香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

4月05日報名人士名單:
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
6. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
7. Shogikin
8. 法蘭
9. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
10. kf1977
11. finewong
12. alex504 ...
13. 長毛
14. 停雲華 (齋跑)
15. wadee
16. slack
17. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
18 Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
19 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)

升級   0%

該用戶從未簽到

20K好flexible... 如果覺得唔對路就掉頭都可以...可能未必有 20k 咁多...

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖? 咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!)
anyway, 報咗名先

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
6. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
7. Shogikin
8. 法蘭
9. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
10. kf1977
11. finewong
12. alex504 ...
13. 長毛
14. 停雲華 (齋跑)
15. wadee
16. slack
17. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
18 Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
19 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)
20. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 TNT 於 19/3/2009 17:52 發表
小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖?  得一條路,唔駛地圖

咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!) 師兄,唔掉頭返唔到終點燒嘢食架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-3-19 18:01 發表 [quote]原帖由 TNT 於 19/3/2009 17:52 發表

登錄/註冊後可看大圖
小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖?  得一條路,唔駛地圖 咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!)  ...
我諗我大槪明白條路線係點喇... 
唔該晒ching

升級   0%

該用戶從未簽到

麻煩阿力士把洛虎添的參加資格取消......

因為我攪呢個網跑的原因........

第一:為賞面參加邪神會的跑友,做一個中期測試.......

第二:和其他跑友虛心研究下跑步的心得.....

第三:係希望可以為我左離港前,留個開心的印象....

但呢個人,絕對唔符合我心目中的要求......

亦唔想破壞我當日的心情......

因為由佢同我講< 到時你要小心D...~~ >和 < 2. 對我冇禮者, 請你特別小心D因住整傷... >開始.....

本人已經決定,以後所有由我發起的活動、綱聚......

一律< 有佢無我 >!

升級   85.79%

該用戶從未簽到

5號嚟唔到啊.....考唔到試tim....

升級   0%

該用戶從未簽到

更新:

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
6. Shogikin
7. 法蘭
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977
10. finewong
11. alex504992004
12. 長毛
13. 停雲華 (齋跑)
14. wadee
15. slack
16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)

升級   41.4%

該用戶從未簽到

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
11. alex504 ...
12. 長毛
14. wadee
15. slack
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)

升級   0%

該用戶從未簽到

各位參加呢次聚會的跑手請留意.........

第一:20k這個距離,只是本人的領跑距離........

以我和陪跑員的經驗,節奏跑這條路20k大約需時2小時、15k就1:30分.......

各位跑友的步速均有不同,當我折回的時候,就會示意大家回程........

咁大家所跑的時間,應該唔會相差大遠........

重點係bbq,如果日落先返到黎,咁就無野食啦.......哈哈

第二:當日我老婆都會出席聚會,她會陪有傷在身的跑友< 行山 >.......

我唔好忘記受傷跑友的,大家都各有各玩.......

第三:當日我已安排一位師兄會帶15k距離,想跑快少少的跑友,到時有人陪啦......

不過賣下關子先,我到時介紹他俾大家認識.........

第四:以過往幾年的經驗,< 清明時節雨紛紛 >........

跑步當日,可能會有雨( 希望細d啦 ),參加者請記得帶風褸........

和多一套衣服更換,以免著涼........

祝大家當日有一個愉好的回憶.....

升級   0%

該用戶從未簽到

照顧周到 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-20 01:05 發表
照顧周到 !!

X2

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2009-3-20 10:47 發表
飲恨!!不能來。
唉.........

你地各位跑得輕鬆、玩得開心、食得招積啦。

唉.......

我都黎唔到, 不過都祝各位跑得暢快, 食得開心~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-20 00:52 發表
各位參加呢次聚會的跑手請留意.........

第一:20k這個距離,只是本人的領跑距離........

以我和陪跑員的經驗,節奏跑這條路20k大約需時2小時、15k就1:30分.......

各位跑友的步速均有不同,當我折回的時候 ...

咁用不用小妹拎定相機同你太太一齊行山兼幫你太太留倩影 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-20 14:30 發表

咁用不用小妹拎定相機同你太太一齊行山兼幫你太太留倩影 ? j" />" />jk

呢個提議都唔錯,可以幫其他跑友影下< 雄姿 >......

到時你可以成個戰地記者咁啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔
22. 上水馬王

升級   100%

該用戶從未簽到

應該得掛, 報左先
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔
22. 赤子

咦, 好似無乜 ctse 參加o既

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977 [已收$50訂金]
10. finewong [已收$50訂金]
12. 長毛 [已收$50訂金]
14. wadee [已收$150訂金, 3位]
15. slack
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
24. BMC [已收$50訂金]

注意:
1) 各位未交訂金者, 可於下堂邪神分享會交, 或pm本人另作安排
2) 齋跑嘅師兄, 如要提早離營, 可能要打的或行出北潭涌。因創興活动中心位置較辟