香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

大家好對吾住呀 .
琴日臨時要上國內 . 返到港都11點幾 .
頭先睇番你地d post . 真是開心

升級   52%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-10 11:31 發表
大家好對吾住呀 .
琴日臨時要上國內 . 返到港都11點幾 .
頭先睇番你地d post . 真是開心

活活ctse:
我代你同大家交待左啦~
知你返大陸都好辛苦~~
我地16/12及20/12都有跑呀....你睇p.5啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Actually, 其實E + 有幾多個活動搞緊KA?..CATCAT 剛call我…唔係問我去唔去星期2個Gathering 咩??
1)1220 我都想去..mud 我真係得咩??????我唔想你地就我wor..但又唔識路~
2) 就算去到ar..之後都無力la…點做義工呢?
3) bonbon 是想去做義工~right?
4)1213~我會去..因為..我想試下個nike + 係咪WORK…不過max ..我諗17k
5) 其實個味精濃都未accept my application…有得跑至算la
6) 星期2個 gathering …No problem

升級   52%

該用戶從未簽到

快活人

禽晚仲想比反$10你TIM,,,甘下次LOW.....

升級   52%

該用戶從未簽到

CAT CAT

20�12 我打算跑完下午反工ar

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 11:39 發表
1)1220 我都想去..mud 我真係得咩??????我唔想你地就我wor..但又唔識路~
2) 就算去到ar..之後都無力la…點做義工呢?
3) bonbon 是想去做義工~right?
4)1213~我會去..因為..我想試下個nike + 係咪WORK…不過max ..我諗17k
5) 其實個味精濃都未accept my application…有得跑至算la
6) 星期2個 gathering …No problem

reply:
1)20/12join半程咋嘛,17.8k
2)做義工個part我之前同你講過啦.....無咩野事架,企下吹水咋嘛..
3)我估佢會join兩日個running
4)我唔理你呀....我實同你一齊去架....不過如果你個日真係無信心,甘17k囉,我地係終點等
5)你join唔到味精濃,我斬你呀~~~~
6)已add你名啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-10 11:42 發表
CAT CAT

20�12 我打算跑完下午反工ar

得唔得架...?下午返工?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 11:39 發表
Actually, 其實E + 有幾多個活動搞緊KA?..CATCAT 剛call我…唔係問我去唔去星期2個Gathering 咩??
2) 就算去到ar..之後都無力la…點做義工 ...

vv:
首先13/12天水圍之約妳唔可以甩底架,會破壞SSP Twins既形象。至於妳怕呢排少操跑唔使17K,我已經幫妳諗定個後備方案,就係如果回程既時候真係冇力跑唔到,先係尖鼻咀停車場度休息然後跟wayne兄車返終點。
其餘妳可以慢慢諗。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 09:09 發表
仲有順便提一下將來既活動,睇下有無ching/ctse有興趣:" />" />

4. 明年待天氣回暖時一齊學潛水:表示有興趣者有vv,cat,00及菲菲

wow...到時又可以攪個潛水gathering 啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-10 11:40 發表
快活人

禽晚仲想比反$10你TIM,,,甘下次LOW.....

bonbon ,你吾say 我都吾記得有 $$ 係你到tim....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 11:36 發表

活活ctse:
我代你同大家交待左啦~
知你返大陸都好辛苦~~
我地16/12及20/12都有跑呀....你睇p.5啦~~" />" />

super cat cat . 下星期2 如無意外我會到架 . (但只慢jog 因21/12 有比賽)
誓要join 你地一次 .....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-10 11:55 發表

super cat cat . 下星期2 如無意外我會到架 . (但只慢jog 因21/12 有比賽)
誓要join 你地一次 .....

多幾次得唔得呀ctse....
已add你名啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-10 11:50 發表

wow...到時又可以攪個潛水gathering 啦...." />" />

快d 學喇你地 . 潛水好好玩架 .  
不過提提你地如HK  學要游到200米及要有醫生証明紙 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 11:58 發表

多幾次得唔得呀ctse...." />" />
已add你名啦~

更係得喇. SUPER CAT CAT ...
但我怕到時又放飛機 ...  
所 以SET下目標一定要JOIN 一次先 .

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 08:53 發表

唔係呀......應該係"突突",即kandis個尾音唔要s音呀.............." />" />fgj

我諗住"廸廸"易記,又易發音嘛

我都見得哂你地d名la~~ctse: catcat,vv,bonbon,tarry,feifei,yungyung
ching: batbat,00,龍龍,  kinkin,joejoe

岩唔岩呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 11:45 發表

reply:
1)20/12join半程咋嘛,17.8k
2)做義工個part我之前同你講過啦.....無咩野事架,企下吹水咋嘛..
3)我估佢會join兩日個running
4)我唔理你呀....我實同你一齊去架....不過如果你個日真係無信心,甘17k囉,我 ...

係18.7k~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-10 12:03 發表

我諗住"廸廸"易記,又易發音嘛

我都見得哂你地d名la~~ctse: catcat,vv,bonbon,tarry,feifei,yungyung
ching: batbat,00,龍龍,  kinkin,joejoe

岩唔岩呀?

迪迪就迪迪啦~~
lee位同學記性真好,俾個"叻"你啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

我16/12 ok呀, 下星期二見
20/12 都有興趣, 但concern要帶行李跑同埋要好早起喎

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-10 12:07 發表

係18.7k~~

sorry呀....
又記錯...呵呵