香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-19 20:05 發表

好提意....大家夾過都會好d~
仲有最好下次每隊有一兩個人帶多件衫,到時如果第二隊唔夠人可以變身做奸細~

大圍師兄:

你咁講,個個唔想做奸細既師兄,就唔會帶多一件衫了.
一係咁啦,位位師兄都帶兩件衫,到時猜輸左既,就送佢過對面做奸細囉.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-19 15:58 發表
太耐無踢,
踢得好差,
比波唔到位,
護波不穩,
交波出界,
乜屎波都有齊,
仲有下勾到細明哥, sorry!

不過, 今日踢得好開心!

你今日飛鏟得好過癮........返到屋企肯定好痛 !

原帖由 stanwong 於 2009-4-19 16:41 發表
A隊入唔到波,都係小弟之過,幾球近射唔係太正被龍門擋出就係射斜,失機頻頻,做左敗家仔" />" />hj" />" />h
不過場波踢得好過癮,希望繼續卜到場,長踢長有!

係我o地龍門有水準 !!

原帖由 李奧 於 2009-4-19 17:10 發表
爽爽爽!
大大話話都有成兩年半冇踢波了, 今日著返起對波boot同大家享受了一個早上, 真係暢快!
真係要再次多謝馬王兄book場, 以及各位師兄落力而斯文地比拼, 還有schnix師姐到場打氣拍照!
講返場波, 以大家初次夾黎 ...

李奧 你兩年半冇踢波 ? 唔似o...打中場掃o左好多波!
李奥同我一開始踢後防...大家有波一起上,搞到後防空虛...後來佢打中場.效果就好得多了.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

真係唔好意思,今日踢到9點要走,不過玩得好開心,下次繼續....

講番場波,開頭A隊攻勢凌厲,只欠埋間一腳,加上我地有剛門,幸運地力保不失....

多謝李奧既妙傳我先有波入...  我都好耐冇入波啦~~~希望重拾射間鞋啦~~~

印象最深刻都係瘋瘋,佢射間欲非常強,下次不如搵佢做正前鋒~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

你地講得咁精彩……搞到我無黎!好後悔添><"

升級   0%

該用戶從未簽到

今日踢波講開.網上睇英超...歐聯
http://www.myp2p.eu/
要裝軟件..

升級   2.33%

該用戶從未簽到

回復 586# 的帖子

好多軟件都得,

tvants, sopcast, tvu, UUsee等等都得

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-4-19 21:10 發表
" />" /> 你地講得咁精彩……搞到我無黎!好後悔添>

你今日都唔得閒黎~~~  5月3日來啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係玩得好開心, 可惜自己表現真係不濟, 成日甩漏, 同埋A隊破唔到蛋

再次多謝schnix咁辛苦幫大家影相同movie, 下次手攰就停下唔使拍啦, 拍成場movie真係好攰架!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-19 17:26 發表
因為拍片既關係, 只影左幾張相
如需原相, 可把email address pm 比我

thanks schnix師姐!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

差d 唔記得...  唔該晒schnix 姐呀!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-19 15:58 發表
太耐無踢,
踢得好差,
比波唔到位,
護波不穩,
交波出界,
乜屎波都有齊,
仲有下勾到細明哥, sorry!

不過, 今日踢得好開心!

alex兄, 以及其他師兄
建議下次著返對波boot穩陣d, 個場落左雨好跣, 睇見你地有d"牙煙", 小心受傷

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-4-19 22:06 發表

建議下次著返對波boot穩陣d, 個場落左雨好跣, 睇見你地有d"牙煙", 小心受傷

同意!!着住對白飯魚走落去完全咬唔到地,加上地滑特別跣.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-4-19 22:06 發表

係呀! 都係買對短胶釘boot好d,
白飯魚有d冼, ....
唔係咁咬地......

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze
2009-4-19 20:24 發表

李奥同我一開始踢後防...大家有波一起上,搞到後防空虛...後來佢打 ...

冇錯冇錯, 我地都係一個唔安份既後衛!!!

原帖由 batigoal
2009-4-19 20:58 發表

印象最深刻都係瘋瘋,佢射間欲非常強,下次不如搵佢做正前鋒~~~

瘋瘋唔單止射門慾強, 腳頭仲好好, 有一球係k角位腳內側攞遠柱, 僅僅柱邊出界, 可惜可惜!

升級   54.2%

該用戶從未簽到

咁多位師兄
唔好意思,我今朝無嚟到,尋晚睇完場波諗住瞓振点不知一起身就9点幾,下一場我一定嚟

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-19 20:10 發表

suggest each team 11 members in maximum. & suggest B team dress RED shirt. Because I love red devils. " />" />

Sorry 瘋兄, red devil is out of FA Cup!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

琴日場波真係好爽,下次再黎過~

另外,唔該晒大圍兄幫手upload影片