香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

跑衣的回報

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我是2月3號, 比賽前1星期才找NC姐拿跑衣的, 最初目的主要是想自己第一次跑全馬,希望多些人在途中幫我打氣,增加信心,跑完全程。當然這個目標是達到了,跑完回家後才知道,很多有心的師兄師姐及其家人會在沿路拍照,上載照片到網上。
    我參加了很多次10Km 比賽,覺得買照片太貴了。每年都是下載那些,質素很差的車頭相,真不想買!

今年覺得特別開心,買了跑衣多了很多很多免費靚相。不同地點,不同角度都有。當然最開心是認識了各位,令我在這沉悶的跑步運動中多了勇氣。
    +1 0
    上一篇︰半馬成績,分段10K時間好大出入下一篇︰渣打半/全馬 08:50-01:pm 經過SOGO位 (非穿長跑綱戰衣) -- By TERRY SZE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2009-2-11 10:25 發表
    我是2月3號, 比賽前1星期才找NC姐拿跑衣的, 最初目的主要是想自己第一次跑全馬,希望多些人在途中幫我打氣,增加信心,跑完全程。當然這個目標是達到了,跑完回家後才知道,很多有心的師兄師姐及其家人會在沿路拍照,上 ...

咁咪好囉...
    小弟跑完10k後..影左小小半馬回程相..我都主要影有著跑衣的跑友...(當然跑友認不到小弟)
    但影的過程其實難度高左..(因為要在人群中刻意追影某一跑友其實是有難度)...
    由於只想集中影多一點跑網相...所以下次都會用此方式影...

升級   0%

開心

認識到長跑網, 的確另到原本我覺得沉悶的長跑加添不少的樂趣

由賽事資訊, 裝備, 訓練方法都學到唔少野....

仲有各ching ctse的長跑故事都令人感動非常

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2009-2-11 10:25 發表
    我是2月3號, 比賽前1星期才找NC姐拿跑衣的, 最初目的主要是想自己第一次跑全馬,希望多些人在途中幫我打氣,增加信心,跑完全程。當然這個目標是達到了,跑完回家後才知道,很多有心的師兄師姐及其家人會在沿路拍照,上 ...

lewis ching, 跑衣的回報是這幾天不停的在找相, 真係睇到

謝謝各位攝影師

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-11 10:31 發表

咁咪好囉...
    小弟跑完10k後..影左小小半馬回程相..我都主要影有著跑衣的跑友...(當然跑友認不到小弟)
    但影的過程其實難度高左..(因為要在人群中刻意追影某一跑友其實是有難度)...
    由於只想集中影多一點跑網相 ...

小妹都認同搵目標跑手來影係好困難....
    但幸好網衣既顏色都幾 eye-catching.... 尤其當我影全馬果陣好易搵到長跑網 ching/ctse~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-11 10:45 發表

收到咁貴,叫人點幫襯...." />" />

x2, 真係貴到飛起...

升級   30.67%

該用戶從未簽到

跑衣好sharp, 好容易係過千過萬張相中搵到自己

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 10:43 發表

小妹都認同搵目標跑手來影係好困難....
    但幸好網衣既顏色都幾 eye-catching.... 尤其當我影全馬果陣好易搵到長跑網 ching/ctse~ " />" />" />" />

我影半馬...好多時一堆殺過來...
    係鏡頭下..看住目標..但又被其他人遮擋...個心就想..C兄姐...快一步啦...一步就夠嫁啦...

升級   0%

開心

原帖由 obaanc 於 2009-2-11 10:37 發表

lewis ching, 跑衣的回報是這幾天不停的在找相, 真係睇到 " />" />

謝謝各位攝影師 " />" />hkjhk

系呀,我這幾晚都在尋寶呀!!

升級   61.58%

該用戶從未簽到

我想問下各ching ctze 邊度搵相?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xue 於 2009-2-11 11:23 發表
    我想問下各ching ctze 邊度搵相?

https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=39

xue ctse, 慢慢找吧!!!

升級   78%

該用戶從未簽到

尋了幾晚寶,同家人及朋友分享相片時,好開心。有D friends 仲話出年要跑

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

Many thanks to 長跑網 ching & ctse
    好多相片,中好靚添!  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-11 10:53 發表

我影半馬...好多時一堆殺過來...
    係鏡頭下..看住目標..但又被其他人遮擋...個心就想..C兄姐...快一步啦...一步就夠嫁啦...  

我影半馬時個心會想... 做咩有位跑手遮住 ching/ctse ga~ 激死人啦....

所以我半馬只係出到好少相

升級   26.84%

該用戶從未簽到

scm係一年一度盛事, 按常理大家都要參賽, 跑到攰就不大可能去影相了,
    我只要一張大合照就乜都夠晒. 點知各ching不辭勞苦, 跑完10k都來幫我哋影相留念,
    唔知點多謝才好.

長跑網係08年嘅最大發現, 讓我可以吸收網友嘅分享, 準備首個長跑比賽,
    亦畀咗我終生難忘的scm2009.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

睇到自己d 相,固然開心,但最重要沿途有人鼓勵打氣,真係very good