香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有無睇過HK runner?

升級   47.89%

該用戶從未簽到

琴晚收工走去 圓K 便利店諗住買本 SportSoho 睇下
SportSoho 就搵唔到 但係搵到本 HK Runner
HKD $40.00 , 一季出一本, 內容少少, 但係全部都同跑步有關.
唔知大家有無睇過尼?

URL: http://www.hk-runner.com/
+1 0
上一篇︰2009.11.20~22 樂施毅行者下一篇︰5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

升級   63.16%

該用戶從未簽到

It is a very interesting magazine for runners but sounds a bit expensive.  I did consider to order it but eventually declined.  If they will reduce the selling price, I believe it will be more popular.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Still my most favourite local running magazine - I began to subscribe it 4 yrs ago

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   1.35%

該用戶從未簽到

我剛剛續訂2年,平dd~~

升級   47.89%

該用戶從未簽到

其實我都覺得貴左少少

佢d文章既topic 都幾到.
    難得本地野

升級   8.33%

該用戶從未簽到

我04年中在REEbok專門店免費有攞,一睇睇了幾年,開始時睇完就掉,現在由05年的春季號keep到今期,每季出一本,我覺得他敎人跑步的料幾年炒一炒,間唔中温故知新都不錯,而人物介紹都不錯,令我認識跑壇高手,內容還有介紹食物對運動的影響,熱身及日常生活護理以及跑鞋廣告,令我津津樂道
    現在雖然加到40大元,但我都覺得值得

升級   77.6%

該用戶從未簽到

我上一期開始有買, 雖然 40 蚊, 但係製作認真, 都算值. 不過售買地點不多就真.

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

下期幾時出?

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟每期都是在中央圖書館的 counter問攞黎........看看

升級   8.33%

該用戶從未簽到

升級   21.05%

該用戶從未簽到

講開hkrunner magazine,今期陳國璋果個six-pack
    真係唔好話女人,男人見到都流口水

升級   5.05%

該用戶從未簽到

如果對本土賽事或跑賽資訊,我個人覺得香港的跑步雜誌,此本較多但各有看法.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ahko 於 2009-4-23 17:05 發表
    講開hkrunner magazine,今期陳國璋果個six-pack
    真係唔好話女人,男人見到都流口水

有沒有得show出來呀!

升級   47.89%

該用戶從未簽到

回復 13# 的帖子

ctse 我怕版權問題喎
    如果有咩版權過唔到關請通知我

睇下睇唔睇到
    http://cid-37a3e469112aeb91.skyd ... rowse.aspx/hkrunner