去啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-9 14:04 發表
    其實20人賽前一齊練+吹水的機會會較微hgjD088" />" />hj
    所以我好期待賽事當日, 可以大一齊跑一齊吹水快d黎hgj091" />" />hj  

跑完仲可以一齊去飲茶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-9 09:18 發表
    你去嗎?梅子林會有幾多位ctse去呢?

聽晚夜探梅子林特訓有新分組安排,有興趣既ctse就來睇睇同埋報名啦。
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-9 15:20 發表

聽晚夜探梅子林特訓有新分組安排,有興趣既ctse就來睇睇同埋報名啦。" />" />
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

大圍 ching... 你宣傳得好落力 wow
    多 d ching ctse 一齊跑就好啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-9 15:53 發表

大圍 ching... 你宣傳得好落力 wow
    多 d ching ctse 一齊跑就好啦..

哈哈.....多d人一齊跑開心d麻,進步都快d!

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-9 13:59 發表

我都係輪班,一係早上或下午...
    我有時都會係九龍灣運動場練跑喎,唔知我地有無見過呢?" />" />

hi Qoo ctse, 其實我很小在九龍灣運動場跑的,因為與我家都有一段距離。
    所以我平日在樓下公園跑下、行下,方便嗎。但就唔知跑了多少?

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-9 14:04 發表
    其實20人賽前一齊練+吹水的機會會較微hgjD088" />" />hj
    所以我好期待賽事當日, 可以大一齊跑一齊吹水快d黎hgj091" />" />hj  

我都好期待果日來臨
    20人聚埋一齊,到時一定好壯觀了

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-9 14:27 發表

我以前都在九龍灣跑.....
    不過而家無去啦...

點解而家無去呀?
    咁係邊度練多呀?

原帖由 carcar 於 2008-12-9 21:29 發表

hi Qoo ctse, 其實我很小在九龍灣運動場跑的,因為與我家都有一段距離。
    所以我平日在樓下公園跑下、行下,方便嗎。但就唔知跑了多少?

其實我都唔多係那裡跑,都係有賽事,要練實地,近近地唔洗帶野去都得...

有好多時租左出去,會係公園跑...我地夾下練跑都好喎...我一個人成日搵借口偷懶架
    平時最多都係跑步機練跑,因為有教練睇住,跑得無咁悶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-11 15:59 發表

點解而家無去呀?
    咁係邊度練多呀?" />" />nm

其實我都唔多係那裡跑,都係有賽事,要練實地,近近地唔洗帶野去都得...

有好多時租左出去,會係公園跑...我地夾下練跑都好喎...我一個人成日搵 ...

以前係陪朋友一齊練習...

而家一來唔多喜歡跑 track...
    二來懶0左

我在藍田就會跑藍田-->油塘-->藍田
    為0左跑多 d... 報0左好多比賽令自己有多 d 機會跑長 d~~~
    到渣打之前就幾乎個個星期日都會比賽~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各CTSE . 甘依架CFM 係邊到一齊練操呀 .

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-11 16:10 發表

以前係陪朋友一齊練習...

而家一來唔多喜歡跑 track...
    二來懶0左 hgjD092" />" />" />" />hj

我在藍田就會跑藍田-->油塘-->藍田
    為0左跑多 d... 報0左好多比賽令自己有多 d 機會跑長 d~~~ hgj088" />" />" />" />hj
    到渣打之前 ...

你唔算懶...勤力過我好多" />" />
    我練跑時,街上無吔人跑,我就唔想跑了,所以等人多時跑運動場...
    但多數係健身室的跑步機多,貪佢一定有人跑同方便" />" />
    我都為左練多d,比上年報多左跑,1月份平均每星期都有得跑" />" />

升級   4.74%

該用戶從未簽到

嘩!ee_tpk, Qoo ctse 好利害呀常常參與比賽。
    我今次第一次參加比實,所以很開心呀。
    如果可以一齊練跑,可加快我的速度。 我好慢架!
    若唔兼棄一齊约時間跑呀,但本人的工作要輪班時間不定,所以大家要夾時間。

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-12 03:12 發表
    嘩!ee_tpk, Qoo ctse 好利害呀常常參與比賽。
    若唔兼棄一齊约時間跑呀,但本人的工作要輪班時間不定,所以大家 ...

我係因為平時懶練跑,先報多d比賽,等揸打會有好d的成績...
    初時每年只跑1至2個比賽,跑跑下變得好鍾意個種氣氛,跑完又有紀念品
    所以一發現有賽事又能夾到返工的話我都會報...
    唔洗擔心,我都跑得好慢,分分鐘慢過你
    我也要輪班,這個星期全返晏,上午才可練,月尾有幾日早,下午後可以練...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-12 03:12 發表
    若唔兼棄一齊约時間跑呀,但本人的工作要輪班時間不定,所以大家 ...

ctse 你住邊 ga?
    將軍澳..沙田..深水步都有 d 約跑活動..如果你就腳又0岩時間..一齊跑丫..

今個星期六有將軍澳消遙跑...
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2616&extra=page%3D1&page=3

升級   4.74%

該用戶從未簽到

ee ctse 诮遙跑,如有穿褸你們會先放在那裡?

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-13 02:05 發表

我今日駁係腰,不過建議薄風褸會輕便d...
    下星期你有時間的話join埋一齊呀!好好玩架...
    各位ching ctse好好人,我跑得咁慢都無嚴棄...仲學到唔少野...好開心...
    全靠佢地的鼓勵支持...如果唔係咁史的我一早放棄或行啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-13 02:05 發表

我只係著長袖衫就算啦....不過你可以綁響腰度...

不過我下次都係著番短袖..至多跑快少少... 等個身暖 d~~~
    我好怕熱呢....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

女子隊5組的報名費已過數

升級   26.32%

該用戶從未簽到

唔該晒ctse!