香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 1252# 的帖子

我埋好市民囉, 試過有途人比搶手袋, 我都幫手追架~

其實我體諒佢地的, 所以我不再跑單車徑了, 行人徑在奧運時已鋪平左好多, ok好跑, 我無所謂的, 只是近屋苑區多街坊要跑慢d咁,

嘿...我對果個消防哥哥無"企圖"的~ 是直覺話我知, 佢是消防囉~
搖幾搖罐可樂先比佢埋好似開香檳咁囉~ , 10有意思d嘛, 當然對佢來講可能己跑了十幾廿年~
慶祝10年後, 大家仲"生歐歐", 仲跑得, 要感恩~

跑步之余, 要發掘多d快樂的事物, 會很美好的~

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 YAN0013 於 2010-5-5 00:09 發表
我埋好市民囉, 試過有途人比搶手袋, 我都幫手追架~

其實我體諒佢地的, 所以我不再跑單車徑了, 行人徑在奧運時已鋪平左好多, ok好跑, 我無所謂的, 只是近屋苑區多街坊要跑慢d咁,

嘿...我對果個消防哥哥無" ...

追搶手袋既人個陣,平時練跑就可以大派用場。

至於有些好像拗不完的問題,我也知道有D路係專係俾佢地用,所以我而家都好少問佢地借黎用喇。但問題係,我個人覺得某些人既做法真的有點咄咄迫人,又話要告舉行比賽的攪手,又或者很少事就會在討論區引起駡戰,之前仲有試過嘈到去長跑網。我都係個句,求開心啫........

聽人講,女人既好準架,攪到我好想知佢係唔係真係消房員。

原來你打算送罐搖完既汽水俾佢飲......哈哈,你一送禮物俾佢,就有個咁大既surprise。不過真係唔駛等10年啦,長跑長有麻,你地一定會20年30年同40年都仲係生歐歐架。你而家先送一罐搖左既可樂俾佢飲先,之後到10年咪可以請佢飲真既香檳囉。

風哥,做野做成點呀,會唔會去吉隆坡,上黎留句言啦。

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 1254# 的帖子

Andrew哥不用愁, 你跑咩徑都咁開心既啦, 見你地依家經常"往上"發展, 係咁跑山徑, 鬼咁開心~ 真係唔錯呢~

聽人講? 甚麼聽人講?! 不只一個消防員在河邊跑, 可能有幾十個的嘛, 自已去留意下, 男人一樣都好準架~

依家唔可以請佢飲可樂住, 到時先~

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 YAN0013 於 2010-5-5 23:54 發表
Andrew哥不用愁, 你跑咩徑都咁開心既啦, 見你地依家經常"往上"發展, 係咁跑山徑, 鬼咁開心~ 真係唔錯呢~

聽人講? 甚麼聽人講?! 不只一個消防員在河邊跑, 可能有幾十個的嘛, 自已去留意下, 男人一樣都好準架~
...

咁又係,最近討論緊可能有機會去深涌練跑,令到我諗起之前同風哥一齊操練既日子,佢都好耐無浦頭,唔知佢做野做成點。

我都唔記得聽邊個講喇,不過諗深一層,跑步既人做邊一行有咩所謂,最緊要跑得開心。咁啦,如果有機會見到你既話,到時我請你飲可樂,不過放心,我唔會搖均左先俾你既。

升級   21.4%

該用戶從未簽到

瘋瘋,我同幾位跑舍跑友同嘉綸7月1日會到星加坡集訓,7月4日回港.到時你返左香港味呀?有時間就一齊跑啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 1256# &1258# 的帖子

謝謝Andrew c-hing先, 你唔會搖均, 但係恐怕我不只會搖均, 仲會落毒先請你飲的~

噢...風哥回港有期了~

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-5-6 22:25 發表
Thanks all c-hing and c-tse!
so busy everyday~!
Sealion, ok ar, where will you run? East coast Park? Let me know when you go to SG.
But I really don't when I will come back HK. My wife don't  ...

兄弟,返到黎記住單聲,要操番貨40K賀下佢。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 YAN0013 於 2010-5-6 23:03 發表
謝謝Andrew c-hing先, 你唔會搖均, 但係恐怕我不只會搖均, 仲會落毒先請你飲的~

噢...風哥回港有期了~

你落左毒之後會點對我..............

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 瘋瘋 於 2010-5-6 22:25 發表
    Thanks all c-hing and c-tse!
    so busy everyday~!
    Sealion, ok ar, where will you run? East coast Park? Let me know when you go to SG.
    But I really don't when I will come back HK. My wife don't  ...
    咁報咗偽痕末先 ??

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-5-7 00:21 發表

兄弟,返到黎記住單聲,要操番貨40K賀下佢。

唔該預理我呀

升級   21.4%

該用戶從未簽到

瘋瘋!It's good to hear you will be back to HK soon.

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2010-5-9 17:39 發表

唔該預理我呀

咁等瘋瘋番到黎再出Post啦!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 YAN0013 於 2010-5-13 00:05 發表

唔....會做成蜡像放響河邊~~
    係唔係好恐佈呢??

跟住唔知展覽館會唔會收留呢舊咁既野。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-5-21 00:50 發表

公司出左e猫, 老渣開始俾報名, 可能疊埋心水係新加坡跑.
    老細唔準做逃兵, 我就話唔通真係要等到你炒我先可以準離開, 咁樣咪死得好壯烈?
    於是乎極可能繼續賣命. 很懷念呢個上一個blog上一個名.. ...

新加坡老渣真係同澳門撞左期呀,我都仲係15 16...........

咁即係幾時會番香港呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

瘋瘋....午安.去左新加坡都有半年.仲未有假期番黎香港一遊呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋

add oil ar!!!!