香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

sue ctse:到時記得問我攞返d報名費喎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-31 22:29 發表
    各位ctse,明天努力加油吖~  

x2 加油呀

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-31 18:31 發表

是否0830馬鞍山運動場影?

見本土賽事召集區話係龍門後集合影相,咁我地都係那裡集合囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ctse,

明天add oil ar

明天見!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cc 於 2009-1-31 22:29 發表
    各位ctse,明天努力加油吖~  

x3, 長跑網女子隊首次出隊際, 一出就五隊, 好威啊!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

女子隊加油~~今晚早d訓~訓得好狀態夠~聽日盡力而為
    聽日見

升級   0%

該用戶從未簽到

大家明天加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

好開心今日可以同甘多位CTSE一齊跑步。
    弓喜團體賽男/女子都得到好成績
    吾該曬schnix 及 ee幫手影相及打點.
    多謝SUE SUE CTSE的小禮物
    多謝CARCAR的拔刀相助
    最後希望RUNRUN / EE/ SCHNIX CTSE 的傷盡快好番
    長跑長友!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-1 14:36 發表
    好開心今日可以同甘多位CTSE一齊跑步。
    弓喜團體賽男/女子都得到好成績
    吾該曬schnix 及 ee幫手影相及打點.
    多謝SUE SUE CTSE的小禮物
    多謝CARCAR的拔刀相助hgj ...

X2,SUE SUE CTSE的小禮物好健康,好有心思,人人生日快樂!

升級   0%

該用戶從未簽到

x3 多謝既sue ctse 既小禮物, 各位ching/ctse 生日快樂~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

多謝sue ctse 既禮物, 一份好靚既紀念品, 我一定會好好收藏
    今次未能同大家一齊跑, 但見到大家跑得咁開心, 我都好開心呀, 期望將來可以同大家一同作戰!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

以下係小妹小小感想:
    首先要多謝各位ctse一齊出席依個賽事, 其實好多ctse都係第一次見面, 可能未必一下子能認到各位, 但以小妹的跑步衰相, 我相信你地容易我多d, 哈哈.

今日係長跑網女子隊第一次出賽, 其實得獎與否, 對小妹不太重要, 最重要係見到各ctse們能順順利利咁完成賽事, 開開心心咁賽後吹水, 睇番"2公"們幫大家影o既相, 興奮的心情仍然存在.

亦要多謝ctse們賞面, 接納小妹的劣作, 其實起初都擔心各位反應, 但見到大家收到電話繩之後, 面露笑容, 小妹終可放下心頭大石喇.

希望一大班ctse同場的機會會繼續出現, 唔好俾d ching搶哂鏡呀麻.
    最後, 請容小妹向各位ctse衷心地講句:多謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:15 發表
    以下係小妹小小感想:
    首先要多謝各位ctse一齊出席依個賽事, 其實好多ctse都係第一次見面, 可能未必一下子能認到各位, 但以小妹的跑步衰相, 我相信你地容易我多d, 哈哈.

今日係長跑網女子隊第一次出賽,  ...

SUE CTSE。 剛食完蛋糕仔。 真是好食到不得了。。
    預祝你208再創PB。。。

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-2-1 22:19 發表

SUE CTSE。 剛食完蛋糕仔。 真是好食到不得了。。" />" />hkjhk
    預祝你208再創PB。。。" />" />fvhfgj

多謝賞面 208係第一次全馬, 一定承你貴言, 一定會pb喎, 哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:15 發表
    以下係小妹小小感想:

今日係長跑網女子隊第一次出賽,  ...

第二次品嚐左sue師姐親手炮製的愛心蛋糕仔,甜到入心.多謝晒 sue 師姐!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:21 發表

多謝賞面 208係第一次全馬, 一定承你貴言, 一定會pb喎, 哈哈  

最後有分完嘛?
    我都説了,分完有剩的都留給我嗎!!!
    (邊個趁我去了酒樓同我搶??)

没有你…………的蛋高再!
    下午餓死我了……

升級   100%

奮鬥

原帖由 小華是也! 於 2009-2-1 22:26 發表

" />" /> 最後有分完嘛?
    我都説了,分完有剩的都留給我嗎!!!
    (邊個趁我去了酒樓同我搶??)

没有你…………的蛋高再!
    " />" /> 下午餓死我了……

我私下收起幾包留俾你 (弊, 俾人知道添)........你仲好講, 咁鬼快就閃佐, 作死呀你.......我嬲.