香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

我係 c 隊呀 !! 我地兩位隊友早走了.....

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

恭喜, 恭喜。雖然我無份跑,都凳大家高興。
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 哂咁多位ching / ctse

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-1 14:18 發表
    恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝!

長跑長友男子A隊榮獲隊制獎冠軍
    長跑長友A隊:
    1.sleung2002hk (隊長)
    2.Gills
    3.miller
    4.7兄
    5.oscar
    6.CYWCYW ...

好勁呀!壟斷呀!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

長跑好友越跑越有,勁呀。

升級   26.32%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-1 22:45 發表

我係 c 隊呀 !! 我地兩位隊友早走了.....

恭喜賀喜各得獎的ching & ctse

係呀!我就係其中一位早走的隊友。
    因為下午要返工,返工前又要去維園取選手包,所以不得不早走
    下次先同各ching/ctse請安

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

恭喜今天各位得獎的Ching CTse,亦要多謝我的隊友running sue, mill, 雪花,多謝你們對
    傷了的我仍給予信心。

今天跑得很開心及痛快,自美津濃半馬後都一直未跑過,雖然狀態不佳,亦要因住不想加重傷患,
    跑得很辛苦,但跑得很過隱,亦總算順利完成, 其實很驚中途腳痛跑不完,thank God !

真要多謝Sue Ctse 既精緻又富有心思的電話繩,我己把它掛在唇膏盒上 ( 因電話已有電話繩 了)。
    亦多謝能有機會再次品嚐美味的小蛋糕,我知道Sue CTse 昨晚弄得很晚才完成,讓我們有此美食,
    真的要多謝你 lovely Sue !

還要感謝我們的2公團及攝記團 ( 白頭CHing、slowrunner、ee 、schnix......等 ),唔跑都到來
    為大家打氣及拍照,多謝多謝!

升級   4.74%

該用戶從未簽到

恭喜 哂咁多位ching / ctse
    我第一次參與比賽,又興奮又開心。
    氣氛很好呀!
    thx. mill ctse 幫我穿上晶片。
    thx. sue ctse DIY 十字繡, i'm loving it

升級   56.2%

該用戶從未簽到

勁呀ching ctse!恭喜晒!

升級   27.6%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜!

升級   100%

該用戶從未簽到

好鬼開心....
    盼獎時,我地個個一見到長跑網d ching/ctse上台就起哄拍掌大叫~~~~

升級   30%

該用戶從未簽到

恭喜哂咁多位ching / ctse

升級   40.67%

該用戶從未簽到

恭喜各隊同各隊友得奬, 亦都恭喜無攞奬o既, 因為你地o既出席, 使到唔少人都知道呢個網o既威力。

各位要好好休息, 應付2/08 o既賽事呀!

大圍兄, 今個星期要好好保養番隻腳呀!

小弟呢幾日可能食得太多, 練習太少喇, 加上傷風咳未愈, 所以昨日開步時都好辛苦, 一直跟住瘋兄同sue ctse, 點都過唔到。rtr16rytr
    不過都叫做盡左力啦, 無憾喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

一場熱熱鬧鬧的馬鞍山長跑賽, 與去年的同一賽事相比, 只有數位網友參(連結如下):

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1066&extra=page%3D22&page=1

見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, 操練中互相認識交流, 上網中互相發帖吹水, 多謝大家比機會我見証到一個大家庭的成長.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-2 10:11 發表
    一場熱熱鬧鬧的馬鞍山長跑賽, 與去年的同一賽事相比, 只有數位網友參(連結如下):

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1066&extra=page%3D22&page=1

見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, ...

十分認同 ~ 長跑網已經成長左好多 ~~

p.s. 入去個 link,#7 會發現 Blurmax 兄是名副其實的賽王之王。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-2-2 10:10 發表
    恭喜各隊同各隊友得奬, 亦都恭喜無攞奬o既, 因為你地o既出席, 使到唔少人都知道呢個網o既威力。

各位要好好休息, 應付2/08 o既賽事呀!

大圍兄, 今個星期要好好保養番隻腳呀!

小弟呢幾 ...

全馬兄, 你都要小心身體呀...琴日飲完茶去踩單, 可能比d海水吹親而家仲有d傷風呀, 不過應該冇咩大礙.
    我呢個星期都會盡力養傷同埋休息, 希望大家都可以用最佳狀態迎接渣打.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-2 10:11 發表
    見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, 操練中互相誌認識交流, 上網中互相發帖吹水, 多謝大家比機會我見証到一個大家庭的成長.

我都好開心有機會見証到長跑網不斷成長同壯大, 希望各位繼續努力"長跑長有(友)"既精神發揚光大.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-2 10:30 發表

我都好開心有機會見証到長跑網不斷成長同壯大, 希望各位繼續努力"長跑長有(友)"既精神發揚光大.

嘻嘻,渣打後要靠大圍兄了