香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 慢子 Wilson
打印 上一主題 下一主題

2009.10.1 國慶長跑 10公里比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

x2, cat ctse, 我都係來返吓架咋, 你地比機會小弟攞部相機來練習... 希望部相機還未發毛!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-25 09:53 發表

nc小弟: 好耐冇見呀~

大圍兄, 小弟常常都係到見到閣下喎

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 nc 於 2009-9-24 22:34 發表

嬌姐的打聽及意見, 小弟已報了10.26同一路線, 到時又可以同嬌姐同場, 諗起都開心 " />" />

10.1會過來拍照, 做阿四, 吃早餐, 行山... 諗起都開心 " />" />

我都會嚟打氣,一齊食早餐啦!
    nc,你會唔會喺大埔搭小巴入去呀?
    係就約埋一齊搭啦!

BTW,行山係行去邊呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-25 09:55 發表

梁兄: "凡事有可能"....呢場比賽一於搵佢來做目標~

報告跑長, 當日阿Thomas 好似去左另一場跑............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-9-25 10:09 發表

係就約埋一齊搭啦!

runrun, 閣下張相超級無敵靚呀, 很有詩意及美感, 果然係又跳得... 爬得...跑得

好呀!!! 約埋一齊搭小巴, 之後一齊食早餐, 再行山吧!!! 閣下對腳最近如何?? 路線未定的, 與叮叮噹提過... 都係八仙嶺 / 烏蛟滕那邊...

runrun有沒有好提議?? 唔知仲有沒有chingctse有興趣之後行山呢??

升級   100%

鬱悶

原帖由 nc 於 2009-9-25 10:40 發表

runrun, 閣下張相超級無敵靚呀, 很有詩意及美感, 果然係又跳得... 爬得...跑得

好呀!!! 約埋一齊搭小巴, 之後一齊食早餐, 再行山吧!!! 閣下對腳最近如何?? 路線未定的, 與叮叮噹提過... 都係八仙嶺 / ...

張相是上星期日去下白泥睇日落影的,是大圍、cc、Terry、亮哥等的佳作,佢地影啲相好靚,
    有興趣可以去攝影區個post欣賞吓,非常有水準,包你讚好!

我對腳仲係在康復中,不能太過上高落低,只能行較平緩的路,亦不可太長,你地好難就到我,
    所以你地都係揀自己想行的路線,我如果行到,自然會加入。

嗰朝早幾點喺大埔火車站等?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 runrun 於 25-9-2009 10:09 發表

係就約埋一齊搭啦!

多謝 runrun ctse 既支持同打氣

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 nc 於 2009-9-25 10:40 發表

好呀!!! 約埋一齊搭小巴, 之後一齊食早餐, 再行山吧!!! 閣下對腳最近如何?? 路線未定的, 與叮叮噹提過... 都係八仙嶺 / ...

X2
    我都有興趣wor, 我問埋hhkbonie先, 得唔得呀, 同唔到 ctse 跑, 一齊行吓山都好ar

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-24 12:34 發表
    攝影團
    1. 大圍新跑手
    2.

唔跑都入來影下相先...
    Parco爸: 睇過你影元朗長跑d相,都好想試下pan相,想問下你呢個比賽咁影適唔適合?同埋有d咩野要注意? 謝謝!

圍圍, 多謝 你放假都專程入黎同我哋打氣 + 影靚相ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-9-25 11:35 發表

張相是上星期日去下白泥睇日落影的,是大圍、cc、Terry、亮哥等的佳作,佢地影啲相好靚,
    有興趣可以去攝影區個post欣賞吓,非常有水準,包你讚好!

我對腳仲係在康復中,不能太過上高落低,只 ...

runrun, 唔緊要, 我地都係悠閒地行山, 慢慢hea的... 請預留時間一起行山吧!!! 10.1大埔火車站幾點鐘runrun決定吧!!!

如果Tarry & bonbon都可以來, 便實在太好了

升級   100%

鬱悶

原帖由 nc 於 2009-9-25 13:50 發表

runrun, 唔緊要, 我地都係悠閒地行山, 慢慢hea的... 請預留時間一起行山吧!!! 10.1大埔火車站幾點鐘runrun決定吧!!!

如果Tarry & bonbon都可以來, 便實在太好了

7:15AM在大埔火車站大堂等,好嗎?

如行山,可以由烏蚊騰行入三椏,約一個多小時,三椏有士多,再行返出烏蚊騰。
    不過就唔知點由大尾督入烏蚊騰了,我只知在大埔有村車入烏蚊騰,中途有冇得上車
    就真係唔知了。

升級   100%

鬱悶

原帖由 Tarry 於 2009-9-25 13:34 發表

X2hgjD124" />" />hj
    我都有興趣wor, 我問埋hhkbonie先, 得唔得呀, 同唔到 ctse 跑, 一齊行吓山都好arhgj091" />" />hj

當然好啦!求之不得添!
    多些人一齊行更添熱鬧。

升級   100%

鬱悶

原帖由 jogging_cat 於 2009-9-25 13:21 發表
    多謝 runrun ctse 既支持同打氣

唔駛客氣,自己唔跑到都可以好開心睇吓人地跑。

加油呀!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

想在當天交收網衣和會員証可以嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 baki 於 26/9/2009 20:29 發表
    想在當天交收網衣和會員証可以嗎?" />" />

網衫可以,會証要confirm。

升級   8%

該用戶從未簽到

回復 293# 的帖子

------------------------------------------------------------------------------------
    如行山,可以由烏蚊騰行入三椏,約一個多小時,三椏有士多,再行返出烏蚊騰。
    不過就唔知點由大尾督入烏蚊騰了,我只知在大埔有村車入烏蚊騰,中途有冇得上車
    就真係唔知了。
    -----------------------------------------------------------------------------------

有點可惜,三椏涌後可再入荔枝窩看紅樹林,全港最大樹滕及鹽田港貨櫃港風景,再回走烏蚊騰。全程應是12一13K。三椏涌至荔枝窩路平景美,不宜錯失。

大尾督入烏蚊騰可到大尾督乘新界的士, 早上繁忙時開應無困難。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   48.67%

該用戶從未簽到

1) 慢子
    2) gary
    3) cu83
    4) Fat-B
    5) 咖哩
    6) 高佬
    7) Colemen
    8) Parco爸
    9) 興記J-run
    10) SKY
    11) 肥哥哥
    12) nc
    13) scchu
    14) 洛虎添
    15) Hobbywet
    16) fatalex
    17) JC
    18) Lewis (今次最D報)
    19) Kenny Choi
    20) Kenny Choi (老朋友)
    21) 智智爺爺
    22) Colin
    23) kuk11840 ( AH LI )
    24) Pan-Pan
    25) stanwong
    26) WinggniW
    27) 火仔
    28) WAY_LEUNG
    29) 711 (未報)
    30) laputa99
    31) gary1027
    32) allanccl
    33) coxswain (我的第一次)
    34) kito
    35) PiRKLe
    36) baki
    37) jogging_cat
    38) 哈利330
    39) leefs
    40-58) 斧山一班"元老級"跑手19位
    59) Kin
    60) Tarry (第一次報)
    61) Bonnie (第一次報)
    62) 亞嬌....報到
    63) Lawrence0810
    64) angkso (uncle)
    65) auntie
    66) kan0902
    67) Anthony
    68) 叮叮噹
    69) paulsiu
    70) but
    71) rockiec
    72) seven
    73) SantoriniIsland
    74) kopo1128
    75) Amos
    76) 爆兩k
    77) Tabo
    78) tomcat
    79) 坑口公牛
    80) 蘭茜•韋
    81) 街坊鄭
    82) Warren (第一次跑大美督)
    83) Raphaelmak

升級   100%

鬱悶

原帖由 chinkw 於 2009-9-26 20:45 發表
    ------------------------------------------------------------------------------------
    不過就唔知點由大尾督入烏蚊騰了,我只知在 ...

唔該哂chinkw師兄提供資料,師兄有興趣一起行山嗎?

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

The entry list is available now :  (Thanks Keith of hkrunners)

http://www.motor.org.hk/09racename.htm