香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   53.45%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 711MF 於 2009-1-7 14:54 發表
    嘩...... 原來 running-sue  昇左做版主
    恭喜恭喜...

咪笑我啦, 多謝哂咁多位

升級   4.74%

該用戶從未簽到

sue ctse
    恭喜恭喜!昇左做版主
    & thanks for your's hand made gift
    you're very nice & sweets

升級   100%

奮鬥

原帖由 carcar 於 2009-1-10 03:58 發表
    sue ctse
    恭喜恭喜!昇左做版主
    & thanks for your's hand made gift
    you're very nice & sweets

carcar, 多謝 & 唔使客氣, 好耐唔見你喎, 多d上o黎吹吹水呀!!!!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

恭喜running-sue榮昇為版主
    好利害呀!識得繡字,仲繡咁多添,我試過繡...唔成功之餘還累死
    我估會唔會毛巾呢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

sue ctse,

恭喜晒 ctse  榮昇做版主

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 running-sue 於 2009-1-3 22:49 發表
    各位ctse, 各位的參賽運動員編號如下 : -
    長跑網女子A組 : running-sue (224) + runrunrun (223) + 雪花 (222) +  Mill (221)
    長跑網女子B組 : ee_tpk (228) + witchycatcat (227) + vhtober (vv) (226) ...

sue小姐, 真係唔好意思, 今天我先看到lee個post, 唔該晒你呀!

升級   100%

奮鬥

原帖由 Qoo 於 2009-1-10 22:26 發表
    恭喜running-sue榮昇為版主
    好利害呀!識得繡字,仲繡咁多添,我試過繡...唔成功之餘還累死" />" />" />" />
    我估會唔會毛巾呢" />" />" />" />

多謝.
    邊到犀利呢? 只係繡一幅全圖冇空白的, 就比較費時費神囉.
    毛巾?  今次唔係, 不過用o黎當做下次禮物喎

升級   100%

奮鬥

原帖由 MJ576 於 2009-1-10 22:47 發表
    sue ctse,

恭喜晒 ctse  榮昇做版主

多謝mj ching

升級   100%

奮鬥

原帖由 mill 於 2009-1-11 12:22 發表

sue小姐, 真係唔好意思, 今天我先看到lee個post, 唔該晒你呀!

唔使客氣

升級   100%

奮鬥

ctse 們, 為使是次賽事更具特色及激勵各隊員, wong sir (pwong5618) 自掏銀包, 提供.......詳情請到
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2130&extra=&page=19 由#362開始睇, 就知來龍去脈.
    ctse 們, 加油呀!!!!  "界"得一個得一個, 為"界"仔而努力呀!!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-12 23:29 發表
    ctse 們, 為使是次賽事更具特色及激勵各隊員, wong sir (pwong5618) 自掏銀包, 提供.......詳情請到
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2130&extra=&page=19 由#362開始睇, 就知來龍去脈.
    ctse 們,  ...

支持
    小妹跑得唔快, 要介D CHING 真係有D 難度
    不過到時會儘力唔好比CHING

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-10 22:38 發表

咦~qoo ctse買左新鞋?好靚喎~ 可否比張大d ge大家睇丫?

試試放大先,不過手震,會蒙左d...
    對鞋唔新了,不過現在先攞出嚟...不過保持得算新...
    lee對鞋係我最喜歡的生日禮物 平時練跑唔捨得着架,比賽一定會着佢,係我的戰鞋

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-12 23:29 發表
    ctse 們,  ...

嘩...更加挑戰性...又有sue的愛心禮物,好榮幸報左名 ...好緊張又好期待呀...
    我跑得好慢...要加緊練習先  要全力以赴,跑到最好

升級   100%

奮鬥

原帖由 Qoo 於 2009-1-13 12:31 發表

嘩...更加挑戰性...又有sue的愛心禮物,好榮幸報左名" />" /> ...好緊張又好期待呀..." />" />
    我跑得好慢...要加緊練習先g" />" />jhlkj  要全力以赴,跑到最好" />" />

Qoo, 唔使緊張, 太緊張會有反效果呀!!!  俾d心機練習, 總緊要唔好受傷, 咁就長跑長有, ok?
    其實, 我都好想依日快d到, 一定好開心, 哈哈

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2009-1-13 11:47 發表

支持
    小妹跑得唔快, 要介D CHING 真係有D 難度
    不過到時會儘力唔好比CHING 介  

ctse, 界唔到ching唔緊要, 放心, 保住唔俾ching介已經好好嫁喇,

升級   100%

奮鬥

ctse 們, 物資已領取.  不用擔心

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

quote]原帖由 running-sue 於 2009-1-13 22:57 發表

Qoo, 唔使緊張, 太緊張會有反效果呀!!!  俾d心機練習, 總緊要唔好受傷, 咁就長跑長有, ok?
    其實, 我都好想依日快d到, 一定好開心, 哈哈 [/quote]
    我對這個賽事同揸打的確相當重視 ...可能真係太過緊張,總覺得練得唔夠好,真的要再放鬆d了,受傷臨尾香就慘啦
    原帖由 running-sue 於 2009-1-19 09:09 發表
    ctse 們, 物資已領取.  不用擔心  

辛苦晒THX 你辦事我放心