香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Stephen,

Just go running in the rain mah!  It's too boring running in the subway^.^

http://blurmax.xanga.com

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

瘋瘋早晨.....成個星期都唔見你入泥報料,忙到CC下.

升級   73.7%

該用戶從未簽到

街坊,佢應該好忙!所以無時間上黎留言。

兄弟,不過忙完記住上黎單聲,街坊話想過黎操夏天長課。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-3-26 02:55 發表
    唉兩位. 依家晚晚訓4,5粒鐘, 除左做野就係訓教, 邊有料報呀!" />" />
    夏天邊個月令先? " />" />

未知呀,同埋你幾時會開始無咁忙先?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2010-4-1 01:34 發表
    咦...樓上位Andrew c-hing響Visa公司返工? 幫公司廣告?
    Visa唔係換左新logo好幾年了咩?

兩樣都唔係,我只係貪得意貼上去啫。

乜轉左好幾年咩,我真係無留意,我剩係知每月個因為佢攪到我爭銀行錢,一收到張Statement,就頭都痛埋。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

兄弟,復活節駛唔駛開工呀,如果唔駛,就操下喇!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

回復 1217# 的帖子

你咁講,攪到我即刻要搵下個Logo係點既樣,係咪呢個呢.........

登錄/註冊後可看大圖

另外,信用咭美國人發明既,如果意外,佢應該死鬼左,但係唔係俾人"鍊"死,就要得閒再查下

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7009021800287
    http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006091900002
    http://hk.myblog.yahoo.com/jw!JVUU0tGCBkZGaY0_Z77vcUDn/article?mid=47

不過上網搵唔到佢個樣,無得俾你化左灰就認得佢。

死喇死喇......唔覺意攞左兄弟個場黎吹水添.........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2010-4-7 00:17 發表
    哈...快d比廣告費呀...咁大個廣告~
    我思疑風哥一定係去左Universal Studios威威, 樂而忘返了~

係喎,我都唔記得左又係長跑網入面公開左其他機構的大名,不過我又無講D咩,應該無事掛。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-4-7 00:30 發表

day day work! die die wok!

兄弟,不論長跑同工作一樣,唔好放棄呀,加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-4-7 00:41 發表

兄弟,不論長跑同工作一樣,唔好放棄呀,加油!

X2 ~~~ 辛苦就諗下長跑網有幾多人支持你啦 ~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-4-10 04:24 發表
    Thanks. left ofice now!
    have a nice week all!

太晚睡觉等于自杀?!!喎:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5084&extra=page%3D18

升級   100%

該用戶從未簽到