香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 慢子 Wilson
打印 上一主題 下一主題

2009.10.1 國慶長跑 10公里比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   53.68%

該用戶從未簽到

剛剛看回上年的成績.發現原來M4XXX係在M4組..雖然我唔知那組別的年齡是幾大..但應該唔係我個組wo..我估我應該係M2個組..點算好...

================

原來係我攪錯..我的確係M4.因為上年無青年組...呵呵呵呵....

升級   0%

該用戶從未簽到

琴日終於都收到信, 撞啱放假, 就出去攞號布同T, 同樓上C兄講一樣, 個大廈入口真係唔係好起眼, 大廈名叫"獨立大廈", 入口係有個鋪位買女仕衣衫, 要穿過佢間鋪中間, 行入去上幾步梯級, 先見到大廈電梯間, 去到再三問佢地, 如果收唔到信, 可以上網Check參賽者名單, 記下號布編號, 打電話去確認一下, 帶備身份証到會址, 便可取晶片及號布.

參賽者名單: http://www.motor.org.hk/09racename.htm

仲有因為NC小弟報唔到, 所以同佢地傾左一輪, 其實佢地人數未滿, 相信再"鵝"下佢地, 可能有得參加.

升級   0%

該用戶從未簽到

攝影團
1. 大圍新跑手
2.

唔跑都入來影下相先...
Parco爸: 睇過你影元朗長跑d相,都好想試下pan相,想問下你呢個比賽咁影適唔適合?同埋有d咩野要注意? 謝謝!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 大圍新跑手 於 24-9-2009 12:34 發表
    攝影團
    1. 大圍新跑手
    2.

Parco爸: 睇過你影元朗長跑d相,都好想試下pan相,想問下你呢個比賽咁影適唔適合?同埋有d咩野要注意? 謝謝!
    唔該晒大圍師兄

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Gills 於 2009-9-24 10:35 發表
    琴日終於都收到信, 撞啱放假, 就出去攞號布同T, 同樓上C兄講一樣, 個大廈入口真係唔係好起眼, 大廈名叫"獨立大廈", 入口係有個鋪位買女仕衣衫, 要穿過佢間鋪中間, 行入去上幾步梯級, 先見到大廈電梯間,  ...

Gill ching, 我係你既 c mui lai ga he~he

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 24-9-2009 13:53 發表

Gill ching, 我係你既 c mui lai ga  he~he

Tarry C妹, 失敬, 失敬....咁十月一號見喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-24 12:34 發表
    攝影團
    1. 大圍新跑手
    2.

嘩..大圍兄...岩岩食飽飯無野做在另一post覆你..你又係呢處找我....
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6267&extra=page%3D1

pan相...咩比賽都適合嫁...注意既是快門速度..呢點要看跑手速度有幾快嫁...
    梁兄呢類獵豹速度...快門1/50至1/60已足夠 (即是你會易控制D)
    如果我呢類慢腳...快門落到1/30至1/40先有效果..(即是你會因手震問題而難度高D)

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-24 14:23 發表

嘩..大圍兄...岩岩食飽飯無野做在另一post覆你..你又係呢處找我....
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6267&extra=page%3D1

pan相...咩比賽都適合嫁...注意既是快門速度..呢點要看跑手速 ...

嘻嘻...影相呢家野梗係要請敎下你地呢d大師啦,希望到時可以幫你影到張成功架啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

10月1日有無人吹雞一齊食早餐?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-9-24 14:36 發表

收到,星期日,小弟過沙田試試先。

另外我想問,比賽閣下會用長鏡還是短鏡多??

..不同鏡不同效果..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Alfred 於 2009-9-24 15:04 發表
    10月1日有無人吹雞一齊食早餐?

好嘢, 有人叫我起身, 唔洗怕遲到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-9-24 10:35 發表
    仲有因為NC小弟報唔到, 所以同佢地傾左一輪, 其實佢地人數未滿, 相信再"鵝"下佢地, 可能有得參加.

嬌姐的打聽及意見, 小弟已報了10.26同一路線, 到時又可以同嬌姐同場, 諗起都開心

10.1會過來拍照, 做阿四, 吃早餐, 行山... 諗起都開心

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

琴日終於都收到信, 撞啱放假, 就出去攞號布同T, 同樓上C兄講一樣, 個大廈入口真係唔係好起眼, 大廈名叫"獨立大廈", 入口係有個鋪位買女仕衣衫, 要穿過佢間鋪中間, 行入去上幾步梯級, 先見到大廈電梯間,  ...

THOMAS KIPROTICH.....................................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 24/9/2009 15:19 發表

好嘢, 有人叫我起身, 唔洗怕遲到" />" />

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 nc 於 24-9-2009 22:34 發表

嬌姐的打聽及意見, 小弟已報了10.26同一路線, 到時又可以同嬌姐同場, 諗起都開心 " />" />

10.1會過來拍照, 做阿四, 吃早餐, 行山... 諗起都開心 " />" />
    唔該晒 nc 姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-9-24 13:33 發表
    唔該晒大圍師兄

大cat ctse 唔使咁客氣,我都係順道來玩吓。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-9-24 15:19 發表

好嘢, 有人叫我起身, 唔洗怕遲到" />" />

Tartar: 早餐....好似係跑完先食架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-9-24 22:34 發表

嬌姐的打聽及意見, 小弟已報了10.26同一路線, 到時又可以同嬌姐同場, 諗起都開心 " />" />

10.1會過來拍照, 做阿四, 吃早餐, 行山... 諗起都開心 " />" />

nc小弟: 好耐冇見呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-9-25 00:41 發表

THOMAS KIPROTICH.....................................

梁兄: "凡事有可能"....呢場比賽一於搵佢來做目標~