香港長跑網  - 長跑長友

樓主: watsoncheung
打印 上一主題 下一主題

新界西 運動太陽眼鏡集體訂購團(ALL ARRIVED!!)

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦了屈臣兄~~

慢慢黎,唔急~~

升級   0%

該用戶從未簽到

真係唔該晒ching!

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦了屈臣兄,

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-24 15:20 發表
    ching d相 post 唔到,不過唔緊要,30/04-09 方唔方便交貨? 謝謝閣下幫忙﹗

embed picasa d 成日有問題,  URL係:

http://picasaweb.google.com/cheungsir/Misc?feat=directlink

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-24 14:35 發表

原本唔係用速遞送貨架! 要你辦公時間走幾次去post office取貨.  

如果佢用速遞送貨就一定無問題啦。間公司當3箱貨係一般郵件寄出。

同一封信無分別。只係重量不同。郵費當然平過速遞好多。

因此如果真係寄失左,就更頭痛啦! 相信比較難追。

升級   100%

該用戶從未簽到

唔該晒 屈臣 ching,

唔知你有無參加呢個星期日沙田比賽呢? 
    可以响當天交收噃!

升級   25.8%

該用戶從未簽到

THX  watsoncheung兄

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-4-24 21:51 發表
    唔該晒 屈臣 ching,

唔知你有無參加呢個星期日沙田比賽呢?
    可以响當天交收噃!

屈臣師兄未收齊貨喎,咁快交貨??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-24 23:43 發表 屈臣師兄未收齊貨喎,咁快交貨??

sorry, 因我見 Kenneth ching 30/4 話交貨, 
    以為貨已到齊...

一切由 屈 ching 話事, 貨齊後幾時交就幾時交...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   29.67%

該用戶從未簽到

關於交收的問題,   雖然D貨未整, 不過都可以做。因為小弟家有事應該出席不了30/4活動。

如果係可以事前 請其他人幫忙帶去。唔知有無人可以幫手。小弟家住Yuen Long。公司於沙田。

如果係唔知有邊位ching Ctse 參加左30/4活動?

之於其他時間。等小弟今晚再plan 下。請大家再等一等。

BTW: 到左D眼鏡數量如下
    Conquer blue 7
    Conquer red  2
    Conquer Silver 2
    Iron      red 2
    Motion  red  5

未到的有
    Iron Black 5
    Manhatten Blue 1
    Manhatten Red 2

可以取鏡人仕如下:
    watsoncheungPBKConquerBlue
    AngksoPBKConquerBlue
    細明哥PBKConquerBlue
    stanwongPBKConquerBlue
    Daniel
    PBKConquerBlue
    tylerPBKConquerBlue
    KKPBKConquerBlue
    KennethPBKConquerRed
    鬼影PBKConquerRed
    DeePBKConquerSilver
    KolohonPBKConquerSilver
    叮叮噹PBKIronRed
    tigerPBKIronRed
    LoudspeakerPBKMotionRed
    細明哥PBKMotionRed
    Parco爸PBKMotionRed
    艾莉絲•韋PBKMotionRed
    李奧PBKmotion
    Red

未到D眼鏡如下:
    watsoncheungPBKIronBlack
    kenleung
    PBKIronBlack
    ee_tpk
    PBKIronBlack
    tigerPBKIronBlack
    D文PBKIronBlack
    but
    PolarisManhattenBlue
    rockiecPolarisManhattenRed
    sevenPolarisManhattenRed

小弟會再等一日。聽日會email PBK。

升級   68.6%

該用戶從未簽到

Thank you watson ching

辛苦了

升級   0%

該用戶從未簽到

屈臣兄...
    小弟430會出現...
    又經常出現元朗...
    明天都會落去飲茶..買送..
    如果要幫手..請出聲...
    小弟pm電話給你...

430..如要代交收給其他C兄..請列明程序、確認...(我不認得或不認識各位)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-4-25 20:07 發表
    關於交收的問題,   雖然D貨未整, 不過都可以做。因為小弟家有事應該出席不了30/4活動。

如果係可以事前 請其他人幫忙帶去。唔知有無人可以幫手。小弟家住Yuen Long。公司於沙田。

如果係唔知有邊位ching Ctse  ...

Watson hing,
    我在火炭返工,如果可以我可以吃飯時間過你處取。
    如果其它 ching & ctse 想我幫你們取。
    我會 3/5/2009 sunday 去 櫻桃街踢波,
    每一個星期三去北區運動場沖圈。
    通知我如果你們想我幫你們取,可以留位 or post 出來過知我。

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-4-25 23:23 發表
    屈臣兄...
    小弟430會出現...
    又經常出現元朗...
    明天都會落去飲茶..買送..
    如果要幫手..請出聲...
    小弟pm電話給你...

430..如要代交收給其他C兄..請列明程序、確認...(我不認得或不認識各位)

多謝Ching 幫忙。一於請ching幫幫手。小弟confirm 左人數再交D眼鏡.  請你30/4晚分給大家。

以下ching ctse 有邊位可以於30/4活動時取眼鏡,  請留名。星期一晚deadline。
    如不能出席者。小弟遲D再PM大家

watsoncheungPBKConquerBlue
    AngksoPBKConquerBlue
    細明哥PBKConquerBlue
    stanwongPBKConquerBlue
    Daniel
    PBKConquerBlue
    tylerPBKConquerBlue
    KKPBKConquerBlue
    KennethPBKConquerRed
    鬼影PBKConquerRed
    DeePBKConquerSilver
    KolohonPBKConquerSilver
    叮叮噹PBKIronRed
    tigerPBKIronRed
    LoudspeakerPBKMotionRed
    細明哥PBKMotionRed
    Parco爸PBKMotionRed
    艾莉絲•韋PBKMotionRed
    李奧PBKmotion
    Red

新界西 運動太陽眼鏡集體訂購團30/4晚取貨

1.  Parco爸
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

1. Parco爸
    2. 叮叮噹
    3.
    4.
    5.
    6.

升級   50.45%

該用戶從未簽到

1. Parco爸
    2. 叮叮噹
    3. Daniel
    4.
    5.
    6.

升級   5.2%

該用戶從未簽到

1. Parco爸
    2. 叮叮噹
    3. Daniel
    4. kolohon ( 新名: 高佬 )
    5.
    6.