香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: lewischan
打印 上一主題 下一主題

跑衣的回報

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2009-2-11 10:25 發表
我是2月3號, 比賽前1星期才找NC姐拿跑衣的, 最初目的主要是想自己第一次跑全馬,希望多些人在途中幫我打氣,增加信心,跑完全程。當然這個目標是達到了,跑完回家後才知道,很多有心的師兄師姐及其家人會在沿路拍照,上 ...

我自己覺得諗著得網衫出黎比賽唔係話希望俾人影到之後多張相俾自己留念,而家覺得自己係代表緊個團體去跑…係一種歸屬感

並唔係著邊件衫多人影就著邊件

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-2-11 10:50 發表

x2, 真係貴到飛起...

買過一次全套相加郵費...600~.... 好貴..
以後ching/ctse要多穿 長戰衣比賽啦.. 又易認,又有人同你影相...正!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 hobbywet 於 2009-2-11 13:56 發表
    睇到自己d 相,固然開心,但最重要沿途有人鼓勵打氣,真係very good
    x2

升級   0%

該用戶從未簽到

跑衣,除了為你帶來精彩相片外,更是代表你我同是長跑網其中的一分子,他日在賽道上,我們是同伴,
    互相扶持,互相鼓勵.網衣它聯繫了跑友們之間那份最純樸的友情.請好好珍惜它吧!

升級   0%

開心

原帖由 亞平 於 2009-2-11 14:11 發表
    跑衣,除了為你帶來精彩相片外,更是代表你我同是長跑網其中的一分子,他日在賽道上,我們是同伴,
    互相扶持,互相鼓勵.網衣它聯繫了跑友們之間那份最純樸的友情.請好好珍惜它吧!

非常認同 x 2

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟原本唔係太喜歡著綠色衫,但因為多種原因,呢件衫真係有神奇力量咁(好似好誇張 ),第一次玩CCM 就有滿意成績+PB,渣馬亦PB+達成一年前目標,真係愛死佢,而家好中意綠色呀!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-11 10:53 發表

我影半馬...好多時一堆殺過來...
    係鏡頭下..看住目標..但又被其他人遮擋...個心就想..C兄姐...快一步啦...一步就夠嫁啦...  
    係,半馬跑友多,真係要落足眼力

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 lewischan 於 2009-2-11 14:19 發表

非常認同 x 2

非常同意X 3

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 hobbywet 於 2009-2-11 13:56 發表
    睇到自己d 相,固然開心,但最重要沿途有人鼓勵打氣,真係very good

相比之下長跑網的ching影d相水準高好多,
    官網d相唯一優勝的係青馬及汀九橋上的相。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

好同意...以前一丁友跑步..好鬼悶. (為跑波練氣...死頂)
    而家成日約跑,成村人,氣氛又好.賽道上互相鼓勵支持.好有心機跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-11 10:43 發表

www.marathon-photos.com今年搵少好多.明年佢地可能要諗諗計.

今年跑渣打因為跑十公里同埋無著網衣, 所以我都無乜相

www.marathon-photos.com 都只係得我一張相, 張相入面我只係一個路人甲

不過由發財跑同埋馬鞍10k 都感受到著長跑網衣既威力, 沿途有ching/ctse 互相加油, 又有勞苦功高既2公團影相, 感覺真係好溫暖

升級   19.4%

該用戶從未簽到

非常認同 x 4!
    真係覺得擁有呢件網衣係"身份既象徵"! 在長跑網上從眾ching/ctse上學到既寶貴經驗同得到既支持, 跑步時著係身上就會不自覺地浮現出來!

升級   0%

難過

著住網衫, 好有歸屬感, 跑步唔孤單.

成大班半馬大合照, 引來唔知係咪大會幫我地拍照.
    沿路有師兄師姐一起跑同打氣, 就算唔同組別, 甚至未見過面都綠衣為記, 互相打氣.
    咁多位攝影義工咁辛苦幫我地影相, 不同位置都有兩張以上, 睇相睇都頭暈, 開心到不得了.
    網衫真係超值! 肯定唔夠貨賣, 又要再加單 .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-11 22:47 發表
    著住網衫, 好有歸屬感, 跑步唔孤單.

成大班半馬大合照, 引來唔知係咪大會幫我地拍照.
    沿路有師兄師姐一起跑同打氣, 就算唔同組別, 甚至未見過面都綠衣為記, 互相打氣.
    咁多位攝影義工咁辛苦幫我地影相, 不同位 ...

對啊, 小弟不敢想像自己能夠完成 全馬 ,都是有賴全跑網賜小弟戰衣,各師兄姐互相打氣下才能夠完成 ,當然還有多位師兄姐苦口婆心的提點,還有很多很多.....有感激不言中.

升級   0%

該用戶從未簽到

yes ar

小弟每次在跑路上,見到長跑網 c hing & c tse們必定互相打氣

立刻精神起來!!因為知道跑路上有 c hing & c tse們一同努力完成賽事!!!

令小弟可以 1k 1k 的完成賽事

領會到"沒有跑不完的賽道 !"

add oil c hing & ctse們!!!!!

thank c hing & ctse們!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

其實我穿長跑網衣比賽的主要原因係想各ching ctse 可以認得小第,從而可以認識多啲長跑朋友,

能夠參與其中同做其中的一份子都已經好滿足,好似可以幫大家影吓相打吓氣都係其中一個參與的方法,

至於比賽後自己多唔多相都不重要