香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

今晚跑好似好遊閒咁
唔知係咪自己強左呢...

有兩位小隊成員我要多謝...
第一個係華華...
第二個係 catcat隊長...

下次我會識做呀

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

好飽

今晚同ssp隊員練習, 好開心, 之後去食米線, 但係我叫左過橋米線, 好大碗, 食得好飽, 而家仲頂著個胃, 訓唔到,

升級   100%

該用戶從未簽到

20090121跑步簡單報告~
    出席跑步者有圍圍,kinkin,batbat,龍龍,華華,恆恆,菲菲,cc,bonbon,豹豹及小妹,共11人
    大家由SSP大埔道口往大圍出發,隊員跑得幾散,部份快腳跑到不見人影,與慢腳差幾百條街....
    部份第一次跑這條路線既隊員都話條山路好斜,很花氣力,cc回程更因太疲倦上了巴士....
    大家跑完都猛話肚餓,沖身後去食米線,由於食完米線後又話食糖水,小妹與join dinner既vv都只是飲杯野就算,留肚食糖水....
    我同vv見佢地d米線食極都唔完,尤其是圍圍個碗,唔知佢係咪叫得太麻辣,邊食邊出晒汗....
    恆恆仲利害,一個人食晒一大碗過橋米線,果隻碗仲大個佢個頭,我同vv睇到都嚇親.....怪唔知得恆恆樓上話訓唔著啦~~~

ps:多謝華華請大家飲檸檬茶~~~

升級   74.74%

該用戶從未簽到

longgggggggggg time no see everyone~
    I finally manage to access this forum in my office...  can start "eating snake" and blow water la~

but dunno should I introduce myself once again since I have not been here for longgggg time lu

升級   74.74%

該用戶從未簽到

By the way, how can you all get so many emotional icons (especially those monkeys) as I only can use the basic one?

升級   100%

該用戶從未簽到

樓上亞monkmonk:
    當然知你係邊個啦~~
    恭喜你可以上網及成功吹水~~

公仔icon,你在右手邊的公仔攔有得拉落黎揀架嘛.........
    大叔,你好似做IT架喎............................

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 266# 的帖子

you are so smart!! Love you so much la~

haha~ will you join the TKO run on 24 Jan 2009>?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-22 09:33 發表
    出席跑步者有圍圍,kinkin,batbat,龍龍,華華,恆恆,菲菲,cc,bonbon,豹豹及小妹,共11人" />" />
    大家由SSP大埔道口往大圍出發,隊員跑得幾散,部份快腳跑到不見人影,與慢腳差幾百條街....
    部 ...

昨晚都跑得几開心, 條上斜路雖然長, 但之後落斜又沖得好開心
    之但係條路比較多車, 攪到我同bonbon想沿路吹水時好似借咗"聾耳陳"隻耳咁
    再一次多謝catcat 同華華啦~~~

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-22 09:33 發表
    ...
    cc回程更因太疲倦上了巴士 ...

都係第一次有街坊跑"半程"

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2009-1-22 09:55 發表
    you are so smart!! Love you so much la~

haha~ will you join the TKO run on 24 Jan 2009?

我23/1晚跟叮叮噹佢地跑荃灣屯門.....24/1會休息,因為25/1要跑山呀~~
    你地跑得開心d啦..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-1-22 10:03 發表

都係第一次有街坊跑"半程"

cc前幾日跑左16k(唔知有無記錯),肌肉休息中呀...

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 270# 的帖子

ok~ enjoy yourself too~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

殿後簡報:

和菲菲,bonbon殿後
    有個路口整路,跑錯少少路
    之後追回cc
    本來她已經想等快腳回程便回程
    一直騙她就到就到
    去到徑口路頂

本來不想下去,她又心思思想去看下
    只好一邊慢慢行,一邊吹點解有人6:30AM學車
    下到最底冇嘢睇,再上回便沒法再跑了

Kin in Running

升級   52%

該用戶從未簽到

勁搞笑~~~食米線都食出各有所長 有d食到出晒汗,有d食到頂上心口,有d..............

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

話唔定.....圍圍一邊食米線,一邊加料落碗野度(滴汗)....................呵呵..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-22 10:45 發表

我比d米線大圍兄,都仲未完,佢就”喝”住我...喂無餸嘎?" />" />hj" />" /> 我都未”夾”完,點知...比豬肝佢,佢又話唔食豬肝嘎..
    係吖∼大圍兄d汗好勁嘎,睇怕佢跑步都未有咁 ...

cc:我講下笑咋...妳唔好介意wor~
    係呀...我一食辣野就係咁出使汗...但係我又想食...我已經係叫最唔辣既10小辣都係咁...冇計~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-22 11:00 發表
    話唔定.....圍圍一邊食米線,一邊加料落碗野度(滴汗)....................呵呵..........

食返自己d汗有咩所謂.....有時跑步d汗流到落個口度, 費時吐返出來都照呑啦~

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-22 10:45 發表

我比d米線大圍兄,都仲未完,佢就”喝”住我...喂無餸嘎?" />" />hj" />" /> 我都未”夾”完,點知...比豬肝佢,佢又話唔食豬肝嘎..
    係吖∼大圍兄d汗好勁嘎,睇怕佢跑步都未有咁 ...

HAHAHA~~~~吾怪得圍圍 碗野 "甘禁食"