香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3
打印 上一主題 下一主題

上海国际马拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   61.95%

該用戶從未簽到

各位,
ok 左la, 系上海个friend帮我apply 左!!!
1. 先download form...
2. 填好
3. 找医生certify 身体状态
4. 160RMB (cash, 好D)
5. 交ID card 副本
6. 交form
都几快!!

出发la....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-9-7 18:54 發表
各位,
ok 左la, 系上海个friend帮我apply 左!!!
1. 先download form...
2. 填好
3. 找医生certify 身体状态
4. 160RMB (cash, 好D)
5. 交ID card 副本
6. 交form
都几快!!
出发la

恭喜ching,好好享受吧,沿途好多啦啦隊架!

升級   2.67%

該用戶從未簽到

我生平第一個全馬就係上海,2002年。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-9-8 17:21 發表
我生平第一個全馬就係上海,2002年。

我的海外徵戰第一個全馬都要俾上海
e次全馬係自己正式認真跑步後的第一個全馬.....好期待
前兩日EMAIL了資料俾我上海親戚同我報名.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 TerrySze 於 2009-9-12 10:32 發表

我的海外徵戰第一個全馬都要俾上海
    e次全馬係自己正式認真跑步後的第一個全馬.....好期待
    前兩日EMAIL了資料俾我上海親戚同我報名.
    我o既第一個海外全馬係o黎緊o既杭馬....好期待x2

升級   7.37%

該用戶從未簽到

我9月11日去現場報的名,順便去組委會指定的仁愛醫院進行了簡單的體檢

升級   61.95%

該用戶從未簽到

仲有边个去上海?
    Confirm 左可否列名? 好等相认!

1. Left3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-9-17 13:31 發表
    仲有边个去上海?
    Confirm 左可否列名? 好等相认!

1. Left3

1. Left3
    2. TerrySze

升級   10%

該用戶從未簽到

請問各位係邊度體檢,幾多錢呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hyacinth 於 2009-9-21 18:30 發表

普通私家醫生都得架啦,小弟前年在西灣河隨便找一個私家醫生,拿住張報名表推門入去問下要幾多錢,有一個話$150,我就請佢簽,佢問小弟病歷及作簡單身體檢查(量血壓、聽心臟、聽肺等等)後便簽了,之後拿去中旅社報名,咁就OK左。ching可以試下。

升級   93.4%

該用戶從未簽到

1. Left3
    2. TerrySze
    3. Alfredyu

我經[跑吧]報左, [跑吧]係一個全國性跑步網上組織, 到時食住由佢地安排, 可以識下大陸跑友. 呢 個月香港仲好熱, 練得唔好, 下個月初要先攻克20K.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hyacinth 於 2009-9-21 18:30 發表

我上個月打電話問了主辨單位,佢話港澳同胞入境時都有填健康申報表,可以唔使體檢
    我唔知信唔信佢好.穩陣起見,scan了體檢報告+ 再加上2次跑馬拉松的證書...EMAIL資料俾我親戚報名,已經報了名

我今年本身作了體檢(HKD500~~,大廈成日收到個D宣傳單張,.........題外話: 我三餐出街吃...膽固醇高......(膽固醇高同飲食好大關係....唔係跑得多就沒..大家注意飲食.)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alfredyu 於 2009-9-26 11:53 發表
    1. Left3
    2. TerrySze
    3. Alfredyu

我經[跑吧]報左, [跑吧]係一個全國性跑步網上組織, 到時食住由佢地安排, 可以識下大陸跑友. 呢 個月香港仲好熱, 練得唔好, 下個月初要先攻克20K.

CHING.....而家真係好熱,,我走完20K...足足輕了6磅 !!
    我KEEP住每星期50K.....每2個星期走一次20K以上..

升級   0%

該用戶從未簽到

長鴻旅遊的Joey托小弟通知大家,香港人不用醫生証明的,報名就可以了,如果經中旅社報都應該唔洗,因為舊年在楊州小弟與華哥與其副經理講過,他答應唔洗的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-9-30 21:19 發表
    長鴻旅遊的Joey托小弟通知大家,香港人不用醫生証明的,報名就可以了,如果經中旅社報都應該唔洗,因為舊年楊州小弟與華哥與其副經理講過,他答應唔洗的

亮哥好有FACE!!

升級   90%

該用戶從未簽到

找参加半马的女孩

大家好,有没有美女参加了上海马拉松的,我是在上海工作,所以参加了今年的半马,希望能认识其他朋友一起跑^_^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cherubic_bear 於 2009-10-23 23:18 發表
    大家好,有没有美女参加了上海马拉松的,我是在上海工作,所以参加了今年的半马,希望能认识其他朋友一起跑^_^

CHING..你想认识其他朋友一起跑,定係想认识美女一起跑 ?
    我都想知有没有美女参加了上海马拉松....

升級   90%

該用戶從未簽到

一起跑

因为ctse那里没有讨论上海马拉松,所以来问下,只要是跑手都想认识,多多交流

升級   93.4%

該用戶從未簽到

我经跑吧报了名,跑全马。2006年我跑过厦门马拉松,这次是第二次去国内比赛。

升級   66.32%

開心
  • 簽到天數: 7 天

有幾多跑友報左名? 香港中旅社可以報名嗎?