香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   48.67%

該用戶從未簽到

爽爽爽!
大大話話都有成兩年半冇踢波了, 今日著返起對波boot同大家享受了一個早上, 真係暢快!
真係要再次多謝馬王兄book場, 以及各位師兄落力而斯文地比拼, 還有schnix師姐到場打氣拍照!
講返場波, 以大家初次夾黎講, 已經算係唔錯, 都組織到不少攻勢, 不過小弟有幾次信心過盛, 出擊助攻失波, 導致後防空虛  , 幸而大家力保不失, 下次一定會安分守己

3/5再同大家踼過!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 stanwong 於 2009-4-19 16:41 發表
    A隊入唔到波,都係小弟之過,幾球近射唔係太正被龍門擋出就係射斜,失機頻頻,做左敗家仔" />" />hj" />" />h
    不過場波踢得好過癮,希望繼續卜到場,長踢長有!

wong ching 你已制造了很多入球機會, 只是無運氣。
    相反我真是累街仿,有波到腳實斷攬, 幫唔到手還消浩隊友體力。
    我下次都是做大後備,可以

升級   0%

該用戶從未簽到

還有屎波那個有小弟,
    我只是"行行企企,食飯兩味",
    不過玩得很開心!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

因為拍片既關係, 只影左幾張相
    如需原相, 可把email address pm 比我

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-19 15:58 發表
    太耐無踢,
    踢得好差,
    比波唔到位,
    護波不穩,
    交波出界,
    乜屎波都有齊,
    仲有下勾到細明哥, sorry!

不過, 今日踢得好開心!
    踢波係咁架啦,投入啊嘛,唔駛sorry啊,話唔定我下次勾反你

升級   53.45%

該用戶從未簽到

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-19 15:59 發表
    細明兄,腳法唔錯,係唔係經常踢呀!
    其實而家已經小踢咗啦,一個月祇踢1,2次左右~

升級   2.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-4-19 17:13 發表 wong ching 你已制造了很多入球機會, 只是無運氣。相反我真是累街仿,有波到腳實斷攬, 幫唔到手還消浩隊友體力。 我下次都是做大後備,可以

WONG兄唔錯啦,差少少運氣啫.

慘得過我擺左個老烏!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-19 09:13 發表
    尋晚掛住睇車仔,今朝唔知醒起身睇你地踢波添....
    記得報導賽果呀... ^^

今日幾好睇呀
    平日只見到各位ching 跑步, 估唔到大家踢波都踢得唔錯

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-4-19 17:32 發表
    其實而家已經小踢咗啦,一個月祇踢1,2次左右~

細明哥腳法幾好, 仲好純熟喎........最近少左跑步, 係咪走左去練波?

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-19 17:44 發表

細明哥腳法幾好, 仲好純熟喎........最近少左跑步, 係咪走左去練波?
    近排工作比較忙,小跑咗..

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-19 17:26 發表
    因為拍片既關係, 只影左幾張相
    如需原相, 可把email address pm 比我
    Schnix Ctse唔該晒妳!今天落雨都黎撐場兼影相.

升級   29.67%

該用戶從未簽到

小弟果然啱踢 石地+4號波 多D。。。
    著起波boot 差唔多連波都唔識帶,真係 oh my god。。。

不過,今日踢得好開心!多得同隊 ching 幫我執漏~
    btw,今日遲到,引以為戒!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 schnix 於 2009-4-19 17:42 發表

今日幾好睇呀
    平日只見到各位ching 跑步, 估唔到大家踢波都踢得唔錯
    多謝Schnix幫我地拍照和攝錄呀
    精華片段唔知幾時有得睇

升級   53.45%

該用戶從未簽到

各位唔使客氣呀, 我都喜歡睇波的
    平日見到大家著住跑衫, 今日見大家著住波boot, 感覺好特別
    d 片已交大圍ching, 佢會幫手upload 架啦(唔該晒先)
    拍到尾段手有d 軟, 跟波跟得唔緊, 請見諒

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-19 18:23 發表
    多謝Schnix幫我地拍照和攝錄呀
    精華片段唔知幾時有得睇

x 3 雖然仲未睇片,但聽馬王兄講拍得非常好。
    馬王兄剛才篤波時已交DVD給小弟代為upload,正在努力中,今晚應該有片睇。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 superimac 於 2009-4-19 18:12 發表
    小弟果然啱踢 石地+4號波 多D。。。
    著起波boot 差唔多連波都唔識帶,真係 oh my god。。。

不過,今日踢得好開心!多得同隊 ching 幫我執漏~
    btw,今日遲到,引以為戒!

ching球技了得,下次3/5會唔會再來玩呢?
    btw小弟雖然都係踢開石屎埸,但係如果有得揀都係鐘意踢草地。

升級   0%

該用戶從未簽到

今日要選最佳球員,我諗細明哥真係實至名歸。